Kendimi tebrik ediyorum.
Ne sepet yapmışım üüüle, bugün de ort. Yüzde 3 yükseldi
Printable View
Kendimi tebrik ediyorum.
Ne sepet yapmışım üüüle, bugün de ort. Yüzde 3 yükseldi
Hektaş için hem fikiriz ama sakın topiğinde yazma hemen linç ediyorlar :) tarımsal jenerik ilaç üretiyor ve gübre. İhracatı bizim sanayideki atölyeler kadar, alacaklar 200 günde tahsil ediliyor, dünya kadar borç var, alacakların çoğunun ucu çiftçi Ahmet ağa, Mehmet ağaya dayanıyor. Al alabilirsen :) şimdi pet maması fabrikası da kuruyormuş.
Tek elle tutulur konusu tohum işi olabilir. O da belirsizlik içeriyor.
Neyse bizim gibiler böyle düşündükçe de hisse fiyatı uçtukça uçuyor. Çok da detaycı olmamak mı lazım acaba :)
Bu yorumunuzu görünce sasa da 2.70 lerden maliyetlenirken tahta bir anda ivmeye kalktı , ozaman teknik yorumlama yapardım topiğinde bazı arkadaşlar beni tahta yapan olarak suçlamaya başladı:)Nedeni teknik öngörülerimizle alakalı , sonra o ara açıkçılar ve bir grup tahtaya salça oldu gerçek tahta yapıcı acımadı tahtayı brüt takasa soktu işte hikaye orada başladı sasa da , neler neler yazıldı negatif yok yukarda malı verdiler , yok bedelli geliyor vs vs tahtaya ve erdemoğluna inananlar çoooooooook güzel paralar kazandı bu yolculukta.Dediğiniz gibi herkes aynı şeyleri görse zaten tahta ivme yakalamaz , ben tahtadayım yoluda uzun böyle zamanda her babayiğit taşın altına bu kadar gövdesini koymaz diyelim.kolay gelsin.
Buraya ve özl le güzel dilekler yazan herkese teşekkürler.
helallik isteyen herkese benden yana helal olsun,
yalnız yararlanıpta KİBİR inden boğulanlara helal
etmiyorum.Bulut 53 kuralıdır bilen bilir.:rules:
sasa güzellemesi gördük ya bu borsa artık bitmiştir :oleyo:
sasa denen kağıdı 10 kere cebinden çıkartacak kağıtlar yerlerde sürünüyor. siz şuna spek hareketler desenize. ne evirip çeviriyorsunuz.
Sasanın en büyük efsane tahmincisi Harun Kahramandır , 4 sene önce hisse 1.80 ken bu hisse uçacak demişti dediği aynen çıktı , kulakları çınlasın büyük oyuncu...