İyi bayramlar
Printable View
İyi bayramlar
degısmesı ıcın basvuruyu gerı cekıp yenı bır basvuru belırlemelerı lazım.
1 lota su anda 6,5 oranında ..
100 lotu olan bırısı 6,5 oranında bedellıye katılırsa toplamda 750 lotu olacaktır.650 lot verecekler 100 lotda senın zaten vardı toplamda 750 oluyor.
Bunun karsılıgında sana verılen 650 lot ıcın ıse 650 tl oduyorsun..(hesabında tutuyorsun)
oranı degıstırmek başvuruyu gerıye cekıp revıze edıp yenıden basvurmaktır.cok zor gorulen bır durumdur.ımkansıza yakındır ıhtımal olarak.
Bugün bölünse R =1877.37
E=289.83
R ler pahalı olup aşağı gelebilir ama E ise bedelli öncesi 250 iken ki algı ile tavan tavan gidebilir
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Fazla uzatmaya gerek yok herhangi bir bedelli olmuş bir kağıdın Rüçhan ve hisse hareketlerini gözlemleyerek.bir fikir sahibi olabilirsiniz ytd
Rüçhan E' den ucuzdur.
E 5 giderse Rüçhan ancak 1 gider
Nedenide E eski demektir ve şu anki lot ile bölünmüş fiyatı ile işlem görecek
R ise bölündüğü miktar kadar lot ile işlem görecek
Mesela 6 bedelliyse E 1 lot ise R 6 lot işlem görecek
Serbest marjdada aynı bu şekilde hareket edecek
E %100 yaparsa R %30 gibi bir pirim yapar
Tabi bence
SElamun aleykum arkadaşlar BATMAYA hazır mıyız :D
benım merak ettıgım sudur. ; tavan tavan gıderken onlem alıyorsun ..
Taban taban gıderken hangi onlemı alıyorsun ?
Anayasaya aykırı işlerdir bunlar.sen bana hısseyı aldırırken hıcbır engel koymayacaksın ama 2 gun sonra satamazsın su saatte satarsın dıyeceksın.
Dava acılsa kazanılır tasarrufları kısıtlayıcı işlemlerdır bunlar.
Aldırırkende bunu yapsan amenna...aldırırken rahat rahat aldırıyorsun, satarken su saatte bu saatte hıcbırsey gormeden ?
Sonra mıllet parayı cekıp dolar almaya basladımı vatan haını dıyorsun....
aynen SASA kardeş,
SABIR KUVVETİN BİR BAŞKA ADIDIR..
Hani belgeselde, 2 aslan gelip ceylan sürüsüne saldırıya geçince onlarca yüzlerce ceylan hepsi canhıraş kaçışmaya çalışıyor ya.. Aslan sürüden 1 ceylanı seçiyor ve kaçarken onlarca yüzlerce ceylan, bereketli meradan da oluyor ya.. bizimkiler de aynısı.. bu psikoloji ile hareketin fayda getirmeyeceği kesinken.. mevsimsel olarak meramızın bereketi sürprizleri bizleri beklerken.. kaçışmasanız da şöyle bir aslana 10 tanesi kafa tutup diğerleri de sonucu beklese seyret sen coşkuyu.. aslanlar kaça kaça dilleri dışarıda ancak bir çalı gölgesinde kendilerini teselli edebilirler..
demem O ki.. yahu bölünmemiz eli kulağında, göz göre göre ne yığarsınız elinizdekini.. ha kumar için geldiyseniz eyvallah.. ama böyle kumarda da kazanç olmaz.. bakın VAKIF YATIRIM ORTAKLIĞINA, bedellisini SPK onayladı.. yoluna devam ediyor (orda kazanmaya devam edenlere Allah bereket versin)
Hiç kimseye al sat tut'tan ziyade, bu yöntemin küçük yatırımcıya kâr yazmayacağı kesin..
eksiğim olduysa bağışlayın, saygıyla..
YENİ YENİ KENT GÜNLERİ uzak değil kanaatimce..
