Yine eski sinsilikleri.bıktırma bunlar.buralarda mal yok size.düşür bakam nereye.11 altı 10 altı beklıyorum. Bizde sabır çok 10 yıl oldu.torunlara kalacak mallar.ytd.
Printable View
Yine eski sinsilikleri.bıktırma bunlar.buralarda mal yok size.düşür bakam nereye.11 altı 10 altı beklıyorum. Bizde sabır çok 10 yıl oldu.torunlara kalacak mallar.ytd.
Endeks yükselirken arkadaş kan kaybediyor
reis ne derse o.ben başka bilmem.:party:
Mantara bağladık yine bir türlü 12 de duramıyor tutunamıyor 13 e 3 sefer değdik 13 üstü zorum diyor..iyide bu sürekli 10 yıldan beri aynı hareketleri yapmak zorundamı sürekli 12 lere gel sonra tekrardan 10 altına düşerse 10 yıldır yaptığı şeyi yapar bu çok saçma!!! Patron bilerek kağıdın 13 üstüne gitmesini istemiyor gibi.. ne zaman son verecek patron bu saçma dandik hateketler??
estağfurullah:)
bence biraz salağa yatacak..az da narkoza bağlıcak..sonra ani hareketlerle gemiyi sürecek..kanal istanbul güzel bir hikaye ..artısını eksisini ilgili kurumlar,kişiler değerlendirir.olası gerginlikleri kendi planına göre kullanacaktır geminin kaptanı,kaptanları..biz her türlü gemideyiz..:halay:
kanalın tabanı ile sağ sol dikmelere suz sızdırmaz mukavemeti yüksek beton dökülecekmiş.
öyle ucuz inşaat betonu değil.
kanal zor ihtimal ama olursa şayet bu pastanın %25 ni nuh yer kanısındayım.
bizim abd kaynaklı işler bu yaptırımlardan nasibini almaz ise önümüz açıkta
bakalim nasıl olacak o tarafın işleri.
Yaptırım olayı zor, ABD sadece tehdit ve şantaj olarak kullanıyor S400 alımına karşı, olursada göstermelik birkaç kalemde olur, çimento yaptırımı bu göstermeliklerin içinde olursa o da bizim şansımıza artık 😀
Valla kanal istanbulu yapacaklar gidişat onu gösteriyor ama kanal istanbula yakın çimento firmalarının gitmemesi çok garip??? Neden gitmiyorlar çimento sektörünün lideri sabancı ve oyak grubu Kanal istanbula akçansa ve çimsa en çok çimentoyu verecek firmalar gibi duruyor yandaş çimento firmalarıda verir !! istanbulda kaç adet çimento fabrikası var dersek bildiğim kadarıyla limak çimento fabrikasıda kırklarelinde ve akçansa kanal istanbula çok yakın firmalar....nuh çimento gemiyle karadan ulaşmayan yerelere çimento sağlayabilir buda artı avantajımız..kanal istanbul projesinde pasta çok büyük illa bu denli büyük prorojede NUHa da yarar düşüncesindeyim..çimento ihaleylemi verilecek belli değil bazı şwylerin iyice netleşmesi lazım şuan nuh çimentonun ihracaatı çok iyi dolar çıkıyor nuh çimentoya dolar girdisi iyi ..fazla borç yok her türlü yine nuh diğer firmalara göre karlı bir firma kanal istanbuldan bizede ekmek çıkacağı aşikar ve yurtiçi satışımızı çok iyi artırır
Bu eskiyapan dedeyi pek anlamıyorum.
Vardır bir hesabı...... :yes:
6 TL lerden almadı...almadı.....
geldi 12.xx TL'lerden almaya başladı.... be yaaaa! :notr:
Bu eskiyapan ne zaman almaya başlasa hisse düşüyor bilerek yapıyorlar bu işi
Kanal İstanbul felan hikaye öyle olsa idi bu çimento kagıtları çoktan %50 prim yapmıştı. yabancılar dalardı kagıda
Hangi aracı kurumdan alıyo bu eskiyapan amca
takas atabilecek var mı?
biirisi baskılıyor kagıdı az kafayı kaldırdımı salsede veriyor?
Değerli arkadaşlar 2019/3. Dönem nakit akım tablosunu bir inceleyin firma dönem içi faaliyetlerinden 429 milyon TL nakit elde etmiş. Eskiyapan boşuna almıyor bu hisseyi ihracat rakamıda zaten malumunuz.
