Vay ne biçim basıyor herifler kimse işte
Gözlerini karartmışlar billlahi
Şu 0.82deki bir milyonluk satış kademesini almazlarsa ADAMLARIN niyeti aşağı basmaktır ve bunun net niyet belirtisidir
Printable View
Vay ne biçim basıyor herifler kimse işte
Gözlerini karartmışlar billlahi
Şu 0.82deki bir milyonluk satış kademesini almazlarsa ADAMLARIN niyeti aşağı basmaktır ve bunun net niyet belirtisidir
Denetim otoritesi 2 kisiye 3 ay islem yasagi 3500 tl para cezasi verir kurtulurlar bu yukten. Dogru soyleyin hanginiz zikti bunlarin bitarafini da bu kadar nefretle veriyorlar
abi benim anlamadığım bu adamlar kaçtan mal aldılarda buralardan verebiliyor.bunun izahını bana bir arkadaş açıklarsa memnun olurum.bu nedir açıga satışmı.nerden geliyor bu satılan malların kaynağı.nasıl bir operasyonun içine düştük.nerde bu devlet nerde bu spk.Allahın cezası hisse 0.80 leri gördü.yazıklar olsun adiler sizi.
0.82 satışların yoğunlaştığı bölge gibi ama neden 0.74 e kadar yol varken
İn be eşek
Anlayacağımız şayet 087 kapamazsa işler fena
Hisse sallantı dalgaya terk edilir ve hoş olmaz
spk ya yazdım bu iş kesin açığa alıcıların operasyonu.bakalım altından kimler çıkacak.araştırsın spk.bize yamuk yapanın yanına kalmaz inşallah.
bende yeni aranıza katıldım arkadaşlar ... Aynı Avod un hareketleri gibi ... biraz bekleyeeğiz ... bir liradan alıdığı malı aşağı vermez bunlar ... hisseyi yukarı döndürecekler ....ama ne zaman ...
şikayet edin arkadaşlar spk ya.ben ettim sizde edin.bu durumu bildirin.
ostım hissesi 12 ve 13 kasım tarihlerinde rüçhan satışı yaptı.birim fiyatı 1 tl altında olmamak şartı ile 15 milyon lot satıldı.satış günü 1.02 seviyesinde işlem gören hisse rüçhanların b pazarında satımı sonrası bugün başlayan aşağı hareketle 0.79 seviyelerine kadar geri çekilmiştir.kimsenin maliyeti bu seviyelerde değilken hissenin bir günde bu kadar aşağılara çekilmesi küçük yatırımcıyı büyük bir zarara uğratmıştır.yetkili arkadaşlar bu duruma bir an önce müdehale edebilirse bunu kimlerin yaptığı tespit edilerek cezalandırılırsa sevinirim.saygılar
Geçmişte 4 tl. ostim almışlığım vardı
Alıp sattığım hisselere arada dönüp bakıyorum durumlar ne diye.
Zaten şu anda nakitteyim..
Durum gerçekten pooktan olmuş.
80 kuruşa hisse mi olur .
Hisse kıvama gelmek üzere...0,75 lerden denebilir...YTD...
orhan aydın hırsızın teki...inşallah batarda herkes kurtulur... geçen senede ben bedelliye katılmıştım....haramzade bunlar...bir hisse 3 kere halka arz olurmu...bir kere halka arzettin iki kerede bedelli yaptın. aynı hisseyi 3 kere satın aldık.
Takas lütfen arkadaşlarr
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm kredileri 10 yıl vadede faizlerin bu kadar yükselmediği bir dönemde uygun faiz oranı ile yapılandırıldı. Bu başarısız denilen bedelli sermaye artırımında da 22 milyon para girişi oldu şirkete. 200 milyon TL ye yakın gayrimenkulü olan şirket görende battı sanacak. Bedelliden dolayı alımı garanti edilen hisseler olabilir. Dün bunları alanlar bugün bunları satıyor olabilir. Her ne olursa olsun bu fiyatlar bir daha görülmeyecek fiyatlar. Aldım beklerim sonuna kadar hadi bakalım.
ya kardeşim anlamadığımda tam bu işte.dün alan 1 tl fiyattan aldı bugün bu seviyelerden nasıl satar.bence dün satılan mal göstermelik.asıl burda bugün mal satılıyor.neye tutturursam kardır diyerek.
Gel bakam gel 0.74 ol olmazsan na mertsin
Sana binmeyen na Mert tür
Alan bireysel yatırımcıysa satmaz tabi. Ama ya alan Ostimin yan firmalarıysa vakıf vb gibi. 22 milyon lot 1 TL den bireysel kimse almaz. Hissenin fiyatı 1 TL nin altındaydı.
Yan firma 20 Milyon lot 1 TL den alıp bunları şimdi satıyorsa sadece hisse senedi satış zararı olarak 4 Milyon zarar eder. Ama ana firma 20 Milyon TL hisse senedi emisyon primi karı elde eder. Sonuçta 16 Milyon yine kar ortaya çıkar.
Dün ve bugünkü işlemlere bakılınca bundan başka bir alternatif göremiyorum. Bedelliye katılan ve 22 Milyon parayı şirkete aktaran kim bunun açıklanması lazım. Ve dünle bugün bu hisseler satıldımı. Eğer durum böyleyse tam bir dolandırıcılık örneği yaşanmış demektir.
Mantigin durdugu yere artik bist baslar..ne olduki bu kagida..yazik.
şu devre kesici denen şey burda çalışmaz mı acaba?
Hırsız her zaman hırsızı kollar. Amk trolleri beyinsizleri umut pompalanları spk bddksı nerde. Para kuş oldu.
