Kötü bilanço beklerken gerçekten iyi finansal sonuçlar geldi. Kötü piyasada bile yüzümüzü güldürdü aslan parçası [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Kötü bilanço beklerken gerçekten iyi finansal sonuçlar geldi. Kötü piyasada bile yüzümüzü güldürdü aslan parçası [emoji3]
Ne güzelde fiyatliyor bilancoyu
ne ky var ne hüstat bozuntulari :)
hergün böyle devam :)
Böyle karlı bir firma neden parsel satışına gider? Ürün çeşitliliğini artıracak hamleler için alan büyütmeye ihtiyaç yok mudur? Gerçi uydu görüntüsünde komşu boş parseller göze çarpıyor.. Sanki yakında sadece kimya sektörüne yönelecekler gibi. Karlı bir satış ile ürün çeşitlemesinde sınır olmayan taraf daha ağır basmaz mı? Kafamda deli sorular..
Çiz şu 20,20 tahtaci
2 gündür oraya lot yığıp sana kafa tutuyor Unlu Mamulleri
isyatirimdan geldi cizici :) hoop diye alirlar adamin lotunu tahta baskilamak ne :)
Birde aksam kap haberi düsüyormus, Ferit Başkan almis diye oh mis :)
arkadaşlar 20,01,2021 tarihinde bu yorumları yapmıştım...bilançoyu tekrardan inceledim...bu bilançoya göre borsada olması gereken fiyatı 32 tl olarak buldum....şu ana kadar bu hisse hakkında yaptığım yorumlarda yanılmadım...bakalım bu tahminimde de yanılacak mıyım ??? tekrardan izleyip görelim....
not: tahminlerim borsanın çok aşırı bozulmaması vede rusya -ukrayna savaşının çok yayılmaması şartı iledir... =)
bu hissede 20,00 tl bile artık dip olamaz...2022 yılı ilk çeyrekte son çeyreği teyit eden (ciro ve kar miktarları ile ) bir bilanço yollarsa ?? alkada çok güzel fiyatlamaların görüleceğini tahmin ediyorum...
kağıt fiyatları genelde döviz kuruna göre ayarlanıyor...alka zaten kapasitesinin tamamını doldurmuştu..döviz kuru daha da arttı...bu durumda son çeyreği teyit edecek 2022 yılı ilk çeyrek bilançosunu beklemek mantıklı olacaktır...sabır sabır sabır...:)
Ekranı kapatıp gitmistim ,
Ağa almış Hisseyi biste ençok kazandiranların en tepesini yerlestirmis, :)
Elleri dert görmesin kesesine bereket :)
Yavru mavru diyorsunda yillardir Alkanin ekmegini yiyor Alkim :))
burasi fiyatlansin Alkim kolay is , isik ökte var , önceden pek tutmazdim ama
Alkimoyu radarina soktugu gün bu adam isten aliyor dedim :)
saka bir yana , takip ederim ışık ökteyi,
onu öngörüleri iyi son zamanlarda
ama maden konusnda cok erken konustu o yüzden anlasilmadi 2021 maden yılı olacak diyordu
Alkim varsa alkada mutlaka olmalı diyerek alkayada vaktinde girmiştim. Son alımı kararsızlığım yüzünden kaçırmıştım. Eldekiyle avunacağız artık.
Bu şirketin gelecekte büyüme ihtimali var mı? Yani yeni iş kolları gibi, Örneğin karton işine girebilir mi?
Tavan yapardida , Alkimcilerin gözü düsüyor diye yapmamistir :)
Ucuza temettü verme. 35 kadar fiyatla. Geçen hafta 4 top a4 kağıdı aldım 327 lira. Geçen sene tanesini 23 liraya alıyordum
Tam şov yapıyor. Aynen devam.[emoji3478]
yine çakmış tavana masallah :)
Bofa üstünden Citi takasina hunharca mal çekiliyor günlerdir;)
Yarin hayırlara vesile olsun bakalim :)
hic grafikcide yok ne bicim hisse bu :)
Bank of piyasada mal bırakmadı, toplamaya devam ediyor hunharca.[emoji106]
vay hunhar Bank of vay :)
Bofa'dan 2 gun arayla ikinci 250 bin vakası. 2 güne Citi takasina girer.muhtemelen
Bu tahtadan bu kadar mali almak da satmak da hacim ve derinlik ister. Bu kadar hunharca aldığına göre bir planı olsa gerek. Yoksa o da ilk çeyrek de benim gibi 12 aylık kümülatif 2XX milyon kar mı bekliyor?
Genel Kurulda yapildi
hayirli olsun.
at artik 30 üzerine
çok naz yaptin ,
Temettüyü haketmek için son hafta. Hisse başı 1,477
Artık 30 lu fiyatları kırıp geçmesi lazım çok oyalandı
Bi aşağı bi yukarı hareketlerle epey bi silkeleme oliyi herhal. Yaramaz çocuk gibi kıpır kıpır
iyice unutturdun kendini :)
yarin bir tavan yakisir sana .
yarim tavanda kabulümdür :)
tekkeyi bekleyen corbayi icer
Senin gaz vermeni bekliyormuş. Ara ara gel sayfayada bi gaz ver DVK PSH