Sayın Eski-Prof hocam son uzun yazınızı ve diğer hisse bazındaki yazılarınızı okudum. ZAMAN, EMEK, İLGİ, fedakarlığınıza canı gönülden teşekkür, tebrik ve takdir ediyorum. Allah cc size gönlünüzdekileri versin ve onları size hayırlı eylesin.
Printable View
Sayın Eski-Prof hocam son uzun yazınızı ve diğer hisse bazındaki yazılarınızı okudum. ZAMAN, EMEK, İLGİ, fedakarlığınıza canı gönülden teşekkür, tebrik ve takdir ediyorum. Allah cc size gönlünüzdekileri versin ve onları size hayırlı eylesin.
Yine bir alıntı: (son on gündür yabancı takası artanlar, KRDMA, YKBNK, KRDMB, MAVİ... )
Ytd
Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Bimas Smart ve Krvgd bakabilir misiniz
Pandeminin etkisinin azaldığı, aşı haberlerinin etkisinin zirve yaptığı ve aşılamanın ülkelere yayılacağı önümüzdeki 6 ay boyunca göz önünde bulundurulması gereken bazı hissseler, orta-uzun vadede yüz güldürebilir, bunlar; thyao, pgsus, clebi ve tavhl hisseleridir.
Hepsi için kesinlikle ytd.
Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. Türkiye’nin ilk yerli ve milli sunucu ve modemini üretti. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, uçaklarda; medya içeriklerinin (film, müzik, video, gazete, dergi, magazin vb.) depolanmasına, anlık internet erişimine ve istendiğinde içeriklerin yolcular ile paylaşılmasına imkan sunuyor.
Geçenlerde thyao nun havayolu kargo işini başlattığını söylemiştik.
... Daha önce Türkiye’nin yerli ve milli ilk uçak koltuğu ve uçak galleyini üretmiştik. Bugün de ilk yerli ve milli modem ve sunucusunu üretmenin gururunu yaşıyoruz." .....
Sadece bilgi amaçlıdır. Kesinlikle ytd
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Sizlerde sağolun...
ISFIN ; 3.86 kapanış...
DİRENÇ ; 3.78 - 3.98 - 4.13 - 4.23...
DESTEK ; 3.49...
Aşağıda ; 3.49 önemli kanal desteği... Kırmasa iyi olurlardan bir destek... Üzerinde kaldığı sürece ; yukarıda yazdığım dirençleri deneyebilir hatta ; 4.23 kanal direncini yapabilir... Kısada yapar veya hızlı geçerse ; 4.38 - 4.98 takip edilecek... Buralarda geçilirse devamını yazarız...
Y.T.D.
BIMAS ; 72.50 kapanış...
DİRENÇ ; 74.34 - 75.90...
DESTEK ; 72.25 - 69.40 - 65.04...
Sıkıntılı kanaldan çıkmak üzere...
Yukarıda ; 75.90 kanal direnci hantal kanaldan kurtulma anlamına gelir... Sağlam geçer desteklerse ; 92.15 hedef direnci olur ve hareketlenebilir hatta yapabilir... Ama, 75.90 ısrarla takip... Geçemediği sürece yatayda kalabilir...
Olurda sektör etkisi ile kanal direnci sağlam veya hızlı geçilirse ; 94.40 - 101.20 hedef dirençleri takip edilir...Devamını yazarız...
Y.T.D.