Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar yarin 8 altina iner diyenler like drmeyenler dis atsin Pardon yanlis yere yazdim 😀 Ne demisiz?????
Alıntı: Originally Posted by lunatic Günaydın dostlar, PPF olarak vk6 mı alayım yoksa ppz mi? Ne düşünürsünüz acaba, fark eder mi? Miktar 100k. Saygılar Burgan bank günlük BPP Satış Geri Dönüş Vade02/04/2021Oran0.187591
Alıntı: Originally Posted by Webster Odabasim adamsin Su te ye bak hele 86,00TL 3.276Lot Alıntı: Originally Posted by Webster Tureks son emir giris saati 13 muydu Aynen oynak beyim. Gönder gitsin.
Alıntı: Originally Posted by Webster Blueberry ustadim Uzerb Sumas Sodsn Emnise de bir bakin Bunlarda primlenmemis lotu az Durumlari nasil????
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi 86,00TL 3.276Lot Aynen oynak beyim. Gönder gitsin. Sana odabasi demiyorum artik Sag kol diyorum
1-2 gün erken sattım ama dolar endeksli fonlarından çıktığım iyi oldu. 8 ler bir süre direnç olabilir ama kırılım yakındır bana göre. Ytd...
bakkal tavana mı gidiyor , hayırdır inşallah !!?
Alıntı: Originally Posted by trust06 1-2 gün erken sattım ama dolar endeksli fonlarından çıktığım iyi oldu. 8 ler bir süre direnç olabilir ama kırılım yakındır bana göre. Ytd... Bence hizla 7.50 ye inecek Yts