Printable View
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Pek kısa zamana Ciger seni severim
Webster Hasan amca bist beklentin ne
Webster üstad mesaj kutun dolmuş... Amma fanın var arkadaş. Biraz sil de mesajları al.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ciger seni severim Lokumla viski dokunmadı değilmi dün gece. Geceki son mesajınızda cümle yarım kalmıştı.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Lokumla viski dokunmadı değilmi dün gece. Geceki son mesajınızda cümle yarım kalmıştı.:) Ustadim evet bende farkettim yarim kalmis😀 Dokunmadi Sabah uyaninca da kahve ile caklit gomdum
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim evet bende farkettim yarim kalmis Dokunmadi Sabah uyaninca da kahve ile caklit gomdum Kahve tamam da o çikolata olmasaydı daha iyi olurdu.Çikolatayı %80 bitter seçin bari. Afiyet olsun.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Kahve tamam da o çikolata olmasaydı daha iyi olurdu.Çikolatayı %80 bitter seçin bari. Afiyet olsun.:) Tsklr ustadim Bilirsiniz ben portfoyumu yuzde 50 yuzde 50 yaparim Bir bitter bir sutlu goturdum valla
Alıntı: Originally Posted by myfinans Kahve tamam da o çikolata olmasaydı daha iyi olurdu.Çikolatayı %80 bitter seçin bari. Afiyet olsun.:) Bitter şekersiz mi oluyor :)