Printable View
Alıntı: Originally Posted by sevinen sanırım tefas da problem var fon aldırmıyor. (yapıkredi) Sorun yok alım yaptım 1 saat önce.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Sorun yok alım yaptım 1 saat önce. TPF almak istedim 3-4 kere denedim hata verdi. ppf kvb alıyor ama tpf almıyor.
Alıntı: Originally Posted by sevinen TPF almak istedim 3-4 kere denedim hata verdi. ppf kvb alıyor ama tpf almıyor. Ben aldim....
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben aldim.... Sanırım siz ve çevreniz bitirdi bana kalmadı alamıyorum :)
Alıntı: Originally Posted by sevinen sanırım tefas da problem var fon aldırmıyor. (yapıkredi) İşcep te de sorun var sanırım aldırmadı.Pc den işlem yaptım ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denemek için iş bankasından ACC alış emri verdim, kabul etti.
Alıntı: Originally Posted by sevinen TPF almak istedim 3-4 kere denedim hata verdi. ppf kvb alıyor ama tpf almıyor. fon getirisi ilginc ,surekli artmıs ,tahvil ler yukselmesine ragmen
Alıntı: Originally Posted by sevinen Sanırım siz ve çevreniz bitirdi bana kalmadı alamıyorum :) Bu defa cevremden gizliyorum caktirma ustad