[QUOTE=CPA;3327966]
Şapkamı çıkardım....
Ben böyle yaşıyorum.....
Gerisinin......!!!!!!!!!!!!!!....
Saygılar,Sevgiler......
Printable View
4 saatlikte geçen cuma gibi 2 doji oluştu.
gene artış başlıyor.
ytd
5.64 u ikinci defa denedi yine gecemedi, ucuncude yikti kar al yapilabilinir seviyelerinde olabiliriz..
5.90 seviyesini beklemek lazim derken tospa hocanin ucuncu dip mevzusu kafami karistirdi..
5.32 den acilan poz altin haric komple kapatilmistir..ytd
kar cebe yakisir denildi..
5.27 lik poz duruyor, 224 altinlarda bi sure daha dursun..
diger bi hususta : bunlar dovizi yukari cekip borsadan kagida mi giriyorlar tipik klasik yabanci cakalligimi yapiyorlar seklinde dusundum nedensiz bir sekilde..
bilemiyorum altan bilemiyorum..
Grafikleri iyi okuyabilenler Borsanin bazi eller tarafindan bir dususe ve dovizinde bir yukselise hazirlandiklarini fark edebilirlerdi.
Nisan ayi icin Borsa ile ilgili iyimserim. Ama Hazirana dogru yine o malum eller TL, Faiz ve Borsa uzerinden yeni bir operasyon daha yapacaklarini tahmin ediyorum.
Tabi grafik her her sey hakkinda tam bir bilgi vermez. Piyasalarda operasyon ceken gucler icin psikolojik savas ayagini yuruten belli basli bazi ekonomist yorumcularda var.
Grafiklerle birlikte bu tetikcilerin yorumlarini yanana getirip birlikte degerlendirirseniz dogru tahmin konusunda cok isabetli sonuclar elde edebilirsiniz.
Mesela gecen yilki kur savasindan once USDTR icin nokta atisi yapanlarin kesinlikle disardan bilgi ve tuyo aldiklarina inaniyorum.
En iyi ekonomi ve finans profesorlerini dahi getirin piyasa icin nokta atis tahminleri yapamazlar.
Takip ettigim kadari ile bunlar Hazirana dogru bu defa S-400 konusunu gerekce yaparak yeni bir finansal krizi tetikleme hazirlaniyorlar.
Muhtemelen hukumet yetkilileride bu gelismelerden haberdardir. Hukumetin karsi hamleleri nedir ne derecede basarili olabileceklerini tahmin etmek guctur.
Ancak secimden sonra piyasadaki asiri calkalanmalar durdurulmadigi takdirde serbest piyasa duzenine yonelik hukumetin radikal onlemler alacagini dusunuyorum.
TAYLAND'DA 22 MART'TA DÖVİZ REZERVİ 212,6 MİLYAR DOLAR (15 MART'TA 212,7 MİLYAR DOLAR)
bi tayland kadar olamamışız
döviz alanın elinin yanabilmesi için merkezde böyle doalr olmalı