Printable View
Alıntı: Originally Posted by onur1064 yok degil 😀😀 Onur elimde buyudu Afyon diyor 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Onur elimde buyudu Afyon diyor [emoji3] Bucim de de bir hareket var.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Bucim de de bir hareket var. Onur bise ima ediyor ama anlamadim Gyo ve cimento diyor Faiz indirimimi olacak acaba bu hafta Kamu bankalari yeni arttirdi Tekrar dusururmuki
Alıntı: Originally Posted by Webster Onur elimde buyudu Afyon diyor 😀 oda degil😀
artık yatayımda sabah ictima sırası kimde bendemi 7 de kogus kalk bilginiz olsun😀😀
Alıntı: Originally Posted by onur1064 artık yatayımda sabah ictima sırası kimde bendemi 7 de kogus kalk bilginiz olsun😀😀 Sende onurum Biliyorsun hangi video ile uyandiracagini Anahtar paspasin altinda
Alıntı: Originally Posted by Webster Dgate in yurumesi lazim Simdi sunu siparis ettim Cok yakisacak cok https://www.hepsiburada.com/kemal-ta...isFashion=true yakisir üstad bi ara bendede yelek hastaligi vardi
Alıntı: Originally Posted by onur1064 yakisir üstad bi ara bendede yelek hastaligi vardi Deri yelek daha bir zengin gosteriyor sanki Benim ilk yelek denemem olacak