kıramayacak sa hiç değmesin cumaya sağlam kırsın....YTD
Printable View
Kaçmadığım değil kaçamadığım.
yükselişinde toplam 5 ayrı gün günde en az 3-4 kez alaım satım yaptım.ogün el,mde patldı.5,48den biraz çıktım.Gidince bidaha emir verene kadar taban oldu zaten.Gerisi malum.
Açıklamayı nye yaptım?
Siz izciye blcyde biri satıyor demiş ben olduğumu düşünmüşsünüz diye anladım yazdığınızdan.
Cemaşa güvenip blcy ye güvenmemek değil mevzu.
Mevzu, ki Yanlış,bunu bende biliyorum ,sermayenin % 80 inin sağlam ,ucuz kalmış ,birden kopup gitme potansiyeli olup düşme ihtimali kısmen zayıf olan hisselerde tutup diğer %20 si ile manipülasyon yapılan kağıtlarına oynamak , zaman zaman hem diğer hisselerde daha sabırlı durmamı sağlyor 1-2 kere de tursa kayıpları bir şekilde toparlıyabiliyor.
Kızacak bişey yok,Blcyt sattığım parayı ,sizin tutulur dediğiniz gün olduğu gibi menderese koymuştum.Sağlam kağıttan ,sağlam kağıda.
YTD
Kızmak kelimesi tamda yerine oturmuyor benim anlatmak istediğim şeyi , cemaştan niye kaçmadığınızı sorguluyorum ve kaybınıza üzülüyorum , blcyt'satışınız güzel olmuş yaptığınız tercihle afiyet şeker olsun, birde şu kumar kelimesini hiç sevmiyorum , yüksek risk aldım demek lazım , yalnız hep diyorum alıpda benim karla sattığım hisse alanı göçürecekse o paradan hayır gelmez hemde büyük vebal alıp sattığımız hisseleri zirvede satabilmiş olsak bile dinlen me ve düzeltmeden sonra yeni zirvelere gidebilecek temel verilere sahip olmalı. zirve de alanın da zaman kaybından başka bir kaybı olmayacak , kol kesip giderse o onun hatası...YTD
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
kitapci0
Üstadım sizi yalnız bırakma yok. Buralardayız.
spek sende benim gibi züğürtsün heralde , kuruşlara tenezzül ediyorsun neyi bekliyorsun bak el alem koca bankayı tavana götürüyor
Onu piyasa götürüyor kitapçı , ben tekniği sonuna kadar ve dökülecekleri bekliyorum sonra gücüm yettiğince gidecem beceremez gücüm yetmezse yataya sararım, yalnız sende fena inatçı çıktın dökülmedin başımın belasımısın
Bela değil yatırımcıyım ben akıllandım artık , para kazanmadan gitmeyecem bilesin... ytd