HOŞLANMADIĞINA SABRETMEDİKÇE, HOŞLANDIĞINI ELDE EDEMEZSİN.. YTD
ben o belgeselde ağaç gölgesinde taş taş kebabı yapan belgeselciyim :D
vkfyo vardı elımde 2.44 gırmıs bölünme oncesı hareket etmedı kentte agırlıgımı artırım dıye 2,80 den cıkmıstım :D
umrumda değil açıkçası spk ya gelince sizin alacagınız önlemın taaa anasını! seveyim!! madem piyasa bozucu işlemler var açıkla kardesım kım kağıtta ne dümen yaptı?
cvp yok ceza yok tek suçlu elinde malı tutan ky bölünecegi günü sabırsızlıkla beklıyorum, tahta yapıcımız en iyi cevabı o gün vercektir.....
Selamlar dostlar...
sabırla , aynen üstat..
bana göre güzel sürprizlerle ;)
VKFYO dediğin gibi, 20 milyon olan sermayesini 30 milyona çıkartmak için % 50 bedelli yaptı..
KEnt % 659 (bedelsiz demek bi manada); 28,9 milyon olan sermayesini 220 milyona çıkaratacak (%99,5 patron ödeyecek), Haziran 2020 bilançosu gelmeden bile özkaynak 500 milyon, bedelliyle 700 milyon civarı.. Ana ortaklar Kraft, Mondalez ben kendi pazarımdaki birçok atıştırmalığı Gebze'deki yenilenmiş fabrikada ürettirip dünyaya buradan İHRACAT YAPTIRIP satacağım diyor, adamlar alanında Dünya birincisi.. üretim, ihracat, kar kokusu bacadan çıkmaya başlamış.. bizim ortaklar da, "efendim sakız, şekerle olur mu bu iş noldu aşı mı buldu KENt diye fesatlanıp duranların kayığıyla kumara gelmiş gibi dalga boyunu yükselte dursunlar...."
yine VKFYOya dönüp satırlarıma son vereyyim şimdilik..
%50 bedelli için SPK onayı geldiği gün(21.05.2020) fiyat:........ 1.90 TL
Bölünmenin başladığı Rüçhan pazarı açıldığı gün (25.06.2020).. 2,49 TL
Bölünmenin bittiği gün (09.07.2020) .....................................6,29 TL
Geldiğimiz BUGÜN 17.işgünü filan VKFYO fiyatı ..............14 LİRA 36 KURUŞ (hissedarlarına hayırlı olsun, bereketi artsın)
saygılar
yine bir başka bilgi
BURVA 05.08.2019 da.... 2,28 TL...
bugün 94,45 TL nazar değmesin..
Kent 10 yıldır Kar atmesine rağmen hissedarlarına temettü, bedelsiz vermediği için sanırım SPK ayar verdi kaba tabirle.. hemen yönetim kurulu kararını alıp KAP'a bildirdiler.. ilk genel kurulda gerekeni yapmak için gündeme alacağım dediler.. hadi bakalım.. zirveye giderken dönemeçler zig zaglar olacak..
tarihsel verileri
sermayesi, özkaynağı..
KAP haberleri..
Bilançoları.. tüm bilgiler önümüzde.. herkes kendi aklıyla, Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin..
Arkadaşlar az önce kent gıdadan bır yatırımcı olarak sordugum soru ve aldıgım cevabı yazıyorum.
İyi Çalışmalar
Beyhan Hanım
Fırmanın basvuru yaptığı tarıhten sonra yapılan sermaye artısları bıle onaylanrken KENT fırmasını halen bekletıyorlar.
Kamuyuna bu konula ılgılı bılgılendırme yapmayacak mısınız?
Lutfen sermaye artısının gerı cekıldıgı ya da cekılmedıgı ıle ılgılı bır acıklama yapınız.(durumla ılgılı surec uzadıgı ıcın yoklama çektim zarf attım)
Armagan, Beyhan
11:46 (2 dakika önce)
Alıcı: ben
Merhaba
Şirketimiz bu konudaki gelişmeleri KAP ta yatırımcılarımıza duyurmaktadır. Yönetim kurulumuz da böyle bir konu görüşülmemiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz
Beyhan Armağan
HERSEY YOLUNDA ILERLIYOR MERAK ETMEYINIZ.SIRKETCE HICBIR SORUN OLMADIGI NET SEKILDE BELIRTILMISTIR.ISTEDIGI KADAR TABAN YAPABILIR
:)
biz işimize bakalım..
son 5 yıl..
