Gidişata göre dövizde geri çekilme riskini eledim.
Tek risk abd'de çöküş.
Durağanlık bile kabulüm.
Printable View
Buralarda bazen ders niteliğinde gayet samimi paylaşımşar yapılıyor. Takip edip üzerinde düşünmekte fayda var. Ben kendi adıma çok çok önemli bir durum olmadığı takdirde borsanın ve doviz kurunun rekor seviyede kapatacağını düşünüyor ve planlarımı fon yönünde ona göre yapıyorum. Sonrası Allah kerim. Bol kazançlar.
Buyrun işte; son dakika haberi. https://tr.investing.com/news/politi...ecegim-2225644 An itibarı ile dolar 10.48 :(
İlla ki geri çekilme olacaktır. öyle düşük oranlı da değil sert düşüşler olacak düşüncesindeyim. Çünkü artık zamanı daha hızlı kullanılıyor. En azından yılbaşı ve biraz sonrasına kadar vaktimiz var diye düşünüyorum. Dünyada ve bizde paranın borsadan başka gidecek yeri pek yok. Ne zaman alımlar kesilir piyasalar yataya girer. işte o zaman düşmeyi beklerim. Bazen de düşüş hiç kimsenin beklemediği bir anda gelir. Büyük para için senaryo mu yok?
Bu durumda bana da öyle geliyor yüksek falan demeyip bir yerden kademeli alımlarla başlamak gerek, daha önce de corona olayından önce böyle bir hata yapıp geç girmiştim sonra zararı kapatmak için aylarca bekleyip maliyetine saymıştım, onun için biraz fazla temkinli davranıyorum ama yapacak bir şey yok artık risk almadan olmayacak.