ADESE: Bu hissede benim formasyonum: hacimli bir sekilde 3.15 hatta 3.20 üzeri Haftalık kapanıştır..
ytd.
Destekler: 3.00-2.90-2.85.2.65
YTD
Printable View
Bu dinlenme çok sağlıklı düşük haci de yerinde durması güzel yeni bir atak için hazırlıklar yapılıyor gibi güze sessizce izlemeye devam
Şirketin yeniden değerlemesi
projelerinden şirkete geçen düllan ve konutların yeniden değerlemeleri
şirkete katılan otelin değerlemesi
elindeki projler
gibi pek çok beklentisi mevcurt...
bilanço ve faaliyet raporu çılandığında potansiyeli ortaya çıkacak
Kaptanın yazılarından şikayetçi olup sildirenlere aktif kademeyi verelim :oleyo:
Biz anlıyoruz karın ağrınızı :rules: Karnı ağrıyanlar için ihtiyaç molası yok, tutun Esendere sınır kapısına kadar.
311 312
340k 360k
Aort: 3.06
Motor durumu: diaaammmm etttt :ok:
Son durak inelim mi devam mı
Esendere sınır kapısına yaklaştık, ortama uygun müziği de yükledi kaptan :rules:
https://www.youtube.com/watch?v=A1gp3NHWtyg
Aktif kademe
3,08 3,09
219k 409k
Motor durumu: diaaammmm eeeetttttt :oleyo:
Esendere Tesislerine hoşgeldiniz, karnı acıkanlar için alakart yemeklerimiz aşağıdaki gibidir :oleyo:
2 saat önce hazırlamışlar:
https://share.matriksdata.com/shareM...03071541459387
Çaylar kaptandan :rules:
Kapanış fena değil bakalım düğüm yarın çözülecekmi
Bu hisse burda kalmamalı kalamaz ya yukarı sert ya aşağı sert bir hareket olacak hala hiç birşey net değil dikkatlice izlemek gerekli umarım herşey gönlümüze göre olur
Leyleğin gagası uzun, lafınız yoksa susun :rules:
Aktif kademe:
3.14 3.15
290k 590k
Motor durumu: yumurta gibi
Diammmm eeetttt :oleyo:
Kaptan diyor riski sevmeyenler insin :rtfm:
Yoksa daha çok yumurta kırılacak :wu:
İsteyen iner isteyen bekler :whistling:
uçacak kaçacak diyenlerin lafı ile değil kendi araştırmanız ile hisse alın...
kimse size para kazandırmak için buraya gelmiyor unutmayın
size alın alın deyip arttıkça satmaya çalışıyor olabilirler....
dikkatli olun gaza gelmeyin
Şimdi bu kavlak yobaz yıldız bölümündemi ?,319 yakıp tekrar 2.89 neden yaptı ?...üstelik endex yoluna devam ediyor 9100 üstünde,iktidar tarafından torpilli olursan olacağı budur.
BofA aldığı malları satmış, 17M lot kadar..
https://twitter.com/cemil__seker/sta...349336/photo/2
Kar realizasyonu yapmış, ben de geçen malın çeyreğini verdim 3 üstünden..
Risk yönetimi şart :ok:
milleti çağırıyor çağırıyor sonra satıyor. Resmen spekülasyon bu...
Kanmayın bu sivrizekalılara.....
Aynisini bu kavlak PKENT'dede yaptı,380 üstünde olan hisseyi dün 350 altına indirdi lotu bitti,ne olur olmaz diye tekrar aldı bugün 364 üstüne attı,tekrar sattı 344 yaptırdı,44 zaten destek noktası,bakalım ne halt edecekler,bu aracı kurumların çoğu kara paracı,parayı aklayıp adrese teslim diyorlar,bunun gibi borsada çok var,ondan devamlı vurkaç yaparım,yoksa mümkünü yok kazanamazsın...ytd.
Aynen.. Burda sürekli negatif kampanya yapanlara malzeme çıkar bugünkü hareketten.
Ne karamsar olmak lazım, ne de aşırı iyimser..
Twitterda 10 15 20 lira hedefi verenler ne kadar çakalsa 2 liraları hedef gösterenler de o kadar çakal.
Piyasada realist olmak şart :ok:
[QUOTE=bigmaster;6736504]ben bu kaptana şüpheyle yaklaşıyorum, muavine dök şu sarı gazozdan bir bardak deyip votkalı yapıyo olabilirde
ve hazin son!!!!!!!! otobos şerampolde
Acımasız vurdu bu kadar güzel gelmişken yazık oldu
Karkamış sınır kapısına kadar yollar stabilize diyor kaptan, çakıl/mıcır yani :rules:
Konforlu bir yolculuk sunamıyormuş, isteyen inebilirmiş :oleyo:
Ben 3/4 malla beklemeye devam etmekteyim.
Aktif kademe
2,91 2,92
1,2m 0,2m
Aort: 3,027
Hacim: 370m
Diaaaammm eeeetttt :oleyo:
Haftalık kapanış 2.97 üstü olsa daha iyi olurdu şahsi fikrim. :rtfm:
Geçen hafta, haftalık kapanış 2.90 seviyesiydi.
Adrenalini bol bir hafta oldu. Artık :drunk: vaktidir...
Haber de düşmüyor, brüt takas gelirse şaşırmam...
Brüt takas gelmesini gerektirecek bir hacim farkı yok bence hala iş bittimi bitmedimi emin değilim 2.94 destek üstüne attı yine loras da sağlam duruyor gerçekten çok yorucu hareketler bunlar allah bu hisse de olanlara sabır versin
Şu an için elimde bulunmuyor, analize devam :ok: Yelkenler Fora !!! Hisse sahiplerine bol kazançlar...
https://i.hizliresim.com/8zy0zww.jpg
Kaptan bu hafta için bana konuşma yasağı verdi :rtfm:
Yolcular ilişmediği müddetçe, sadece sınır kapısında yazabilirsin diyor. :wu:
Otobüste duygusallığa yer olmaz, yol halidir, her yolcu kendi durağını kendi belirlemeliymiş.. :whistling:
Vardır bir bildiği :byr:
2.84 yaktı en son,yazdığım gibi bu yıldız pazarı hak etmiyor,torpillen bu pazara alındılar,yobazı,yobaz tutar,neden takılıyorsunuz derseniz,ben borsacıyım her yere yatırım yaparım !!!
uçacak , kaçacak derken yerinde sayıyor hatta düşüyor...
bazı arkadaşlar malı sattı size şimdi yine düşmesini bekliyor
spekülasyonlara gelmeyin derim
Ben işin bittiğini düşünmüyorum sessizce bekliyelim
Merhaba arkadaşlar.hissede 3 yıl oldu perişan oldum.bu hisse hakkında bana bilgi verebilecek biri varsa bütün kalbimle duacısı olurum.lğtfen bilgilerinizi bekliyorum.allah razı olsun bilgi verenlerden.tuttuğunuz altın olsun.
Bilançolar düştü, kaptan beğendi :ok:
Yolcular beğendi mi merak ediyor :he: