Herkesle paylaşmak istedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Herkesle paylaşmak istedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Twitterdan sorun bir yardımı olabilir:
Ing turuncu destek
CEO Pınar Abay
http://www.hisse.net/topluluk/showth...990#post587990
haftalık hisse yarışmamızda dereceye girenler
İng bank aslında ben memnun kaldım bu bankadan yani başarılı bir banka yaşandı bitti kaygisizca ha oranı çok düşürünce kapının önüne koydum...
Yasandi bitti kaygisizca
R.i.p ingbank mezarinda rahat uyu[emoji485]
dual
Bir ivazsız intikal vergisi almadıkları kalmıştı bizden, milyonluk inşaat firmalarının tüm vergilerini sıfırlarlar ama bizm gibi parasının değerini korumaya çalışan küçüklerin başına üşüşürler karga gibi. Bugüne kadar aile bireyleri arasındaki para transferleri konusunda bir sorun yaşamadım, eğer böyle bir vergilendirme yaşayan varsa bilgilendirir ise sevinirim..
Ticari faaliyetleri nedeniyle vergi incelemesine tabi biriyseniz bu tür transferleriniz de inceleme konusu olabilir, bunun dışında inceleme çok düşük bir ihtimaldir.
Türkiyenin geleneksel yapısı nedeniyle bu tür para alış verişlerinin yaygın olduğunu maliyeciler de bilir ama dokunamazlar. Burdan bir inceleme başlatsalar nüfusun % 10'nunu incelemeye almaları gerek, bu da nüfusun % 90'ının tepkisine yol açar. Nasıl olsa yakında bir seçim ya da referandum vardır, politikacı böyle bir şeye izin vermez.
Her ihtimale karşın 'beyaz yalan'larınız hazır olsun. Beş sene önce elden 50 bin dolar almıştım, 2 sene önce 10 tane bilezik almıştım, bu onun geri ödemesi, gibi. Maliyeci söylediklerinizin aksini iddia edemediği sürece bir matrah çıkaramaz, rahat olun.
Ingbanka alternatif arıyorum...
--Ing gibi günlük faiz veren 13-14 gibi faizi olan
-- ing gibi eft havale bedava olan
-- İng gibi dolara %3-4 veren
-- Zırt birt hoop diye oranları aşağı salmayacak
Temiz namuslu oturmasını kslkmasini bilen helalinden bir banka ariyorim...
Cidden lütfen yardım..
Pazartesi yollarımızı ayırıyorum...
Sevmiştim ulan ingbank tenini kokusunu neyse konuşarak medeni bir şekilde ayrılalım...
dual