yf satislari devam ediyormu arkadaslar.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
yf satislari devam ediyormu arkadaslar.
Pasta göre ayar bozuk gibi hayırlısı diyelim bayram ioncesi hareket umut olmuştu bana ama sadece hayal mis
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi geçmiş olsun cümleten destek mestek kalmadı amk dular
Devre kesiciye gidiyor ucude toptan yine tongaya bastık gidecek havası verdiler sonrada elimize
Devre kesici ilk Sean kapanışında yüzde 10 diye biliyorum ama hatalida olabilir zaten yerse tabana gözünü diker inşallah olmasda ky nin beklentisine cvp verir
anlik akd varmi?
kozaa tahtaları düşüşü biraz abarttı. -3, -4 olsa tamam da...
temel olarak bu fiyatlar gerçekçi değil.
Dibi delinmiş gibi boşalıyor. Dinlenip dinlenip satıyorlar. 6.90 alım girdim anında zarar başladı.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yf nin elinde 400 bin gözüküyor ama ortalığı mahvediyor citi nin malını basıyor gibi de inşallah bı yerlerden done
ipekede ilk kez lotlarımı artırmayı başardım fay anasını beahhhh.Yimezler 12-13 tl hedefim var tabi hedef benim hedefim.Asla YTD
Takas da 34.75 mly citi nin gözüküyor da heveslendirdi sadece
Kapanışa doğru kozaa ile eşitleme olur mu?? Neden olmasın
Risk almayan kazanamaz
Devre kesici yi unuttular amk %7 çıkarken sokarlar yirmi düşünce girecek herhalde
Credit ipeke ve kozaada ufak ufak almaya başladı ipek 690 kozaa 660 üzerinde kapatsa iyiydi bugün...
https://i.hizliresim.com/lZymzg.jpg
Pasta atabilirmisiniz
İyi vermiş ler gözüküyor da şimdi diyeceğiz takasında milyon lot var deyip döner mi bekliyecegiz inşallah ky kazanir
kozal atabilirmisiniz
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulen sabah yarısını verdik. Ver işte hepsini değil mi? 7*71 den beri tüm destekler de döner diye bekledim. Halbuki satıcı tarafı gayet belli ediyordu durumu. İpek kız bugün sahipsiz kaldı. Kapanış rakamı bence çok kötü. Kozaa geçse de tahta rahatlasa.
Risk almayan kazanamaz
BIST 30 ENDEK Sİ
YEDEK PAYLAR
1. SASA SASA POLYESTER
2. IPEKE IPEK DOGAL ENERJI
Yedek ne anlama geliyor.Bugünkü düşüşle bir ilgisi var mı?Bilgisi olanlardan yorumlar bekleriz.
02/07/2018-30/09/2018 DÖNEMİ DEĞİŞİKLİKLERİ
Bist 30 a girerse elbet iyi....Bazı fonlar sadece 30 hisselerinden alıyor.Ama halen yedek pay konumuna alınmış...
Benim canımı sıkan bugünkü hareketi.Sabah 8.06 yi gör sonra 6.7'lere kadar ver.Trend dersen artik ayıya dönüyor..Yarın sert yukarı tepki vermezse ruhuna fatiha diyebilirim.Bir de 3 gündür sert hareketler yapıyor bu da volatil olması açısından tehlikeli.
Bugün öyle sert yabancı mal çıkmadı 1M civarı Yfas Citiden mal satmış.Bu kadar büyük düşüşe sanırsın 3-5 M mal çıkıldı.Daha 35M malın duruyor Citi kardeş.Sen sür yukarı orada gerçek alıcıyı bulursun....
Sağlık olsun yarın iyi tepki versin Ipek kız yoksa cafer bez getir formasyonu olabilir...
Realize olmayan kar ya da zarar, gerçek değildir...Sanaldir......
