22 /01 de 1 milyon Lot işlem hacmi var anca 75 k mı satılmış komik
Printable View
22 /01 de 1 milyon Lot işlem hacmi var anca 75 k mı satılmış komik
Bankadan gelen bilgiye göre ziraat bugün tahtada yok.44 bin alış satış yapmış sadece.
Satışta Ata 20 binle 1nci
Alışta finans yatırım
Sermaye'deki payı %4,87 ile Yüzde 5'in altına düştüğüne göre bundan sonra açıklama yapması gerekmiyor sanırım..
Bir bilen?
Ziraat 44 aldı 44 sattı bugün
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SİLVER-CAN SORU CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, bugün forumda hisse için 5 lira gibi bir rakam telafüz edilince, siz de bir açıklama yaptınız, bu 5 lira hiç yabancı gelmiyor dediniz.
CEVAP:
-Evet, dedim.
SORU:
-Detaylı bir açıklama bekliyoruz abi sizden, bize getirisi götürüsü ne olur.
CEVAP:
-Evet, bu 5 lirayı hatırladım, önemli bir şeydi çünkü.
SORU:
-Neler oluyor abi, heyecanlandık şimdi.
CEVAP:
-Bu 5 lira, Aşk ve Mavi dizisinde, Hasibe annenin, Refika hanıma iade ettiği 5 liraydı arkadaşlar. Aslında önemli bir şeydi.
Hani dışarıdan yatırımcı olmadığı için sonuna kadar açıklama zorunluluğu var sanırsam...Yatırım Tavsiyesi Değildir....
SPK'dan pay satışına önemli düzenleme
14 Aralık 2013 - 10:10 www.borsagundem.com
SPK, halka açık ortaklıkların yönetiminde etkinliğe sahip kişilerin borsada pay satışlarına ilişkin yeni düzenlemeler getirdi
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) halka açık şirketlerde yönetim kontrolü veya yönetim etkinliğine sahip ortakların borsada pay satışlarına ilişkin, satıştan önce form doldurularak Kurul'a başvurma ve kamuya duyurulması şartı başta olmak üzere bazı yeni ilke kararları aldı.
Bültende yayımlanan ilke kararı ile SPK, kurumsal yönetim ilkelerine ilişkin tebliği uyarınca belirlenen 1. ve 2. Grupta yer alan halka açık ortaklıklar ile kamunun pay sahibi olduğu halka açık ortaklıklar hariç olmak üzere; payları borsada işlem gören diğer ortaklıklar için daha önce tebliğlere belirlenen kurallara ilave olarak pay satışına yönelik bazı yeni düzenlemeler yapıdığını bildirdi.
Buna göre yönetim etkinliğinin “Ortaklığın oy haklarının yüzde 20’sinden fazlasına tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle beraber, doğrudan veya dolaylı olarak sahip olunması ya da yönetim kurulu üyelerinden en az birini seçme veya genel kurulda aday gösterme hakkını veren imtiyazlı paylara sahip olunması†olarak tanımlanmasına karar verildi.
Kurul, Pay Tebliği’nin 27. maddesi kapsamında borsada yapılacak pay satışlarından önce pay satış bilgi formu düzenleme yükümlülüğünün, yalnızca yönetim kontrolüne değil yönetim etkinliğine sahip ortaklar açısından da zorunlu tutulmasına, pay satış bilgi formunun onaylanması talebiyle Kurul’a yapılan başvuru tarihini takip eden en geç ikinci iş günü söz konusu başvuru hakkında ilgili ortak tarafından özel durum açıklaması yapılması gerektiğine, bu kapsamda gerçekleştirilecek ilk satış işlemine, bu formların Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) ilan edilmesini müteakip en erken üçüncü iş günü başlanabileceğine karar verdi.
Ayrıca bültende, Kurul'un pay satış bilgi formları kapsamında gerçekleştirilecek ilk satış işlemi de dahil olmak üzere, her bir satış işleminden asgari olarak bir iş günü önce satış miktarı belirtilmeksizin ilgili ortak tarafından özel durum açıklaması yapılması gerektiğine, gerçekleştirilecek satış işlemlerinden sonra, ilgili ortak tarafından gerçekleştirilen satışlara ilişkin günlük olarak özel durum açıklaması yapılması gerektiğine, payların toplam nominal değerinin günlük olarak satılacak kısmının, bu payların azami yüzde 10’u ile sınırlandırılmasına karar verdiği belirtildi.
