https://s17.directupload.net/images/190928/d2y6db6y.jpg
Printable View
Qnbfb %300 den fazla yükseldi , bugün taban normal tskb aynı yerinde durdu. Cuma büyük bankalar %7-8 yükseldi tskb aynı yerinde (0,94-0,95). Cuma kapanışa doğru şeker %11 yükseldi tskb aynı yerinde. Bugün ıcbct bir ara %6 yaptı tskb aynı yerinde (0,94 -0,95) . Hisse ana bankalarla beraber hareket etmiyor, küçük bankalarla beraber hareket etmiyor, iş bankası iştirakleri ile beraber hareket etmiyor , kendi başına zaten hareket etmiyor. Emeklilik fonları ile diğer aracı kurumlar 1-2 basamakta trade ediyorlar. Milyon lot işlem yapıyor sanıyoruz ama her lotu takip ediyorlar yani derinlik hiç yok. Bugün bankalara satış geldiğinde 0,95 den vereyim mi diye çok düşündüm ama hiç hareket etmedi belki bugün 0,96 kırıp gidebilir diye düşündüm . Bir basamak için kaçırmayalım dedim ama adamlar bir basamağa oynadılar 0,95 satıp ,0,94 den yerine koydular. Artık mantık yok . Bunu beklerken kaçırdıklarımıza üzülüp bekleyeceğiz. Yazmayacaktım ama dayanamadım. Iyi akşamlar
garan % 8 yükseldiği gün tskb % 2 , bugün garan %1 düşmüş tskb %2 , 0,93 den de tepkilerde satış yazıyorlar. ne diyelim bunlara
0,74 maliyetim vardı 0,93 den çıktım 0,90 olursa alırım üstten artık 1 TL üzerinde kapanışlar yapması lazım