Bu ne ya, 2.70 ten almistim. Tekrar 2.70 oldu.
Printable View
Bu ne ya, 2.70 ten almistim. Tekrar 2.70 oldu.
Bunun hızına yetisilmiyor düşüşlerde
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzun süredir yazmıyodum biraz kara geçince çok mutlu olmuştum sadece sustum mutlu olmayı denedim amaaaa bu nasıl bir oyundur yaa 3.60 dan kağıdı 3-5 günde nasıl 2.68 e çekersin bu kadarmı ucuz kağıt bu hiçmi gücü yok bu şirketin neden geri alım yapmaz neden kağıdın bu denli erimesine göz yumar bizde bu oyuna masumca yada safça tekrar yükselir toparlar inşallah deriz çünkü başka çaremiz yok sadece toparlanmasını bekleriz yazık ya şirkete güvenen yatırımcının her fırsatta sömürülmesi tokatlanması hiçde hoş değil buna göz yumanlarda adam değil
SERT hareketler görülebilir.
sayfamda grafikler mevcut:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=21580&page=4
son eklediğim bugün..
BAŞTAN sona okursanız zahmet edip sayfaşarımı çok faydası olacaktır.
Pasta rica etsek
Ohal guvensiz yatirim ortamidir, fakirliktir!
Yeri artik adesenin yani , kardes kardes yataya devam uzun yillar
Bundan sonra satsak ne olacak?
Bak arkadaş; ne zamandır buralarda yazmıyorum nedeni de ne yazsak kimseye yaranılmıyor olduğundan. Şimdi sen de ben yazdım bak ben de yaranamıyorum, eleştiriliyorum diyeceksin. Evet haklısın, haklısın da bilgisizsin. İttifak bilanço olarak bu borsadaki en ucuz kağıttır. Ederi 8 liradır, ama operasyon hemen bitmez, ne zaman nasıl oralara gelir bilinmez. Elimde 50 bin lot var, yani çok kişiye göre oldukça yüklü hissem var, benim şu üç gündeki zararımı düşünürsen öyle bilip bilmeden konuşmalara neden kızdığımı anlarsın. Bilançoyu beklemeye karar verdiğim için satmadım, ya bilanço kelek gelecek, ya da bize oyun oynanıyor. Buradan sonra satmam, bilanço gelsin, kartlar açılsın sonra karar veririm. Gedik sürekli veriyor, istese bir ana kaldırır. Hissede oyun var. Bu bir silkelemede olabilir, bilmiyorum. Burası forum her istediğimi yazarım diyemezsin. Sonra vebal alırsın.
Acizane şahsi fikrim sakin olalım ky olarak bu hissede beklentilerimiz var tabiki ama büyüklerin oyuncağı oluyoruz kolay deil alinteri için emeğini kaybetmek inşallah herkesin beklentisi doğrultusunda hareket eder ky kazanir
5 SAAT GRAFİK MACD DİP ÇALIŞMASI RSI ÇİFT DİP ÇALIŞMASI
https://pbs.twimg.com/media/DcviZ6kX0AARpD5.jpg:large
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Endeks 100 100900 ü geçmesi lazım, destek 99700 de. 99700 20 aylık HO dır. Ben orasını destek yapar diyorum. Olmazsa 95500 de güçlü bir destek daha var. Bizim hissede her şey bilançoya ve speklere bağlı. 2.80, 50 günlük HO dır. 2,59 da 20 Haftalık HO desteği var, umarım oralara gelmez, çünkü moral bozuluyor.
Konsolide bilanço son açıklama tarihi 10.05.2018
asla yatırım tavsiyesi değildir
(özvarlık 605.623):(60 ödenmiş sermaye)=10.0937 kağıdın ederi...Eninde sonunda yerini bulacak...Yazdıklarımda sadece fikir paylaşımıdır.Aslan kaedeş 8,00 yazmış ederini onu düzeltmek için yazdım..:rules:
http://i.hizliresim.com/jy9pkg.png
DEFTER DEĞERİ=440.031/60000=7.33 ÇIKIYOR. Ben yaklaşık 8 dedim. Senin 605.623 nereden geliyor bilmiyorum. Ben KAP taki 3 aylık bilançolardan aldım. Gerçi bunlar önemli değil. Defter değeri bu kadar ucuz hisse ve karda olanından zor bulursun. Kısaca hisse ucuzdur, tabi bizim hisseyi götürecek gücümüz yok, onun için speğin dediği olacak.
http://i.hizliresim.com/RnWNmG.png
2009 yılında 8 liralardan halka arz edilmiş olmalı, Aylık grafiği böyle.
71 den nakitin %30 yi la bindik bakalım. Herkese bol kazançlar.3 üzeri ve 2.50 nin altını görmeden takviye yok spek efem
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi goturen kurum gedik sanırım ..almayada devam ediyor ..Takip etmek lazim
Bugün tavan yakışır. Şu olumsuz konuşanlara güzel kapak olur.
İZMİRLİ bir daha gelme buraya.. utanman varsa
Eksik olma ZİCO hocam sensiz olmas buralar
Güzel bir toparlama olduğu için sevgili oyuncumuza
sevgi ve saygılarımı iletiyorum
hakaret edenlere sesleniyorum TATLI DİL yılanı deliğinden çıkarırmış
Dikkat edin İttifak alıp adeseden veriyorlar. Öncesinde de tam tersini yapıyorlardı. Hareketleri çok sert ve riskli.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ITTFH
Ekleri Gör
Gönderim Tarihi
09.05.2018 18:10:49
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
31.03.2018 tarihli finansal raporların KAP'a bildirimine ilişkin ek süre hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 31.03.2018 tarihli finansal raporlarının Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirimine ilişkin olarak ek süre talebimiz Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 21.05.2018 (dahil) tarihine kadar uzatılmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Genel kurul ve bilanconun birbirine yakin tarihlere ertelenmesi tesaduf mu? Hic sanmiyorum
Hisse bugün endekse en iyi tepki veren hisselerin başında geliyor ittifak alıyorlarsa iyi ya ele vermek isteseydi tam fırsatlarıydı 3 60 dan milleti mallandırmışlardı endeks de düşmüşken adese gibi 2 lere gider kalırdı diğer hisselere bak endeksin yükselişine rağmen tepkileri neredeyse hiç olmadı tahminim endeksin artı hareketlerine en iyi karşılık verebilecek hisselerden biri ayrıca 3 60 ları gördü ama endekse uyarak buralara geldi endeks toparlarsa hedefi inşallah daha da ileri olur hakkımızda hayırlısı olsun bol kazançlar YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GRAFİKLERİM:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=21580&page=4
ve diğer topiklerimde de eski ITTFH grafiklerim mevcut tutturdum mu ?bir bakın