Yıl başında 3.80 şimdi 5.91, Dolar düştü işler tıkırında ...
Printable View
Yıl başında 3.80 şimdi 5.91, Dolar düştü işler tıkırında ...
Arkadaş gayet güzel anlatmış. Türk Halkının icinde bulunduğu durum tam da bu.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD Başkanı Trump, "Brunson'ın salıverilmesi memnuniyet verici, onu bugün günü Oval Ofis'te ağırlayacağım" açıklamasını yaptı. Trump bir gazetecinin Türkiye'deki yaptırımların kaldırılıp kaldırılmayacağına ilişkin sorusuna, Brunson konusunda Türkiye ile bir anlaşma yapılmadığını belirterek dolaylı olarak 'hayır' cevabını verdi.
Güzel tespitler ama hiçbirisine katılmıyorum 🙂
Sovyetler dağıldıktan sonra ABD tek süper güç haline geldi. Batı bloğu dediğimiz ülkeler zaten ABD ye askeri ve ekonomik açıdan bağımlı ülkeler.. Sovyetler in dağılması sonrası Çin in dünya ekonomisine entegrasyonu da yine ABD nin projesidir.
Trump ile birlikte başlayan yeni süreç yine ABD ve Batı bloğunun çıkarlarına hizmet ediyor edecek.. ve Trump da vazifesini çok iyi yapıyor..
Kısaca , Trump ın bir kenedy ya da nixon olma ihtimali çok düşük..ayrıca Amerika nın imaj yönetimi konusunda da çok iyi olduğunu unutmayın..🙂
bugün de iyi çomar yaptı. dansözlükten beli kırıldı adamların.. saldıracak yer arıyorlar.
Erdoğan, 'sözünde duramadı' eleştirilerine, "ben orada bu fakir dedim ama şu anda zenginim" diye cevap verdi
https://twitter.com/zatungcom/status...08909546573825