Bugün akşam gönderecek bizim kaplumbağa😂
Printable View
Bugün akşam gönderecek bizim kaplumbağa😂
Kutpo konsolide bilanço açıklıyor. Son gün 19 Ağustos. Sürpriz yapıp bugün açıklarsa bilemem.
Zamanında çok bekletir demiştim bu hisse için de her yukarı hareketinde 7tl ve üzerinde mallanan küçük yatırımcı oldu.
Uzunburun...
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin bekletmesi sorun değil, hissenin sahipli olması, sığ olması, baskılanması sorun. 2016 yılının son aylarından başlayan düşüş trendi teknik olarak kırılmış durumda. Temel olarak destek gelirse hisse yönünü yukarı çevirecektir.
Nihayet yazdınız topige Venedik bey. Sandım siz de pes edenlerdesiniz. Burada olmanız bize güç veriyor emin olun.
Üstad, Kutpo ile yolculuğa devam ediyorum. Bıkmadan usanmadan. Sonu hayır mı olacak şer mi bekleyip göreceğiz. Ekonomideki sorunlar elbette Kutpo için olumsuz oldu. Fakat ihracat ile bunu aşmaya çalıştı. Sıkıntılı yıllar geçiyor. Dünya resesyon tehlikesi ve büyük borç batağında. Parasal genişleme ile bu aşılmaya çalışılıyor. Amerika-Çin ticaret savaşının ne yöne evrileceği önemli. Doğu Aldeniz, Körfez, bunlara ilave sorunlar. Kısaca içte ve dışta bir çok sorun mevcut.
Sayın venedik o dönem uzun burun nicki ile burada sizlere bir grafik paylaşıp 3 farklı osaliktan bahsetmiş ve 3. Olasılığın gerçekleşmesi durumunda bir yıldan fazla bir zaman diliminde bekletir demiştim.
Hatta bazı arkadaşlar beni eleştirmişti.
İşte 3 olasılık bir buçuk yıl ardından son buldu.
Lâkin düşenin kırılması hiç bir şey ifade etmiyor şu an.
Hisse bir türlü 5.10 barajını geçemedi ve yönünü yine aşağı çevirdi.
Belkide düşenden onay içindi bu alaşağı dönüş.
Egerki böyleyse yine haftalarca bekletebilir.
Ama eninde sonunda hak ettiği yere gidecektir.
Bu önümüzdeki iki hafta hacimli ve sert yükseliş olmalı ve bunuda bekliyorum.
Zaten o yüzden burdayım.
Lâkin buda olmaz ise sene sonuna kadar toplamaya devam edeceğim.
Herkese bol kazançlar. SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın kafkas26, hisse 5,1 barajını ve diğerlerini çok kolay aşabilir ne yazık ki tahta sahibi bunu istemiyor. Yoksa bu tahtada operasyon yapmak çok kolay. 3 yıl önce operasyonu bilanço ile yaptılar. Endeks 70000 seviyelerindeyken bir çok hisse kıpırdamazken Kutpo aldı başını gitti. Ciddi işlem hacmi yaparak. 120 bin endesktede yerlerde süründü. Yukarıdan dağıtılan malın toplanması vakit alıyor. İllaki fiyat bir gün yine başını alıp gidecektir. Bu bilanço ile olur başka bir haber ile olur bilemem. Toplamaya devam etmekten başka yol yok. Belki yanlış fakat inatlaşmaya devam.