Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Ne mudahalesi adam seyretti seyretti Yeter heri yedin lafı işte afiyet olsun eglenceliydi daha ne polemik yapıyon
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Kim seyretti ? Sen seyrettin Gecen sefer adam kufur yazarken yorum yazdin durdun...guneysu geldi de mudahale etti...dun aksam demiyorum
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Yeter heri yedin lafı işte afiyet olsun eglenceliydi daha ne polemik yapıyon Hasan abi diyeceksin
Alıntı: Originally Posted by myfinans Neyse ortalık sakin bugün Dün gece cam çerçeve inmiş aşağıya.Gece yarısı temizlik zor oldu, ama toplandı ortalık.:) Yinemi kaçırdık :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Yinemi kaçırdık :) Kacirdiginiz birsey yok ustadim Haftaya aynisi olur yine merak etmeyiniz...!
Alıntı: Originally Posted by admustafa Yinemi kaçırdık :) Boşverin gene alevlenmesin ortalık. Sakin sakin gidiyor ne güzel.:) Ama cafeye güvenlikçi lazım, cafe sahibine duyurulur.
Alıntı: Originally Posted by Webster Kacirdiginiz birsey yok ustadim Haftaya aynisi olur yine merak etmeyiniz...! Niye haftaya tekrar olacak mı dendi üstadım :)
Ben aydinc in security olmasından yanayım