Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc Hasan abi nasıl etkilemez Akbank 8.50 civarı açılış yapar yarın Bistte baskı oluşturur Izleyelim aydin kardesim Ben bizi etkilemez derken tcd hisselerini kastediyorum...
EİB koştu, yoruldu, yavaşladı, durdu ve sonunda düştü. Eksi getirmeyi de becerdi sonunda 0,018 Geçmiş olsun.
Alıntı: Originally Posted by Webster Izleyelim aydin kardesim Ben bizi etkilemez derken tcd hisselerini kastediyorum... tcd tahminim +0,4
Alıntı: Originally Posted by myfinans EİB koştu, yoruldu, yavaşladı, durdu ve sonunda düştü. Eksi getirmeyi de becerdi sonunda 0,018 Geçmiş olsun. Shangil neye el atsa kurutuyor.
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca tcd tahminim +0,4 Bende oyle dedim ustad bir tik fazla 0.41 Neden bir tik fazla 41 kere masallah diyelim nazar degmesin diye 😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Shangil neye el atsa kurutuyor. TCD'de tehlikede o zaman.:)
Alıntı: Originally Posted by mrfatih daha vadesi olan mevduatlar bozulacak ve onlar da gelecek Biste ralliye destek kuvvet Vadeciler biste gelmez Onlar saglamci Bistte olup bosta dururken gunluk vadeliye koyanlara da vadeci diyemeyiz😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by myfinans TCD'de tehlikede o zaman.:) Ona gucu yetmiyor ugursuzun 😀😀😀