twetçilerin tek işi değil bu arkadaşım 30 milyon hacim olmuş
aylık hacim 252 milyon hayatında bu hacimi hisse hiç yakalamışmı
neyse belkide adam pimi çekti algoda bunun üzerine fiksledi
Printable View
twetçilerin tek işi değil bu arkadaşım 30 milyon hacim olmuş
aylık hacim 252 milyon hayatında bu hacimi hisse hiç yakalamışmı
neyse belkide adam pimi çekti algoda bunun üzerine fiksledi
emir sayısı 142 iken tavanda yaklaşık 250K idi emir sayısı 680 oldu ama sadece 20K artış oldu bir yanlışlık var neredeyse 1 emre 10 lot bazen 1 lot artış oldu
şimdi tamam adamın 2500 takipçisi var ama 50 bin takipçisi olan adamlar 3-4 kademe götüremiyor, ky nin çoğu da artık bilinçli. ama bu yatırım teknikeri denen kişi bir tanesi sekmez mi ya beni saydığım son 10-15 hisse hepsi tavan oldu avod dedi 2 gün tavan olacak hisse ebesinin nikahına gitti, ostim dedi çift tavana yaklaştı, maktk dedi yine tavan oldu vkgyo dedi çift tavana yaklaştı o da. çözemedim
spek emir sayısı ile oynuyor en fazla 200 emir olması gerekirdi neredeyse 1 emre 1 lot algoratmik sistemlerin böyle yaptığını duymuştum
307K lot 72 emirdi
an itibariyle 1277 amir 448000 lot
saçmalık
116 lot emir başına geriye kalan
sayın boran, aşağıda nerelerde boşluk kaldı? incelediğinde yazarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Ama şunu söyleyim, çaldıkları davulda çıkışa gerekçe devlet isbank hisselerine el koyacak,buda gerçek değerini bulacak.saçma bir gerekçe.oyle olsa isgyo, TSKB, şişe,soda,isc bunlar gider.buyukler el açmış , böyle bir haber arıyor zaten.buyukler bu işe cesaret edemiyor.niye hisse ellerinde kalır.ama lotu diğerlerine göre az olan ısgsy de bu manipülasyon yapılıyor.zaten dikkat edin alyag,Ostim,tactr gibi 15 hissede bu halatı yediler eğer devlet uyumuyorsa bir Sabah uyandığımizda bu çeteyi toplar.hisseler çakılır.1,5 TL de alıcı bile bulamayabilirsiniz.ama devlet görmez, meydan bunlara kalır.ozaman kumar.neyi bize lutfederlerse o olur.kendi düşen ağlamaz.