kazanmak senin kişisel becerin kardeş.birde nasip meselesi.gule güle harca, tüm ailenle
Printable View
Tebrikler.
Bu arada İSGSY yönetiminin çok titiz davranıp şirketlerle ilgili hiçbir finansal bilgiyi açıklamaması işin doğası olarak açıklanırdı. Eğer siz açıklamazsanız bir gün spekülatörler dadannır demiştik. Veri güvenliğine çok önem veriyorlardı, amaçlardan biri de şirketin marka değerini ve güvenilirliğini korumaktı.
Şimdi bakın adı Yargıtay kararıyla anılan kişi ve kişiler burayı talan ettiler.
Günün sonunda ya mağdur edilmiş yatırımcılarla karşılacaklar ya da örgüt gibi hareket eden kişilerle karşılıklı masalarda oturacaklar.
Manipülasyon ve spekülasyon arasındaki çizgiye hukuken karar vermek çok zordur. Eminim kamu otoritesinin elinde yeterince kanıt birikmiştir.
tskler sn boran sn noreply ..hissenin sosyal medyada gazlanması hiç hoşuma gitmedi ve ilk defa tamamen çıktım..kısmet diyelim.
beyaz afyon eski hareketi flap adese vertu ayen
isterseniz buna benzer onlarca hisse daha yazabilirim hisse bir tavan daha yaptı alanın neden elinde kalsın hisse çöpmü temelinde ne kaybetti belki bu haberi kasıtlı çıkaıp mide bulandırıp eskileri dökmek istediler belkide sen veya başka arkadaşlar kaçırdığı için böyle yazıyor düşssün diye alayım belkide haklısın ama şu kesin bu borsanın doğasında var ne ilk olacak nede son ama bu şekil yazıpta etkilenen olursa ve hisse çift hanelere yaklaşırsa ne yapacaksın
öyle skbnk ta bu yuzden 1.16 dan kalanlarıda sıfırladım..arkasından 1.30 a gitti üzüldümmü hayır sadece çok emek vermiştim karşılıgını bulamadım..kısmetimde yokmuş.neyseki başka yerlerde yüzüm güldü..
yorum konularına katılıyorum sattıgın zaman kötüleme aldıgın zaman gazlama hiç hazetmem ve bu yüzden bir daha bu foruma elimde olmayan bir hisse için yazmam sadece yazınız için cevap verdim..bol kazançlar saygılar
yatırım teknikeri yine bildi. tavan olacak dedi oldu, akşama kilitlerde bu açıkçılarla. valla helal olsun. tavan olacak deyip de olmayan hisse yok üstelik bu kötü piyasada
Hissiyatı kuvvetli bi arkadaş demekki. Yanlız bu işlerin sonu sakattır. Onu bildim bunu bildim der sonra ya mehdi ya peygamber kesilirler
ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.