senin gibi hayal satanlara sadece elma şekeri var.Sabaha kadar dansssssssssssss demişler ya sende sabah 10.00 dan 23.00 kadar yala :kahkah:çocuk adam
Printable View
Bana ucuzluk gerek borsaya koyacağım para ile ppf bana aylık 300 bin veriyor 2-3 günlük ver yukarı ve aşağı ile uğraşamam zaten dönüp dolaşacağı yer aynı yatay bant trade etmiyorsan hamallık :)
yoksa kumarcı karısı binnaz yapar şekil tokatçı sonra bağırıyor sindooooooooooooooooooo diye:)
AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu:
"Süreç başarılı oldu ve diyelim ki Öcalan ev hapsine çıktı.
Demirtaş'ın hapiste kalması düşünülebilir mi? Tabii ki düşünülemez."
sayın islamcı arkadaş, elhamdulillah müslümanım .cuma ya gitmiyorum yada gitmiyoruz. şimdi dinden mi çıkmış oluyorum.ben şuan ki diyanetin başındaki tüccar varken karar aldım maalesef şuanki düzende dayatılan islam benim bildiğim islamın dışında,ben aynı dine mensup değilim. pazar günü ekonomist oğlu ekonomist gazze mitingi yapıyor.peh diyorum açıklanan tuik rakamları enflayon rakamları ekonomist hafız müslüman reis onaylı ,hergün yalan yalan seçim zamanları chp apoyu çıkaracak demişti babadan oğula koltuk sevdası,bize şehitler tepesi boş kalmasın edebiyatı sonrada dünyanın en azılı katilini muhatap al hatta çıkaracaklar gibi.çıkmasa da şu yapılanlar benim vicdanımıda dini inancımı da rencide ediyor.sizden ricam bu topikte amac dışında yazmayın.burda ben de bilgi paylaşımın da bulunmak isterim.gidişat gösteriyor artık hisse net okumuyacağım.arkadaşın piri sürekli kazanıyor aptal pala yı tokatlıyor yalancının mumu nereye .bi arada hergün mercedes kazanan vardı.bırakın bu işleri.