Paralel düşüncem var, umarım yanilmayiz, kol gibi girdi bekliyorum.
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Printable View
100 bin lotlar sanki 10 bin lotlarmış gibi işlemler oluyor tek kalemde 100 binlerce lot alıyorlar satıyorlar
Kaptan mahkeme konusunda yanildigin bir durum var.. mart ve ocak arasinda şöyle bir keskin durum var.. ocaktan onceki mahkeme açıklamasına gore ocak cok buyuk ihtimalle son karar mahkemesi diye herkes beklenti içine girmisti.. ama ocaktaki mahkeme sonucu isleri arapsacina döndürdü.. onun sonucuna göre degil Mart 3-4 durusma daha gider algisi oluştu maaleaef..
Arkadaşlar kusura bakmayın bu mahkeme olayı nedir kısaca?
Kazanırsa ne olur mahkemeyi
Uzarsa yada kaybederse ne olur ?
şu anda endeks neden yükseliyor merak ediyorum. Hani fed in güvercin duruşu ise neden o zaman altın neden düşüyor. Türkiye özelinde olumlu bir haber mi var acaba...
https://resmim.net/f/zReBzC.png
bana göre 5 e değip tepki almaz ise korkulması gerekir daha önce bu şekilde olmuş
hacim yüksek değil mi? ve bu hacime göre daha fazla düşmesi gerekmiyor mu bu kağıdın? bu kadar az kademe bu kadar hacim oluşması normal mi sonuçta lot sayısı belli.
2018 Haziran Ağustos düşüşünde Citi 37,2 milyon lot, Deutsche 9,8 milyon lot vererek toplam 47 milyon lotla fiyatın 3,87 TL düşmesini sağlamışlar....
2019 Ocak Şubat düşüşünde Citi şu ana kadar yaklaşık 28 milyon lot, Deutsche 9 milyon lot vererek yaklaşık toplam 37 milyon lotla fiyatın 2,04 TL düşmesini sağlamışlar .(Yaklaşık olarak)...