Bunlara kafanızı yormayın arkadaşlar, bunlar derin konular, satışı yapacak olan düşünsün. Gitsin adam gibi mevzuatı takip etsin, isterse de etmesin, yumurta tavuktan mı çıkar, yoksa tavuk mu yumurtadan, ortalığı bulandırdı yeterince. Su akar yolunu bulur. Siz pozisyonunuzu almış olun, şirketin ederini düşünün, gerisi teferruat. Şu 5 lira işi anlaşıldı değil mi.
Otobüs hareket ettikten sonra binilmez, kafayı gözü yararsınız. Siz ön sıralardan biletinizi alın yeter. 5 numaralı koltuk benim inşallah. Ayakta yolculuk gerçekten sarmıyor, daha önce de anlatmıştım hani.
6 numara benim senin yanında oturacagim üstad.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam gelmiş, illa şoför koltuğu 1 numaraya oturacakmış, parasıyla değil mi diyor. Arabayı da kullanamıyor. Tüm yaşadığımız sarsıntı bundan. Koltuk kavgasından başka bir şey değil. (Neredeyse 1 küsür liraya getirecekti)
Yarın finansal analizi, yalın (sade) bir dille anlatmayı düşünüyorum. Derinlemesine girmeyip, dikkat çeken noktalara değineceğim. Zaten detay arayanlar sonuçlara ulaşıyor. Bizim sloganımız Silver-can takımı sıkılmadan, kafası karışmadan, güle oynaya, hep beraber, hedefimize ulaşmak inşallah.
Sevgili knox, sende bir şeyler söyle, söz seni içeren bir diyalog yazmayacağım. (mühendisler odası tarifesi, filan)
değerli dostum mausolos....dün senin ile böyle bir diyaloğumuz olmuş idi...bu gün bu hisselere baktığımda gentaşın %5 e yakın çıktığını ve tarihi zirvesini gördüğünü görüyorum...albaraka da bu gün iyi çıkmış...silverline de çıkıyor..durdo da fena değil...banvit çok durun ama oda her an bir patlama yapabilir...bilançodan sonra bu hisselere dikkatlice bak diyorum...
silverlinenin yeri bambaşkadır...onu daha yakından izle...sonra bana hak vereceksindir....:)
Sevgili Keko, yatırım stratejilerimiz birbirine çok benziyor. Zaten aynı hisselerde sürekli denk gelmemiz de bunu gösteriyor.
Ben senden daha hızlı silah çekiyorum o başka tabi.:kahkah:
Şaka bir yana, Mndrs, Erbos, Blcyt, Durdo, Silvr, Kutpo, Gents, Uluse'ye bu yıl içinde yatırım yapmış biriyim.
Aslında vadem çeyreklik bazda ve göstergeler bozulmadığı sürece de elde tutma şeklinde. Bu şekilde hem uygun maliyet yapmış oluyorum hem de orta vadeli tatminkar bir kar elde edebiliyorum.
Endekste yaşanabilecek düzeltmeler ve buna eşlik edecek hisseler benim açımdan alım fırsatıdır diye düşünüyorum.
Hali hazırda Silvr gibi tam fiyatlanmamış güzel şirketler olduğunu düşünüyorum.
Senin nezdinde, tüm hissedarlara bol ve hayırlı kazançlar dilerim.
Sn.İzci
Rumuzumun altında kıdemli üye yazıyor diye yorum yapmaktan kaçınıyorum.Yanlış bişeyler derde milletin vebalini alırım diye.
Birde benim durumum sanırım biraz farklı.Hiç ihtiyacım olmayan bir parayı ,2016 aralık ayında bir arkadaşımın yönlendirmesi ile yatırım hesabı açıp kronta yatırmıştım.Denk geldi sağlam firmaymış hiç bişey bilmeden baya bir katladım o parayı.Sonra ordan kazandıklarıma güvenip başka kağıtlara daldım.Hemen hemen ( bir kaç tane çimento fabrikası kağıdı hariç ki onlardanda sektörün içinde ve yine o fabrikalardan birinde çalıştığımdan önceden haberim oldu) hepsinden patron kazığı yedim.