Bugün neyin baskısıydı bu.kanal İstanbul'un arifesinde neyin satışı bu.en ucuz çimento şirketisin.en karlı çimento şirketisin.bu baskı bize İşlemez.biz senin değerini biliriz.kim korktuda bugün mal sattı.ancak mal kaybedersin. Bir gün mutlaka değerini bulacaksın.ytd.
gece gece nalburları geziyorum çimento alacam.:party:
Trump uzaya taşıyormuş ordusunu.Çimentoyu kimden alacaklar acaba.
Her pazartesi sabahtan black monday yapardı bugun es geçtik 😂 gerçi gün bitmedi daha
Birazcık kendini tanıtır gibi oldu tekrardan eski moduna geçti
Sayın cüneytt in dediği gibi 2020 nuhcm in yılı olur inş. İyi yıllara..
Gene eski günlerine döndü bu eskiyapan ne zaman mal alsa tahtada kağıt düşüyor..2017 de de 10 lardan mal alıyordu 5.86 ya kadar düştü. Eskiyapan ailesi tahtadan lütfen mal almayın lütfen.alacaksanız doğru dürüst alın. 10 bin lot alacaksanız hiç almayın ben bir tahtada patronun gıdım gıdım aldığını ilk defa görüyoruö 😂
Evettt eskisi gibi mantara bağladı bu eskiyapanın alım haberleri hiç hoşuma gitmemişti bunlar ne zaman alsalar hisse düşüyor dedim dediğim de oldu
Nedir bu DONBUL PARNAK'tan çektiğimiz.... be yaaaa! :kahkah::vk:
Sanki Nuh çimento ırak ta.bomba buna atıldı herhalde
Nuh un gemisi alev aldı cayır cayır yanıyor batıyor gemi herkes deli gibi satıyor çok dandik olduğunu tekrardan ispatladı.bu eskiyapanlar bu kağıdı yapmıyorlarsa ben birşey bilmiyorum
https://resmim.net/f/7yfwhL.jpeg
saat 14.22
Neyin düşüşüydü bu bugün?
ABD-İran gerilimi bahenesi oldu, silkeleme yapmak istemiş olabilir, tabi benim için alım fırsatıydı, 11 altında geri alırız dedik, azda olsa nasiplendik. 😀
13 e geçemedi 12 de tutunamadı tahminim 10.xx kademelerde durup yıllarca bekleyecek gibi (10 bataklığına tekrardan geldi) bu kağıt siktimsene 13 ü geçemez havasında 10 yıldır 10 da doğru dürüst tutunamamış mayısta 11 lerden temettü verir gene 10 da gezinir durur 1-2 sene tekrar 11-12 ye çıkar gene temettü verir bu kısır döngü 11 yıldır böyle devam ediyor edecek gibide görünüyor!!! Acaba bizmi çok büyütüyoruz Gözümüzde bu adi kağıtı ederi 10 civarı bir fiyat..patronlar demek istiyorki bundan başka bir fiyat ummayın demekmi istiyor!!!!
O yüzden kademeli azar azar alıyoruz ya, kimbilir belki bi miras yedi daha çıkar, 3-5 milyon lot satmaya kalkar, o günler içinde yedek akçe olsun kenarda, yoksa bu kurla, bu altın fiyatlarıyla neyle kıyarlarsan kıyasla geçmişteki piyasa değeri üzerinden ederi en az yirmi otuzlar.
Nuhcm benim gozde kagidim onu sattiktan sonra 12 civarlarindan sattigima 13 ten veremedigime uzulmustum ama üç dört kağıtta güzel para kazandım gözüm hep onda ben düşüş bittiğini dusunmuyorum gelecem giderse de siz kazanin ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
amma geçmişte acı çektirmiş size deniz bey her iki lafınızdan biri geçmiş
o kadar panik yapmayın takmayın hayat kısa kalbinizi yormayın alimallah.
Nuh çimento gibi malimiz olsun. Bir de Yapi kredi gibi bankamız:)
Kentuf dostum 10 lardan 5.80 lere düştüğünde de kağıttıydım şimdi de kağıtdayım....bu yaptıkları çok adice tahtanın sahibi niye 10 rakamını bu kadar çok seviyor onu anlamıyorum..beş para etmez hisseler nereden nerelere gitti bu güzelim şirketin kağıdı 10 yıldır aynı seviyelerde.. benim kızdığım nokta bu hep aynı dümeni çeviyor tahta yapıcı