-
Pd/dd oranına bakıp pahalı diyenlerde olabilir fakat sanayi şirketlerinde pd/dd oranına bakmak sağlıklı sonuçlar vermez. Pd/dd oranına bakan biri nerdeyse hiçbi zaman aralığında ford otokar ttrak alamazdı. Benim baktığım ilk yer mevcut fk nın gelecek fk ya göre nerede olduğu. Gelecek karı net olarak kestiremesekte seyrini az çok faaliyetlerden aylık satış siparişlerden anlayabiliriz düşüncesindeyim
-
Şuan için önemsediğim en önemli durumsa kazakistan ve bae de ki şirketle ilgili gelişmeler. Artık her iki taraf içinde belirli kararların alınması gerektiği dönemlere yakın olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü kazakistan yaklaşık 3 yıldır armayı test ediyor daha ne kadar test edecekler alacaklarsa da almayacaklarsa da bi açıklama gelmeli aynı şekilde yakın zamanda da tulparı test ettiler. Benzer şekilde şirketin bae arma teslimatları bitiyor. Burda da yeni bir programmı uygulanacak yeni müşterilermi beklenecek orada üretim ve fabrika kurulması için ne gibi adımlar atılacak. Sadece otokar özelinde değil Ülke tarihinin tek kalemde imzalanan en büyük savunma sanayi ihracat anlaşması burdaki şirketten geldi. Her iki durum içinde ben olumlu bakan taraftayım. Sebebi ise otokarın özellikle zırhlı ürünlerinin fazlasıyla iyi olduğunu düşünüyorum. Test edipte almıyorlarsa farklı bahaneleri vardır ya da bütçesi yoktur. Gene de imzalar gelmeden kesin bişey diyemiyoruz. Buralardan imzalar gelirse tavan tavan gitsin gibi beklentimde yok. Bu imzaların karları ciroya yansıdıkça fiyatlamasını yapması zaten daha sağlıklı olacaktır. İmzaların gelmesi bizim şirkete daha uzun vadede daha güvenli bakmamızı sağlayacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir
-
https://www.youtube.com/watch?v=LjJSA-n0ZKA
11:50'de OTOKAR incelemesi başlıyor. Ak Yatırım.
-
-
ilgili yazıyı instagram @otokarcentralasia adlı hesaptan aldım. hesaptaki tüm paylaşımlar sanırım kazakça. türkçeye rastlamadım. çevirisine bak kısmından türkçeye çevirerek ekran alıntısı yaptım. çoğu paylaşımın altında buna benzer uzunca bilgi paylaşımı yapılmış. otokar pekçok zırhlı aracının video ya da fotoğrafları atılmış. hesabın ilk paylaşımı haziranda yapılmış. resmi hesapmıdır değilmidir bilmiyorum.
-
ukrayna vinnytsa kentine 10 cng li kent c satışı yapılmış ve bu araçların kent meydanında dün tanıtımının yapıldığını yazıyor. miktar çok olmasada şirketin faaliyetlerine farklı coğrafyaları katması iyidir. vakti zamanında malta 50 kent almıştı sonra her 50 lik teslimat farklı dönemlerde olsa da 4x50 daha aldılar.
https://presspoint.in.ua/2021/09/08/...fotoreportazh/
-
Teknikçiler yola çıktık sanki ne dersiniz,sn sevenhıll bir yorum rica edelim. ytd.
-