Tam borsadan çıkıcaktımki Gereli ralli öncesi yakaladım ve doğru zamanda çıktım ve yine toparladım.
Şimdi kront ve silverdayım.
Kaybetmeye tahammülüm var.İstediği kadar insin, bu grup dağılmadan satmayacağım.
Hissettiklerimi gördüklerimi yazmaya çalışıyorum ancak bilgili olmadığımı herkes bilsin isterim:Sorduğum sorularlada bazen bunu anlıyorsunuzdur..
Saygıalrımla.
hoş helal olsun dostlar...zaten bizi sesizce takip eden dostlarımızın olduğunu biliyorum o yüzden de kaliteli hisse olmadıkça yazmamaya çalışıyorum...eğer bazı hisselerde de yazıyorsam muhakak çıkış potansiyeli vardır diye yazıyorum...erbosta geçmişte güzel kazanmıştık...
Euro/dolar paritesi son 3-3.5 yılın en yüksek seviyesinde. Bizim için süper ötesi. Dikkatinizi çekerim parite diyorum, döviz değil. Farklı şeyler.
Sn. Umk, sizden de bir şeyler alalım, lütfen. Ekip arkadaşlığı çok önemli.
son 1,5 saatte 2,38-39 ve 40 dan ciddi işlem oldu.
Sanrım bu iyiye işaret
Bugün 2 Milyon lot günlük işlem hacmi gerçekleşirse mükemmel olur.
Sn FREES123, sizin de fikirlerinizi alalım, bir öngörünüz var mı. Hedefiniz kaç mesela.
Sn.Tekno, sizin bir öngörünüz var mı.
Sn. gameover46, siz nasıl buluyorsunuz bu hisseyi.
Bu hacimle kapanışa 2.50 denemesi yapmasını bekliyorum inş.
Valla ben açıkçası takibimde olan bir hisse değil, ben DURDO cuyum. Fakat bir iki arkadaşım önerdi. Patron satışını tamamlamaya yakın 5000 lot kadar almayı düşünüyorum. Sizlerin de değerli yorumlarınızı buradan takip ederek fikir ediniyorum. Hepinize bol kazançlar diliyorum. Önümüzdeki hafta sanırım tamamlanır satışlar. Bende aranıza katılmış olurum. İyi akşamlar
rakam vermiyeyim o bende kalsın :)
4. çeyrek açıklanıncaya kadar yada açıklandıktan sonra A grubu hissesi olmaya hak kazanacağımızı, A grubu oluncada bazı fonların alıma başlıyacağını, bekleyene bu hissede ekmek var diye düşünüyorum :)
birde ortak satışı son çeyrek açıklandıktan sonra devam eder gibime geliyor. (inşallah ben yanılırım simdiden satar da bilanco acıklanınca önümüze taş koymaz)
selamlar, saygılar...
Sn İzci keyifle yorumlarınızı okumaya devam ediyorum.Nasip olursa ben uzuncuyum. Uzuncu olmayı metro bana öğretti maalesef.Tabii benide eksilere sürükleyerek.İlk hedefim metrodan yapmış olduğum zararı çıkarmak sonrası ise ya nasip.İzlemeye devam.
Sn. İzci, ben de fikrimi belirteyim müsaade ederseniz. Tamamen bilanço beklentisi ile bu hisseye girdim.
Son 3 yıllık bilançoları, faaliyet raporlarını okudum. Kendimce analizler yaptım. Hisse fiyatı sizin de defalarca belirttiğiniz gibi ucuz duruyor.
Şirketin asıl yöneticilerini de araştırdım. Katıldıkları programları izledim. İşlerinin peşinde, güven veren kişiler oldukları izlenimine vardım.
Hedef fiyatıma gelince ; yeter ki bilançolar iyi gelsin diyorum. Bilançolar iyi geldikçe önce 3.00 üzeri, sonrasında 5.00 hedefi ile devam ederiz inşallah.
Sn Deseitri, Size barış çubuğunu uzatıyorum. Sağlıcakla kalın. :)