Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Zaten tartisma ondan cikti, kime goturecen lan bu kadar irakiyi dedi!:yes: Sizin adinizi verince dellendi herif, pis Bizanslilara damna raki cikmaz bu tukkandan dedi, bende zor kactim! Dema öyle....:agla: adım çıkmış dokuza, inmez yediye....:vk: demedun mi, o bir garip emekli, hemde evi başına yıkılmış.. sürünüyor...:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Dema öyle....:agla: adım çıkmış dokuza, inmez yediye....:vk: demedun mi, o bir garip emekli, hemde evi başına yıkılmış.. sürünüyor...:yes: Ben de tam oyle deyecektim ki, serefsiz herif burayi da takip ediyormus, meger!:notr: Seni Karamursele davet etmeyen ****ler degilmi, bunnar dedi, elindeki bos bira sisesini firlatti!:vk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben de tam oyle deyecektim ki, serefsiz herif burayi da takip ediyormus, meger!:notr: Seni Karamursele davet etmeyen ****ler degilmi, bunnar dedi, elindeki bos bira sisesini firlatti!:vk: Demedun mi, kendisi de davet edildi, planlı uzun vadeli programlı bir şey değildi...:vk: Tekelci amca artık beni sevmiyimi.? :agla: devamını yarın gece okurum artık, sofrayı toparladım, zabah erkenden kalkılacak, mobilyacı beni bekler...
Tekelci amcaya da bir haller olmuş :vk:
Başladım bile .. Afiyet olsun :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Başladım bile .. Afiyet olsun :yes: Parali adam belli oluyor, biz ne halt edecez deye, dusunme asamasindayiz!:vk: Damnatsak batariz, siringaylan dote zerkettirmeyi dusunuyorum!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya siringaylan dote zerkettirmeyi dusunuyorum! : Enteresan fikir :kahkah: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Parali adam belli oluyor, biz ne halt edecez deye, dusunme asamasindayiz!:vk: Damnatsak batariz, siringaylan dote zerkettirmeyi dusunuyorum!:oleyo: damardan ver daha etkili olur dötten bi faydası olmaz