Ozaman arkadaşlar her yere şikayete devam edicez.özellikle o yönetmelikteki madde yüzünden bunlar küçük yatırımcıya yapılıyorsa cumhurbaşkanına başbakana seçim öncesi yüklenicez
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ozaman arkadaşlar her yere şikayete devam edicez.özellikle o yönetmelikteki madde yüzünden bunlar küçük yatırımcıya yapılıyorsa cumhurbaşkanına başbakana seçim öncesi yüklenicez
Vallahi hocam olayi en basindan beri bilen daha onceki cagri fiyatlarini iptalleri vs detayli bilen bir arkadas guzel bir yazi hazirlasin bence mitingdefalan istanbulda ben yakaladim mi ulastirmaya calisirim buralrda herkes ugrassin. Bu ptt den gonderebiliyosun elektronik posta gonderiliyor cumhurbaşkanına ordan posta gonderelim durumu duzgun bir şekilde anlatalım. Yoksa zaten spk onaylamaz diye beklersek Allah korusun sikayet edeni olmadı mi ugrasani olmadi mi spk da onaylayayim gitsin dder cikar isin icinden. Boyle bir hisse kaalmaz ortada hisse.net topigi kapatir biz ordan burdan soveriz ve sonra alışmaya başlarız bu işe ve zamnla keşkeler cogalir hayatimizda daha sonra keşke demeyeceginiz paralarsa sikinti yok belki ama benim keşke diyecegim bir param eriyor o nedenle bir omur keşke demektense 1 ay uğraşıcam. Isteyende istedigini yazabilir yok twitterdan sikayet mi edilir yok mitingden sikayet mi edilir daha iyi yollar bilenler varsa paylaşsın ordan sikayet edelim burda ben bildimcilik oynamıyoruz paramizi kirtarmaya çalışıyoruz
LG-H870S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ben son kez söylüyorum kimsenin basini agritmaya niyetim yok ama böyle olumlu düşünürsek bence yanlış yaparız. Spk nin beşiktaş stadının arkasında yeri var istanbuldaki arkadaslarla toplanip gidebiliriz veya ankaraya da toplu bi organizasyon olursa ona da gelmeye çalışırım. Bunun peşini bırakırsak kimse bizim paramız için başini agritmaz onaylar gecer
LG-H870S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel düşünüyorsunuz .bu hanhi madde yüzünden ky ı bu duruma düşürüyorlarsa onuda yazalım değiştirilmesine uğraşalım.ben izmirdeyim her türlü destekliyorum.ne yapılacaksa dilekçe şikayet ben varım gazetelere köşe yazarlarına ulaşlım basın yüklenelim
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
spk gitmek bir şeyleri degiştirmez örnegin ben Ankara dayım bir çok sefer spk gittim randevu almadan kapıdaki güvenliği geçemeyiz sıradan bir devlet dairesi degil şikayet mail atın bakarız derler...
ayrıca şuan spk şok market 12 tl halka arz onay veriyor özkaynak -2 milyar şirketi halka açılması söz konusu olabilirmi ??
forum da geçmiş yazışmalar hisse 4.5 tl olunca biri kokuyu aldı birleşme geliyor 4 kipa 1 migros gibi temelsiz söylemler 4 iş gününde 2 tl düştü, Migros önerdigi fiyata 1 tl daha düşerse 1.3 tl olacak...
2.3 tl kim alıyor gibi piyasa fiyatına aldanmayın hisse sıg son 6 iş günün pastaya koyarsa bir arkadaşımız görün nette alıcı satıcı kim açıkcı yeri oldu kipa...
Sabancı afyon çimentoda 38 tl den çagrı yaptı borsada 180 tl olan afyona neler gördük bu piyasada...
Arkadasim adamlarda robot program var.hizli al sat yaparak o arada atlayanlara iteleniyor.bukadar basit
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.