Efsane Siyaset Olayları
@SiyasetEfsane
·
15s
“Kerhaneleri kapatalım da vatandaş bizi mi s.ksin?” -Süleyman Demirel
Printable View
Efsane Siyaset Olayları
@SiyasetEfsane
·
15s
“Kerhaneleri kapatalım da vatandaş bizi mi s.ksin?” -Süleyman Demirel
Efsane Siyaset Olayları
@SiyasetEfsane
·
17s
+Yedi yedi daha ne edeer?
-14
+Hayır yedi yedi daha ne edeer?
-49
+Hayır bugün günlerden ne
-Cumartesii
+Hayır.. bugün ayın kaçı?
-Yedisii
+Aylardan ne
-Temmuz
+Yedi yedi daha ne edeer?
-???
(Tansu Çiller 7 Temmuz günü Yalovalılara 77. İl oldukları müjdesini vermeye çalısırken.)
Efsane Siyaset Olayları
@SiyasetEfsane
·
2s
“Ege bir Yunan gölü değildir, Ege bir Türk gölü de değildir. binaenaleyh, Ege bir göl de değildir.” Süleyman Demirel
Alıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
16s
Bu Yunanistan meselesi ve savaş tamtamları ile ilgili… Miçotakis ile Erdoğan’ın ortak bir noktası var; ikisinin de oyları düşüyor. Haliyle iki popülist savaş kartına oynuyor. Kafa bu! Adaların silahlanmasıyla ilgili tavrımız nettir, iktidara geldiğimizde bu meseleyi biz çözeriz.
Bu soruyu soran Akp'li falan değil. İşgal edilmiş adalar var. Mesela bu konuyu nasıl çözeceksiniz? Tayyip Agam "bir gece ansızın gelebiliriz" diyor. Tabii karşı taraf da "bekledim de gelmedin" diyor. Siz ne diyeceksiniz?Alıntı:
Esat Batur, FRM, ERP, CMA
@EsatBatur2
·
35d
Nasıl cozeceksiniz?
Siirt'li Bilek ailesinden mi bu vatandaş? Siirt seçimleri iptal edilmişti, Tayyip Agam yeniden yapilan secimde oradan milletvekili seçilmişti. 20 sene önce. İşte o zaman, Chp'nin Siirt'te çıkardığı bir milletvekili de düşmüştü. İşte o milletvekili Ekrem Bilek'ti. Dr.Ekrem Bilek.Alıntı:
EHA MEDYA
@eha_medya
·
5s
HDP'ye bakanlık vaat eden CHP vites yükseltti❗️
▪️CHP PM Üyesi Nevaf Bilek: "Diyarbakır, Kürdistan'ın bir parçasıdır. İktidar olursak anadilde eğitim için gerekli adım atılacak."
Bilek ailesi, Siirt'li çok temiz bir ailedir. Chp kökenlidirler, Chp'den hiç vazgeçmediler.
Ben Chp'yi iyi bilirim. İçinden geliyorum. Oy vermeyin deyince bütün bildiklerimin tamamını da yazmıyorum. Çünkü Chp düzelebilir yani düzeltilebilir. Lider lazım.
https://www.google.com/amp/s/amp.oda...r-sehir-250162
Aynen yazdığım gibi Siirt'li Bilek ailesi. Bunlar sağlam, düzgün, temiz insanlardır. Eruh kökenli bir aile. Bunun dediklerine takılmayın. Ama dünkü Kayserili'nin söylediklerine takılın.Alıntı:
“Diyarbakır hakikaten Türkiye Kürdistan’ında önemli, tarihi bir şehrimiz. Büyük bir şehrimiz. Ben de aslen Siirt’liyim ve Diyarbakır’ı iyi tanıyorum.”
Whisper
@whisperhaber
·
18s
Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze törenine katılacak liderlere iletilen kurallar;
1- Özel uçağınızla değil tarifeli uçakla gelin
2- Zırhlı araçlarınızı getirmeyin
3- Helikopter kullanımı yaptırılmayacak
4- Liderler cenazeye otobüsle götürülecek.