Malak gibi anadoluda bir tabir . Isleri gucu birakip burayi okuyup milleti dava ettikleri icin .
Buyuk abilerden istirhamimiz su alacak isine baksinlar mutlaka cikacaktir aciga
Printable View
Malak gibi anadoluda bir tabir . Isleri gucu birakip burayi okuyup milleti dava ettikleri icin .
Buyuk abilerden istirhamimiz su alacak isine baksinlar mutlaka cikacaktir aciga
Sacma sapan hisseler seninle.ayni pd ye geldi hatta cogu gecti . Dilovasinda ufak fabrikasi olan baska hicbirseyi olmayan 30 m kar yazan sirket senn yarin kadar fiyatlaniyor .
Bilancon kotudur 2.ceyrekde kotu gelebilir ancak ölünü bir degerle yahu . Enka da zarar getirdi ama 100 b den degerledi kendini .
10 b nedir abi manyakmsnz nesinz
Bir düstur bir duruş olur abi . Başın dik gezersin . Herkes zarar eder zarar yazar ama senin ki art niyet artik yaptiklarin yapmadklarin herseyin art niyet gorunuyor .
Bu ulkeye mal.olmussun iyi anilacagina bela.ile kufur ile anilmak niye . Kimsenn fezaya cikar degerle beklentisi yok . Ölünü degerle . Yeter .
Komik yani 10 b .
Kasanda 5 b var . Ticari olmayan yani sozde ulkelerden alamadgn para 5b var yaziyorsun .
Kimsede senin gibi stratejik sektor yok . Sende ki menkuller kimsede yok . Kira gelirlerin cogu sirketten fazla kar getiriyor .
Aramco gibi beklenti kucagnda . Ama sen ben 10 b ederim diyorsun . Senn alacagn 5b zaten . Nasil 10 b ediyorsun .
Ayip oluyor kendileride yatirimcilarida surunuyor . Ayıp
Alarko gubre yatirimina girecekmis . Zaten insaat tarafnda da varlar . Tekfene teklif gotursunler . Okdr arazi bag bahce menkuller turkiyenin gubre ihtiyacini en cok karsilayan tekfen . Insaat da hazir muhendisler orayida gotururler rahatlikla .
Direk teklif vermeli bence . Belki birilerinin kulagina su kacar .
1 yillik karina alarko tekfenin piyasa degerine esit zaten . Konussunlar bence olabilir
Neden ölünü en azindan fiyatla.deniliyor . Alarko sundan tut enka ya bankalara koc sabanci hatta bunlarin istirakleri bile . Tekfenin piyasa degerinin 4 5 kati yillik karlari var sadece .
Bukdr aciz durumda tekfen . Yazık .
Ne olursa olsun sen bir sirketin yillik karinin 4 de 1 i anca ediyorsun . Boyle onlarca sirket var 1 2 tanede degil .
Bukdr acizlik olmaz olmamali .
Alarko tarafina yazdim . Yk ya katilan buyuk abiler varsa belki dusunur ilgilenirler . Bizde ortak degilmiyiz sozde de olsa , satamasakda pazarlarz belki . Sen cokda buyuk olmayan bir holdingn 1 yillik karina piyasa degerini fiyatliyorsan burada suç senn .
Sat cık ozaman . Alarko ya gecerse daha iyi yonetir
Buradan mevcut iş durumu ve ne yaptığını bilmeyen yetersiz Yönetim Kurulu ile bir geleceğin çıkması mümkün değil gözüküyor. Kısa vade öyle 250m USD lik işler falan yetmez, 1milyar USD ve üzeri işler gelirse şirketin düzelme ihtimali doğabilir. Onun dışında yönetimden akılcı bir adım faaliyet beklemeniz ham hayalden öteye geçmez. Bu kapsamda benim zararım olmasaydı ben buradan daha eklemez yada yeni almaz idim. Şuan işleri belirgin durup dururken birilerinin sknn keyfine zarar yazmayan sürü sepet holding ve şirket var göstergeleri daha iyi. Burası kumar kağıdı bile olmaktan uzak, daha ziyade piyango gibi ya çıkarsa durumu var. ödülü de öyle piyangodaki gibi kallavi değil üstelik. YTD.