dolara ve altına yüksek oranda vergi gelebilir.. hazırlık var.. ama bu seferde fiziki dolar ve altın artacak..
vergi gelmeden dolar mı alsak biraz
Printable View
dolara ve altına yüksek oranda vergi gelebilir.. hazırlık var.. ama bu seferde fiziki dolar ve altın artacak..
vergi gelmeden dolar mı alsak biraz
Ben burada bir kaç gün önce sokak çağrısının yanlış olduğunu söyledim.Çünkü sokak tarzı eylemler içerinde aşırı risk barındırır ve kontrolden çabuk çıkar, anayasal bir haktan çok kısa sürede suça evrilir.Bunu ve 2013 gezi soruşturmalarını en iyi bilen kişilerden biriyim.Ekrem imamoğlu'nun göz altına alınması, tutuklanması vb olaylar çabuk unutulur.Sokak işi başka boyuta evrilir ve uzarsa,ekonomi daha fazla zarar görürse halk faturayı iktidara değil muhalefete keser.Nacizane bunu bu halkı da ,devleti de ve kurumları da çok iyi tanıyan biri olarak söylüyorum.işin ilginç tarafı anamuhalefet dışında diğer muhalefette işin bilincinde ve sorumluluğunda değil.(Çokta olumsuz olmak istemem arka kapıda mutlaka birşeyler konuşuluyordur)
İnsanın ve canlıların en temel iki ihtiyacı vardır.Beslenme ve güvenlik.İnsan uyurken bile sıçrar yataktan düşmez.Kulakları çınlasın evrimci arkadaşlar,ilk insanlar vahşi hayvanlardan korunmak için yüksek ağaç dallarında uyur, uykuda aşağı düşmemek içinde refleks geliştirmiş oda bugüne kadar gelmiş derler.Kuşlara bakın bir yudum su / bir lokma sonra etrafı kolaçan etme.
1980 öncesi ülkede üstü örtülü bir iç savaş vardı.Her gün kan akıyordu.Dışarıya çıkanın dönüp dönmeyeceği meçhuldü.Sonrası 12 Eylül,bunu halkın nasıl karşıladığını hepimiz biliyoruz.82 anayasası ise halkın yüzde 90 dan fazlasının oyu ile kabul edilmiştir.Bu nedenle halk / toplum güvenliğe çok önem verir.Bu nedenle bu alandan uzak durulmalı bu alan kaşınmamalıdır.İktidarda zaten uzun yıllardır bu politikaya uygun davranarak halktan daha fazla destek almıştır.
Barış Soydan
@barissoydan
·
6s
Yatırım fonlarından geçen hafta 3.8 milyar dolarlık TL çıktı. (Tam olarak 147,023,581,106 TL).
Para piyasası fonlarından çıkış daha fazla: 4.5 milyar dolar (karşılığı TL).
Para piyasası fonlarındaki para 33.5 milyar dolara (Karşılığı TL) geriledi.
Bu paranın çözülüp çözülmeyeceği sıcak paranın ne yapacağı kadar önemli.
Merkez Bankası faizi o yüzden artırdı, stopaj o yüzden muhtemelen indirilecek.
Reel sektör? Öncelik sıralamasında iyice gerilere düştü.
gr ların %10 unu bugün sattım, döviz aldım (38.10)
Poz PPF=0.00000 ( ilk faiz düşüşünde tüymüştüm )
poz gr %40 idi %30 a düştü ( %10 feda ettim)
%10 %10 %10 gelecek 3 sert dalgada %90 döviz %5 hisse %5 viob :ok:
Poker de el yazılmaz ama yazayım :)
Z kuşağı var ise az faydam olsun, ömür az kaldı :)
Z kuşağını 6.5 milyonun 3 milyonu tası tarağı toplayıp tüydü deniyor :)
arzda 2X yapan elde ne var ne yok sokmuş pırasa tarafına :)
kelleler mala giriyor olabilir. dip çok uzak değildir.