koskoca bankalar tavan tavan gidiyor bu uyuz hala operasyonunu yapamadi..salak herif bunu alacagina is bankasi alsa parasini 3 katlardi
Printable View
koskoca bankalar tavan tavan gidiyor bu uyuz hala operasyonunu yapamadi..salak herif bunu alacagina is bankasi alsa parasini 3 katlardi
Unutmadan tahtada pasif alışlara kanarak sakin tasiyamayacaginiz malı almayın o alıcılar anında kaybolur fiyatta aşağı iniverir.
Yok nakit paranız ve sabrınız varsa buyurun er meydanına. 15 yılın beklentisi 15 yılın fiyatında [emoji16]
simdi soyle bi dusunun.. bizler borsa hakkinda hep konusuruz degilmi..heleki borsa ile ilgili bir arkadasin varsa konu hep borsadir...
bi ozdemir ucar in mutlaka borsaci arkadasi vardir.. arkadasida banka aldigini varsayalim...muhabbet nasil olur...banka alan kisi off ne para kazandim diyor..sonra donup bizim capsiz ozdemire soruyor, sen naptin sende katlamissindir parani...o da cevap veriyor ben profesyonel yatirimciyim tahtayi baskiliyorum mal topluyorum... olayi bu yonle bakarsak kim daha karda
Ya harbi bu kağıt adami kanser eder. Halka açıldığı zamanki dolar fiyatlarında geziniyor. Güya emlak piyasasi dolar bazında dehşet kazançlar sağladı. Biz hala 12 dolar bile değiliz. Kaybet kaybet nereye kadar. Dönülmez akşamın ufkundayız diyoruz. Bütün capsizlar bise gün yüzünü bir türlü gösteremiyor. Bistin en kolay fiyatlanacak lotu belli sermayesi düşük olan kağıdı ama gel gör ki kendini deşifre eden spek bile pes etti gibi duruyor şuan ki pastaya göre... hay allam...
Eskiden muratli vardı. Patron bi dünya para dagitiyordu ona. Simdi o hareketlerden eser kalmadı. Abuk subuk hareketler. A1 iyi mal boşalttı muratli ve onun ekibi. Icbct 200bine yakin boşalttı. Malların el değiştirme maliyeti belli ama yok abi iste . Binlik planlarda bu kagit harbi nasil 30$ gördü inanılacak gibi değil.
Bence bana gıcık olmuşlar ehtiyar bunak bi gidemedi diyordur.
Stopsuz aliyor beklemekten canı çıkmıyor sıkılmıyor nerden bulaştı...
Delikanlı her zaman hayatta her şey planladığın gibi gitmeyebilir.
Bazen her şeyi geride bırakmak yeniden başlamak ıyidir.
Yaz takası senden büyük ağa babası gelir alır.
Bizde biraz onun keyfini bekleriz.
Yıllarca patron belediye kamu keyfini bekledik alıştık.
Pardon memlekette 15 yıl öncesi fiyatta olan ne kalmıştı turgg mi.
Hadi ordan...
278 dönüşü 242.20 tabanından bile mal satan dönüp mal almaya tenezzül etmiyor [emoji16]
Sizce de garip değil mi.
Spekten gelecek hayır ...
Sayın paydaşım. Biz eder fiyatlar kuruyoruz kafamızda. Ama bu saatten sonra da bu cari fiyatları hala dayatıyorlar. Bu adamların niyeti bozuk olmasın. Bu olasılıkları bir zamanlar tartışmış ve elemiştik. Biz o kötü niyetli olasılıkları elemiştik ama patron elemiş mi acaba. Bu fiyatlama hem de artık imar çıkmışken ve Bist 100 2 usd ye dayanmış. Bizim eşek hala 11.77 usd. Tarla iken halka açıldığında 12.5 usd idi. Düşünün artık. Bu saatten sonra x 4 olsa anca biraz tatmin edici bir fiyat olur. Bunca yıl sonra. Ondan da pek umudum kalmadı. Ama bunca yıldır beklediğim için ben sonuna kadar bekleyeceğim necburen.
Yatırım tavsiyesi değildir.