Originally Posted by
refaba
Aynen,zamanında mühürsüz oy davası vardı,onu son anda devreye sokturdu hükümet YSK'ya,çoğuna muhalefet itiraz etti,zatın birisi atı alan Üsküdarı geçti diye dalgasını geçti,benim tahminim 44-56 idi her 2 seçimde,ortada dönen oylar 2 milyon cıvarıydı,demekki bu sefer tufaya gelmişler sayımda aklı başına gelmişlerki,2 defa sistemi durdurdular,İstanbulda oylar kafa,kafaya gelince iyice sapıttılar,98.8'de sistem durdu,tam 14 saat sürdü,saat 10'da mecbur YSK başkanı açıklama yaptı,İmamoğlunun önde olduğunu söyledi,anadolu ajansınada çamur atarak,ben bu kurumu ne tanırım nede ben bilgi veririm dedi,burası önemli ''kimden bilgi alıyor bilmiyorum,anadolu ajansı saat 14 cıvarı veri vermeye başladı,bu 14 saat içinde ne planlar yapıldı bilmiyoruz...işte zorlamalarını bundan ibaret olarak düşünüyorum,zatın birisi ise hala 15 büyük il diyor 16'cı yok ağzında yani İstanbul,bakalım bu işin ucundan ne çıkacak,bu arada ABD aramış ne oldu sonuçlar diye maşak geçmiş...şu anda panikleri üst düzeyde diyebilirim...onlarda bilemiyorlar ne yapacaklarını,kurumlar arası çatışmayada neden oldular...bizde merak edip sonucu bekliyoruz mecbur.