Devre kesici hızlı yapılan işlemlerde devreye giriyor böyle yedire yedire oldu mu devreye girmez. Böyle bir harekette devre kesici yemeden malı ezmekte başarıdır anlaşılan bu kağıtta nereden satarsan sat kardasın yazık vallahi Emeklerimize yazık. Güya açıklama yapıyordu bunun patronu yerliyiz milliyiz. Bir numaralı dolandırıcısınız. Burada insanların kaybından haz alanlarda çıkmış 70 e düşsün alacağım 60 olsun kesin alırım vs vs. Hazır olan paramız kuş oldu buradan çıksak eski halimize dönmek için yüzde 100 kazanmak gerekecek o da bu borsada imkansız alsın kağıdını müsait bir yerine soksun amk dolandırıcıları
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Global gedik o.ç. 0.7& 3.200.000 alış yazdı..... Asla yatırım tavsiyesi değildir.
50 milyonluk GYM satış kararı al toplantıda,89 gösteren hisse 0.98 yapsın,peşinden 0.78...ilginç bir durum :notr:...galiba birileri daşş...ak geçiyor bizimlen...akıl var mantık yap,hisse bu haberlen uçuşa geçeceği yerde 0.78'e iniyor...şu şu soru çıkıyor bundan,hisse satışı için bu haberi kullanmış olabilirler,ayrıca şuda ,var aralarında paslaşmada olabilir...maynette yazdığım gibi,HALKS'ın olduğu yere inermi diye,HALKS'ta burayı görmüştü,yani 0.70,resmen buda gördü...kuantum enerji kontrol sarmalı ile haşir neşirim,bazen düşünüyorum sistemimi etkiliyorum,öyleya herşeyin özü enerji,bizde onun bir parçasıyız elektrik akımı gibi !!!...neyse bugün trade yapmıştık,namızsısın 0.78 göreceğini hesaba katmamıştık,mecbur mallandık,zamanı bol olan için bunlar beleş rakamları,ileride 1 üstüne mutlaka atacaklar ve bu haberi kullanacaklar,bunun haricinde yönetimde neler oluyor bilemiyoruz,onunda kokusu ileride çıkar,benden bedava satılacak hisse yok almak için, ben değil yönetimi,Speki düşünsün..elinizdeki malınıza sahip çıkın...ytd.
Hepsinin ta .... bu suça ortak olan engellemeyen tüm kurumların ve bunu bilerek bunlara rey verenlerin taaaa...
Alış: 0.78 : 3.milyon lot global gedik o.ç. çetesi ..... Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Anlaşıldı 079 hikaye kıramıyacak 085 olmayacak
Herif barikatı 079da kurmuş puşd
aynen mal yediriyolar millete alanda var yani 78 3milyon 79dan veriyorlar
Üstünzekalıların planı buymuş meğer,bedellide satılmayıp arta kalan hisseleri piyasada önüne gelene satmak.Bu yönetmeliklere aykırıdır ama işlemler devam ettiğine göre Spk nın umurunda değil belli ki..YTD
78 kademesi 486 bin satış 79 kademesi yaklasık 3 milyon alış
Kim ki yerli ve milliyiz diyor kaç oradan. Ne için kullandıkları belli. Ne bileyim bu kadar bktn bir şirket olduğunu. Bana goldaşı hatırlatıyor
37 milyon işlem hacmi yapacak lot yok kimsede.bu kesinlikle açığa alışla yapılan bir operasyon.baktılar tahta sahipsiz birileri tahtayı ele geçiriyor.istedikleri gibi düşürüyorlar.inşaallah bi babayiğit çıkar ve 80 - 90 aralığını toplarsa way bunu yapan ********lerin haline o zaman.inim inim inlerler.burdan tüm babayiğitlere mesajımdır bu ********lere güzel bir ders verenin duacısı olucam.
Akşam BİST bültende yapılan açık sayısı ortaya çıkar şimdilik göremiyoruz neler oluyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O.... çocuğu sattığı kademeye 200-300 bin satış yazıyor. Ve devre kesici denilen işlem ortada yok.
0.77 gösterdi onun bunun çocukları.bu işi arkasında kasası sağlam birilerinin olduğu kesin.pharnakia kardeşim kapanış sonrası açık sayısına bir bakıp bizimle paylaşırsan sevinirim.vay be arkadaş gitti onca çalıştığımız alın terimizin emeği.ne zalim insanlarmış bunlar be.görende şirket batıyor zanneder.şirket kar açıklayan bedelli yapıp kasayı dolduran gayrimenkul satışları olan iyi bir şirket.şirket böyle durumdayken birileride geldi kondu tahtaya.
Gedigin oldugu yerde zaten herzaman bir ****lik vardir. Ha gayret ****** cocuklari tabana az kaldi.bimeks gibi olsan da pesindeyim
NACİZANE TAVSİYEMDİR...
KİMSE MAL ALMASİN VE MECBUR DEGİLSE DE SATMASİN. BOZALİM BU SEREFSİZLERİN OYUNUNU. Ne cehenneme dusururse dusursun gene S.S. kanununa gore cikacak. Ama 1 gun ama 1 hafta 1 ay
hayırıdr ya noldu da bu kadar düştü olumlu haberde var aslında kapta ytd
hayırıdr ya noldu da bu kadar düştü olumlu haberde var aslında kapta ytd
Bu başlığı şu anda 70 kişi okumaktadır. (21 üye ve 49 ziyaretçi)
kaan28301, 1BRAH1M, Acemi3606, atilaz, Black07, Borsakolik, fırtına54, igitmez, kamiliso, KAVUNCU19, kemalgur, KOMODOR 2017, kurtadam10, leon-kıng, ltxltx, mcs64, ogrtmen33, PEYAMİ, SPESİFİK, Tuncay2534, turkdost