1. ve 2.dönem cirolarına baktığımda minimum % 113 cironun arttığı görülüyor..
2020 ilk çeyreğin cirosu 2015'un ilk cirosu ile karşılaştırdığımızda;
2015 ilk 3 ay cirosu yaklaşık 130 milyon TL
2020 ilk 3 ay cirosu yaklaşık 333 milyon TL.. 2,56 KAT ARTMIŞ..
2018'in ilk 6 ayında İhracat Toplam Cironun %21'i iken
2019'un ilk 6 ayında İhracat Toplam Cironun %24'üne tekabül etmiş..
2020'nin ilk döneminde de %24 ler civarında..
2020/6 dönemindeki ciroyu ,pandemi ne kadar etkilemiştir.. İnsanlar marketlere yığılıp atıştırmalık peşinde koşarken Satışlarımız, İhracatımız, Kârımız ne durumdadır , merakla bekliyoruz.. Hayırlısı bakalım
Haftaya cuma kadar dip giderse 750₺ fiyatı
Arkadaşlar yazmayacaktım ama dayanamadım..
Kimse kusura bakmasın..
Lütfen art niyet aramayın..
KENT piyasa değeri 56.520.927.781 lira..
Yani kabaca 57 MİLYAR LİRA..
THYAO...15 MİLYAR
GARAN..29 MİLYAR
SAHOL..17 MİLYAR..
......
Yani ülkemizin göz bebeği THYAO ARTI bankaların şahı borsanın lokomotifi GARAN ARTI holdinglerin şahı SAHOL toplamı anca KENT yapıyor..
Arkadaşlar bu bilançoda bu sığlıkta bir şirket BANKANIN VEYA HOLDİNGIN piyasa değerini geçebilir m???
3-4 bankanın toplamı anca KENT yapıyor..
Holdingleri topluyorsun yine anca KENT yapıyor..
BURADA BÜYÜÜÜKKK BİR SPEKÜLASYON VAR..
KİMSE KUSURA BAKMASIN..
2 TANE AKBANK KENT YAPAR MI??
4 TANE SİSECAM..
10 VESTEL ANCA 1 KENT YAPIYOR..
Burada inanılmaz balon ouşmuş..
HERKES DİKKAT ETSİN..
Suyun başını tutan köşeyi dönmüş...
LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN..
MATEMATİK ORTADA..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yanlış hesap, bari öngörümüzü de dip yapmasak..
750 değil 910 .. ayrıca bu süreçten KY zarar görürken, bari hesapları düzgün yapalım oturduğumuz yerden..
% 659 Bedelli onayı inşallah yakın zamanda gelir ve süreç başlar, 10 yıldır aynı yerlerde dönüp duran KENT Gıda inşallah daha farklı yerlerde olur..
Garantinin kentteki maliyeti 1040 tl bfren'de de 750 TL aynı kişi olabilir
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
o değilde allahtan cezalıyızda taban yiyok cok cıktık taban yiyok. Kent ceza yedi yiyeli endex 13 bin puan düştü, bugun sabah taban olduk -4000 puan endexte 24 hisse taban 100 yakın hissede tabana yakın . Hayırdır sizde mi cezalısınız?
Goldman Sachs’ın Türk bankaları için fiyat hedeflerini yüzde 20’ye dek düşürmesi BIST 100 banka hisselerine darbe vurdu.
Bist dümdüz ettiler.
Çok kan döküldü 1 haftada..
