Mastori Ferguson tesislerde dolaşıyor, haberiniz olsun arkadaşlar....
Printable View
Mastori Ferguson tesislerde dolaşıyor, haberiniz olsun arkadaşlar....
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, Mastori ferguson buralarda dolaşıyor, gelme sebebi hakkında somut bir bilginiz var mı...
CEVAP:
-Var tabii, ama şu anda bundan bahsedemem.
SORU:
-Abi rica ediyoruz, kırma bizi, onun tesislerde dolaşması bizim için çok önemli, yoksa bir satın alma veya yeni bir ortaklık mı geliyor, heyecanlandık şimdi.
CEVAP:
-Madem ısrar ediyorsunuz söyleyeyim. Satın alma filan yok, coşku yapmayın hemen, takımdan oyuncu bakmaya gelmiş sadece.
SORU:
-Abi oyuncu olup da, zaten takımda bir tane emektar kaleci ve bir tane de yedek kaleci mevcut...
CEVAP:
-Tamam işte, emektar kaleci kitapçı abiyi alıp götürmeye gelmiş, haydi gözünüz aydın.
SORU:
-Anladım abi, hayrını görsünler o zaman, aslında iyi olmadı, dükkanı artık her gün açan olmayacak...
CEVAP:
-Dükkanı açan biri mutlaka olur, bakarsın belki de o şanslı keko veya pandacı olur...
Kitapçı bu hisse neden bu kadar kelepir
Valla firmanın Anadolu da olmasınında etkisi var diye bir fikir oluşuyor kafamda
Hani "paris'te bir adam öldürülürse bu bir cinayettir, doğuda elli bin insan boğazlanırsa bu sadece bir meseledir, yada altın, bakır meselesi , yada boğazda yalı gibi, yada kartviizitinde bir sürü ünvan olan prof. ile eğitimsiz asgari ücretli . vs. ytd
herkese selamlar dostlar...sayın izci dostumuz adımı anınca hemencicik duyup geldim...sayın dostlar son 15 gündür 20 bin tl ye yakın sermayeyi eritmiş biriyim...154 bin tl den 134 bin tl lere inmişim...:kahkah: yani o şans artık bende yok...:kahkah: şimdi beni çağırırken bence bir kere daha düşünün...
bu aralar aldıklarım en çok düşenler listesinde en önlerde...sattıklarım ise hep primli...düşünün taşının sonra tekrardan beni çağırıp çağırmama konusunda son kararınızı verin...:kahkah:
ben olsam artık keko gelmesin deye kampanya yapardım...:kahkah:
üç kızı güzeldir diye aldık ama eve gittiğimizde tüm makyajları aşağı aktı...bir de baktım ki hepsi de cadılardan birer cadı oluverdiler.....:kahkah: şimdi bu cadılardan nasıl kurtulacağımı kara kara düşünüyorum...kurtulursam o mavi gözlü ,sarı saçlı silver kızı neden olmasın :) silver bunların yanında birer melek gibi duruyor...:kahkah:
iyi düşünüp iyi karar verin dostlar...:) sonra gelirsem karışmam...