Hadi canım... 2.80 lerde de
Gap gözüküyor... önce dostmuyuz
Düşmanmıyız karar verelim... :-)
Printable View
Günaydın.Tahtada yine birşeyler dönüyor .İyice soğuduğum için adi kağıttan inanın hiçbir hareket heyecanlandırmıyor.
Bizi batırdı artık gerisi önemli değil istediğin yere düş nalet kağıt
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pörtföyümdeki bütün hisseler ekside. can sıkıcı.
ağlama yüreğim yar gelmez. gelse de artık fark etmez. ha döndü dönecek ömür bitiyor. kış aylarında bahar gelmez. ytd
Senin kağıt gibi yedi sülalene nalet gelsin
Çıkmadan düşüyor ********
İyi geceler.Sayfa uzun bir sessizliğe girmiş.Çıkmadık canda hayır vardır hesabı bekleyelim dostlar .Sağlıkla kalın.
Waktanw abi hasret kaldık o
Eski yıllara aylara... olmak yada
Olmamak hesabı... işte bütün mesele
Bu...
Firma bitik içi boş şişirilmiş olunca sonucunda kaçınılmaz olmadığı bilinmeli artık son haftası 6 ların Üzerin e gitmezse veletdalin amın Hocaya teslim bu saaten sonrada zor yukarı yapması çünkü yonetim olsun karlilik olsun satacak arsası olsun elinde hiçbirşey yok. Yani kartlar açık tahta yapicisida yırtsa kendini kimse girmez artık bu cenabet kağıda alsın başına çalsın ister ikiye getir ister 20 ye kendin çal kendin oyna meydan senin tahtacı başı
S.A. hayırlı işler olsun Yıllar sonra tekrar AFyona girdik. İnşallah ayağımız ugurlu gelir.
6,5 görebilir.
Uyumsuzluk var.
Bayramgelmeden sikipetin azina buyuk bi bayram sekeri verekmi emer
Zor be dostum o bayram tatiline cıktı bile kekler olan bizlerin eline verdi çekti gitti bak bugun de misafirlerinin ayarlanması için gerekli işlemi yaptı sabah sattı akşam yerine koyarak işlemi tamamlamış olur onun için uzak durmakta yarar var bu saaten sonra anca altın çıkarsa madende oda zorla biraz gider onuda satış fırsatı olarak degerlendirir bu spek yani herşey ona çalışıyor sen istediğin gibi çırpın dur.
Ytd
Bravo... Ben de aynı pozitif uyumsuzluğu görüyorum. Bu arada yabancı sürekli topluyor. Son iki günde 250.000 almışlar. HAreket çok yakın.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
У мене є почуття всередині сьогодні. це буде щось ...
Günaydın.Dövizle ilgili ilgli son hafta boyunca yaşadıklarımız hepimizin malumu.Standart and poors'un son tesbitleri ve bugün gelen gerçekten çok yüksek dış ticaret açığı Türkiye ekonomisindeki sıkıntıların iyice arttığını göstermektedir.Zaten batmakta olan bzim rezil kağıttan hayır beklemek fazla bir iyimserlik olur herhalde.
Yarın endeks yeşillense ki büyük ihtimal. Bankalar %3, %4 yaparken bu uyuz aynı duyarlılığı gösterecekmi ? Hayır. Ancak düşüşlerde sanki banka endeksine dahil. ş...........
Bu kadar adisini görmedi bu borsa son zamanlarda.Allah sürüm sürüm süründürsün AFYON rezilinin tepesindeki adamından en altındaki adamına kadar tüm sorumlularını.Allah belanızı versin NOKTA.
Bu ne içmiş bilmiyorum
Ama bizim paraları kül etti
Fabrikan yansın
Sürünmeye devam.
Herşey olacağına varır...
Hayırlı cumalar...
Bir gün önce satan kazanıyor.Endeks 100000'in altına indiğine göre Mehmet şimşekde avrupalarda gezip biz batmadık şeklinde feryadlarda bulunduğuna göre kusura bakmayın bu ekonomi bitmişştir dostlar.Bizim rezil zaten 2 senedir bugünlerin sinyalini veriyordu.
Kendini Yok edecek ********
Helal olsun allahın belası rezil kağıdın speklerine 5.15'lere inmiş kağıda çıkış havası verip 5.23!lerden yine rezil kağıdı birilerinin eline verdiler.Almayın allahaşkına şu rezili.
Satan hep kar etti bu ********i...
Birgün seninde sıran gelecek
Afyon... umarım Kaçırmayız...
Günaydın iyi pazarlar dostlar.Her yeni haftaya ümitle girmek istiyorum ama kredi derecelendirme kuruluşlarından gelen haberler oldukça moral bozucu.Türkiye ekonomosi içerde ve dışarıda fazlasıyla konuşulur hale geldi. Bizim lanet kağıt ekonomik durumlar bugünkü kadar tartışılmadığı günlerde dahi geri saydığı için gelişmeleri hiç yadırgamıyorum doğrusu.En son 2 mayısda KAP'a bildfirimde bulunmuş bizim beceriksiz k.y.düşmanı mirasyedi kadrosu.Bu hafta laf olsun diye yine bir bildirimde bulunurlar.İnşallah BATIYORUZ ORTAKLARIMIZ GEREKLİ TEDBİRLERİ ALSINLAR demezler.BUnlardan herşey beklenir.Hoşçakalın.
Arkadaşlar yapmayın ne batması. Sabancinin hissesi. Yönetim Cimsa da. Düştükçe alıyorum ben. İyi yerlere gelecektir. Son bilançoda ciro ve satışlar üç kat artmış. 2ç'te çok iyi kar yazacak, unutmayın bunu. Buralardan alanlar kazanır. Ytd...
SEvgili 44 SAHAP kardeşim sizinde dediğiniz gibi BURALARDAN ALANLAR KAZANABİLİRLER.Ben ve buralarda yazan çoğu arkadaşım maalesef YUKARLARDAN ALANLARDANIZ.Konuyu buna göre değerlendirin lütfen.
Tabi yukaridan alanlar için zaman alır ama yine de kazanabilirler. En geç 2ç'ten sonra gelen yükseliş sonrası satıp düştükten sonra tekrar alıp tekrar satarak maliyet düşürerek zararlar kapatılır. Para bulup buralardan ya da biraz daha aşağılardan almak da maliyeti düşürür. Ben geçen ptesi zararına 6.64 ten verdim, tabi maliyetim 5.74 tu, perşembe 5.33 ve cuma 5.24 ten parça parça aldım ve maliyeti aşağı çektim. Piyasayı iyi kötü okuyup bunu yaparsak iyi olur... İnşallah bütün hissedarlarim zararı çıkarıp kara geçer...
Pardon 5.64 ten sattım diyecektim. Yanlış yazdım...
...........özsermayesi piyasa değeri
akçansa....1038,82..... 1.8 milyar.
afyon..... 224,26....... 525 milyon
bu piyasada en fazla edeceği değer bana göre 400 milyon Tl...
akıllı hiçbir yatırımcı akçansa bu değerde iken afyona bu parayı vermez...
bir hissede değer analizini bilmeden yatırım yapıyorsanız işiniz şansa kalmıştır...ona buna kızmaya gerek yok...kendinize kızın...
sonsöz: bir malın değerini satıcı değil, alıcı belirler...bir mal er ya da geç değerini bulur...