Arkadaşlar konuda okumuştum şimdi bulamadım.İdeal programı kullanıyorum bisttemiydi programdaymıydı bilmiyorum USD koduyla geçen bir şeyle dolar alıp satabiliyorduk ismi nedir ?
Printable View
Arkadaşlar konuda okumuştum şimdi bulamadım.İdeal programı kullanıyorum bisttemiydi programdaymıydı bilmiyorum USD koduyla geçen bir şeyle dolar alıp satabiliyorduk ismi nedir ?
Fon Olabilir mi ?
Fonun Adı:Finans Portföy Amerikan Doları Yabancı Borsa Yatırım Fonu
Baz Aldığı Endeks:Finans Portföy Amerikan Doları Yabancı Borsa Yatırım Fonu
Endeksi İlk İşlem Tarihi 02.05.2012
BIST kodu: USDTR
GNAD* Kodu
Bloomberg : USDTR TI
Reuters : ETFUSDTRY
Reuters PCF : ETFUSDTRZ
Matriks : USDTRI
Foreks : USDTR
Dolar/TL 5.6092
[QUOTE=bb79;3322744]filmi izledim başta sıkıcı geldi ama daha sonra seyri güzeldi.
para piyasalarının özeti bu işte hangi enstrümanda olursa olsun açıkta bulsanız sistem buna izin vermiyor ki verse bile cezasını insanlara ödetiyorlar yani işin özeti kasa hep kazanıyor.
sistemi kuranlar üç kağıdı yasal hale getirmiş medyayı bürokrasiyi yargıyı her şey ellerinde bizde sistem içinde sistem kurarak para kazanacağımızı düşünüyoruz. büyük balık küçük balığı her zaman yutarmış boşuna söylenmemiş.
bir şirket düşünün bilançosu süper karı anlaşması çevresi vs. ama para kazanamıyorsun canları ne zaman isterse o zaman payına düşeni izin verdikleri kadar alıyorsun.
bizde bu piyasada para kazanmaya çalışıyoruz aslında haklıyız kendimizce 3 kuruşa kölelik etmektense umut dünyası deryasına kapılarak kazanırız diye ümit ediyoruz.
dünkü filmin özeti 3 kafadar parayı kazandı 1 koydu 5 aldı.
peki madalyonun diğer tarafı
6 milyon işsiz 4 milyon evsiz
binlerce hırsız içerisinden sadece 1 tutuklama.
soru şu: çok mu akıllıyız yada şanslıyız?
teşekkürler
Alma lan gapı. Gapı alıp 5.85 i üzeri gidemezse süründürür bu bizi.