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL swap faizlerindeki artış borsada düşüşe neden oluyor
4 günlük aranın ardından küresel piyasaları izleyen Borsa İstanbul enflasyon ve PMI verilerini takipte. BİST 100 endeksi güne yükselişle 1.140 puandan başladı. Ancak Londra'dan gelen faiz haberleri satışları artırdı
Adamlar bir günde 6000 puan sildiler nerdeyse. Düşüş oranı eksi 5.5
Virüs dönemi yaşadım o yüzden beklemek en güzeli.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takasa baktıgımızda(30.07) cıtı 519 lot satmış, deuthe 519 lot almış allah allah virmanınızı seveyimm
Selamlar dostlar...ne güzel değil mi borsamiz...sosyal medyada herşey serbest...Höstatlar at koşturuyor...taban taban gelene bir şey yok...hisse çıkıyorsa bin üstüne...brüt daha olmadı tek fiyat tedbiri getir...beklentisi olan hisse taban taban geri gelsin...bir de küçük yatırımcıyı korumak için tedbir alindi...beni bu sistem korumuyor ...hisseye vereceğinize şahıslara verin cezayı...
akşama bozmazsa BİST'in dengelenmesi de önemli.. ama bizim dengelenmemiz hissesi olan her 1 kişinin elinde.. hayırlısı bakalım..
kentin değerini tüpraşla ölçen değerlilere sormak istediğim şey şu; 3 taban yapan kenti tüpraş neden taki ediyor önceki sayfada 5 avan 5 tabandan bahseden önemli insan bugün 2 taban daha bekliyor mu kentle birlikte prof speklerle ky arasında rekabet değil bilgilendirme artmalı bence.prof...yonel yatırımcılar manipilasyone girebiliyo olsa da kyizlemeyi tercih etmeli. çünkü bakın kent tabansa diğerleri alttaban oluyor, ky maliyeti karşıladı kalanla bedell i sonuna kadar devam etmeye kararlıyı. Saygılarımla bl kazançlar.YTD
Londra swap piyasalarında gecelik TL faizi yüzde 1050'ye kadar yükseldi. Swap faizi yarın gece için de yüzde 100'ün üzerinde seyrediyor. TL swap faizi son tam günlük işlemin yapıldığı 29 Temmuz'da yüzde 6,8 seviyesindeydi.
satış çek, hissene sahip çık!
KENT ;
Bu yılın başındaki Türkiye Yetkilisinin röportajı
BAŞLIKLAR HALİNDE ÖZETLEDİM:
* 150’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor.
* Kent, son 7 yılda Türkiye’ye 220 milyon TL yatırım yaptı, şimdi de 54 milyon Dolarlık şekerleme yatırımı kararı aldı.
Kent Türkiye’nin önemi artacak, önümüzdeki 5 yılda çift haneli büyüyeceğiz.
* 50’Den fazla ülkeye ihracat var..
Geçen yıl Toplam satışlar içinde ihracatın payını %50 ye yaklaştıran şirket, bu yıl bunun da üzerine çıkacak..
* Araştırmalara göre, önümüzdeki 7 yılda dünyada en hızlı büyüyecek 5 işkolu var.
1-finans, 2-Enerji, 3-atıştırmalık, 4-Yapay zeka ve 5- E-ticaret
* Gelecek dönemde firmamız kimsenin tahmin edemeyeceği kadar hızlı büyüyecek. Kent’in Mondelez içindeki payı da TAHMİN EDİLENDEN DAHA ÖNEMLİ BİR HAE GELECEK...
Mondelez tarafından, dünyanın hiçbir ülkesine bu oranda yatırım yapılmadı. Türkiye Mondelez dünyasının en büyük sakız ve şeker tesisine sahip.
* Yeni yatırımla ortaya çıkacak üretimin tamamı yurtdışına gidecek. Mevcut ihracata ilave olarak Amerika’nın artan tüketiminden doğan ihtiyacı karşılayacak.
Mevcutta ABD’ye yapılan yıllık ihracat 20 milyon Dolar civarı.. Yatırım bitince ABD’ye ihracat 2’ye katlayacak..
Bir önceki yıla göre %48 artışla 334 milyon TL olarak gerçekleşti.
Sözkonusu bedelli sermaye arttırımında da şirketten yapılan bilgilendirme bu yönde idi..
Hakkımızda hayırlısı.. önce.. şu sürü psikolojisi ile tek fiyatın verdiği tabandan satışları çekip dengelenmemiz lazım.
hayırla inşallah