https://g.acdn.no/obscura/API/dynami...jpg?chk=6E4268
Printable View
Hepsi ralli yapıyor.
Ama bizim Rallici Başgan ortada yok.
Madem bir gün gidecektin başgan, bari kendine iki-üç tane yardımcı seçseydin. :Sad:
Borsa Rallisinden Sorumlu Başgan Yardımcısı, Dövüz Rallisinden Sorumlu Başgan Yardımcısı, Altın Rallisinden Sorumlu Başgan Yardımcısı falan.
Şimdi senin yokluğunda bunlardan birisini Rallici Başgan Vekili yapar, bu rallilere de başgansız yakalanmazdık. :oleyo:
Kaç yıldır bana yaptıkları '' tuttuğun altın olsun '' dualarının sonucunu ancak görüyorum. Tuttuğum altın oluyor. İyimidir kötümüdür bilemedim. Dolarlar da altın olursa ne yapacağız.
Benzine 5 kuruş indirim geliyormuş.
Bu geceden itibaren. :)
Niye düştü BIST.
1 haftadır anlatmaya çalıştığım şeyi endekste yaptılar
1 haftadır hisseleri yükseltiler şimdi bıraktılar... bel ki tekrar çıkarırlar lakin;
---///
Gerçek durum , hayat ne peki;??
Şu an Gıda Un İlaç sağlık sektörü hariç çalışan katma değer üreten, ciro yapan sektör yok gibi. Martta ihracatı artan tek sektör ise Gıda.
Bu sektörler hariç Fiyatlamalar bana göre Suni.
---///
Eğer güneşi görüp kısa kollu ile yalancı bahara çıkarsanız hasta olursunuz. Çıkan kağıtlardan kazanç için girilebilir lakin yatırım için çok erken. Gıda hariç yatırımlık zor...
--///
Abd borsası çıkıyomuş vs bunlar tam bi saçmalık. Biz le abd ekonomisi çok farklı. Adamların parası rezerv para. İsterlerse hee diyünce ekonomilerini toparlarlar ki onlarda bile şu an çok zor..
--///
Dolar düşmeden, virüs bitmeden, en az 6 ay 1 yıl hasarlar toparlanmadan diğer hissrlerde yatırımlık zor.
Endeks bakanlar; Yani dolar/tl yi takip edin, virüsü takip edin sonra bacalar tekrar tütmeye başladımı o zaman güneş yeniden doğar, diğer kağıtlara da...
Dolarcılar da, zaten cds, borç çevirme oranları, rezervleri takip ediyordur, sanırım..
Asla yatırım tavsiyesi değildir.