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam citinin malı olduğuna eminmisiniz yatırım finansın sattığı malın yani bunu görebildiğiniz bir kaynak var mı yoksa tahminen mi söylüyorsunuz.Kozaa daki yatırım finansın sattığı mal da citi nin midir bu durumda paylaşım ve vereceğiniz cvp için simdiden teşekkürler...
Şu ana kadar YFAS ve Credit biraderlerin alımları bila istinasiz ( arada kaçak olsa da çok büyük ekserisi) Citi ye virmanlandi T+2 sonrası.Dikkat ederseniz YFAS genelde alim satım yapar, mal Citi takasında bulunur.
Bilginize.....
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar sert bir düşüşün yarin hemen tepkisinin olacağını sanmıyorum. Ve yukarı hareketin ciddi şekilde sonlanmış olma ihtimali var. Buralardan alanlarin 5-6 ay beklemeyi göze almaları gerekebilir tekrar maliyetlerine gelmesi için eğer hareket sonlanmışsa. Yarin acilista yukarı gidiyor havası verdikten sonra günü bugünküne benzer şekilde sonlandirabilir o yüzden toparliyor diye atlarken iki kere düşünmekte fayda olabilir.
Bist30 a girmesinin kisada bi etkisi olacagini dusunmuyorum, olumsuz zaten degil bu haber.
Citi topladigi mallari credit ve yat.fins araciligi ile aldi bu gune kadar dolayisi ile onun malini satmistir.
Satilan 1 milyon lota karsilik bu dusus cok bencede umarim yat.fins satmaya devam etmez ve yarin guzel bi tepki verir.
Saglicakla....
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düzeltme yaptı düzeltmeeee.Olmaz bu kadar denilen düzeltmeler bunlar ki hep olur sade siz olmaz dersiniz ama oluyor be kardeşim.Anlayın artık şu borsayı habire indi çıktı diyonuz geçen de sasa ya böyle çaktılardı ama öncesinde almışlardı onlar alırken siz niye satmadınız şimdi onlar alırken siz satarsınız.Bu kağıt aylık bir çubuk çizzecek mi bir ay o çubuğun içinde böyle oynar durur.Yapabiliyorsan al-sat yap yapamıyorsan otur bekle.
[IMG]https://i.hizliresim.com/g6AmB3.jpg[/IMG]
https://i.hizliresim.com/6Nk3Ov.jpg[/url][/IMG]
https://i.hizliresim.com/ODZQ1D.jpg[/url][/IMG]
Bu yabancılar seçim senaryosu için hazırlıklı yapıyor diye aklıma geliyor .yarın ve Çarşamba da satış yersek dolar Euro altına yonelebilirmi acep inşallah bu gerçekleşmes maliyet yüksek hissede yaka kandil benim ve benim durumum rakı ky arkadaşlarımız için iyi olmas.sabah ve akşam kapanış arasında nerdeyse bir maaş kaybettik kamuda çalışan birisi olarak.cok üzüldüm bugünkü harekete inşallah yarın telafi etmese bile 7 ve üzeri bı kapanış özellikle credit ve citi alış ağırlıklı olur
Belki aramızda çok daha fazla kaybeden arkadaşlar da vardır ama paranın miktarı önemli sonuçta emeğimizi alinterimizi yatırım yapıp kazanmak için mücadele ediyoruz.o yuzdenki ky olarak ben öyle düşünüyorum borsa da yatırım riskli ama kaybedilen herkurus da önemli.hayirlisi deyip inşallah gönlümüze ve beklentimizi cevap verir
Sabah 6.90 -7.00 aralığına çıkıştan sonra geri çekilme yaşanabilir...
Aşağıda 6.50-6.35 önemli...
Kozal için 37 altı kanal değişimi olacağından ciddi sıkıntı oluşturur...
takas lutfen
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acil pasta arkadaşlar şuan çok önemli yön için.kozaa da enteresan alış satıs var yabancıda anlıkta bu ne durumda acaba..