Bakalım Galip işi yarıda bırakacakmı yoksa ozgyo da yaptığı gibi 1.50 den 12.50 lere mi, bu adamın kağıtlarından her zaman sürprizler çıkıyor ona göre
Printable View
Bakalım Galip işi yarıda bırakacakmı yoksa ozgyo da yaptığı gibi 1.50 den 12.50 lere mi, bu adamın kağıtlarından her zaman sürprizler çıkıyor ona göre
Persembe 1.33 den temsili 100 lot aldım daha sonra mobilden grafiğe baktım 1.19 1.20 civarında boşluk gördüm gelir mi gelmez mi derken 1.50 ye doğru gidince umudu kesmiştim... Kapanışa yakın ekranı açıp bir baktım 1.19 1.20 çalışıyor şaka gibi geldi... Keşke başka bir şey isteseymişim...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meydanı boş bulan sallamaya başlıyor yok pazartesi 0.90 falan, kardeşim şirketin mali yapısına bir bak da öyle salla bari, 2018 yılı 3 aylık tablosuna bak hissenin değerinin düşük kaldığını anlarsın.Sadece 2018 yılı ilk 3 aylık da ki şirket yapısında ki mali değer artışı, 2017 yıllık dan bile çok büyük, hisseye hareket bu yüzden geldi, menkul yatırım ortaklıkları arasında en iyi hisse şu anda hızlı büyümeye bağlı olarak,milletin vebalini almadan, somut olmayan gerçek dışı bilgileri yazıp kimseyi etkileme burada.Tuttturmuşsun robot diye ayıp ve çok yazık yani.Kağıdın yönünü sadece patronlar belirler ne sen ne de ben.Hissesi olanlara hayırlı kazançlar.
Pazartesi borsa kapalı
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş arkadaş da yorumunun sonunda seninle aynı şeyleri yazmamış mı zaten hissenin yönünü sadece patronlar belirler diye. İkinizin yazdığının özeti de bu bana kalırsa
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Future kodlu şahıs, yaşım 60 ve torun sahibiyim 36 ve 33 yaşında çocuklarım var benim öyle yavrum falan terbiyesizlik yapmadan yazman deha etik olurdu, öncelikle karşında ki bir insan ve küçümsemeden yazılarına dikkat et, ayrıca gözlerinde sorun var senin bir doktora çık, yazımı bir daha okursan bende Patron bilir diye yazmışdım sana benden bu kadar.
Kusura bakma abi saygısızlık etmek istemedim genel olarak herkesle öyle konuşuyorum uyardığın için teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olucam yazdığın yazıya gelincede başında yazdığın finasalalr iyi olsada bu hisse özelinde bunun bir önemi Yok diye söyledim sende zaten sonunda aynı şeyi yazmışsın bu arada elimde bu hisse Yok Galibin hiçbir hissesini ne alırım ne satarım bilsem ki 100 kat kazancam Genede bulaşmam bu psikopata yine herkesi uyarırım bana göre onun hisselerinden kimse para kazanamaz iyi pazarlar herkese
Neyse önemli olan bir hatanın kabulü ve şimdi daha çok sevdim seni, gerçi sende yaşımı nereden bileceksin ya neyse, bende aksine sahipli kağıtlar da nedense para kazanıyorum, önemli olan hissenin doğru zamanda ve güzel fiyatlardan alınması ve dikkatli takibi bende değişmeyen unsurlardır.Diyelim ki aldık ve hisse düştü hiç paniklemem ve beklerim yine mutlaka yerine gelir hatta daha da yüksekden satarım, geçen gün Nibaş da yaptığım gibi, gelelim Galip' e sevilir ya da sevilmez fakat hisselerine sahip çıkan biridir yıllardır bilirim bizler ise kârımızı paramızı biliriz o yüzden bu kağıdın sayfasında yazdım, henüz bende de hisse şu anda Yok, eğer Salı günü 1.20 lerin altı alım fırsatı verirse hiç arkama bakmam alırım çünkü 1.56 gördüğü son seans da hisse en büyük işlem hacmine ulaştı ve ağırlıklı ortalama ise 1.39 gibi yüksekde kaldı, kanımca bir hedefi vardı ve endeks 12.400 den itibaren hızlı düşüşe geçince 1.44 ler den itibaren 1.20 lere kadar endeksi de arkasına alarak silkeleme çabasına girdi diye kendi görüşümü sesli olarak düşüyorum.Bu arada herkesin 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum, bol kazançlar diliyorum.
1,38 destek olmazsa olmazı..
Degerli ky
Ben de bu hisseye girip ciktim. Kâr ettim epey ama mevzum bu değil. Sizden ricam önceki hareketlerini inceleyiniz. İlk günkü tavandan sonra neden düştüğünü gösteren istatistikler var... Bunu anlatmamin sebebi oldu bitti görmediniz ukalaligi yapmak değil. Halen olacaklardan olmayasaniz onları da gorebilesiniz diye... daha da ayrıntıya girmeden anlayanlara selamlar. Bu arada future1905 çok değerli çok beyefendi bir yorum yapmış etkilendim. Saygı sevgi herşeyden büyük zenginlik. Bol kazançlar dilerim ky dostlara. YTD
ky verdiler malı gecmiş olsun.
game over burada...
desa da basladı , kesınlıkle yatırım tavsıyesı degıldır.
alım seviyesine gelmek üzere 1,10 dan alınır bu
1,11 aldık bakalım.
en uyanık sensin
Ters tepki vereceğini umuyoruz, bakalım ne zaman
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kademleri görsek. ytd
Galip kulağı kestirmiş sana bana para vermez galibin kağıtlarına sakinken girip hareketlenince çıkmak lağzım
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkaracağı kağıdı bu kadar herkese dağıtmaz bana göre
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bana da öyle geldi. asla ama asla ytd
Hisse 1.20 civarında saatlerce takılırken hiç yorum yok ama düşüş başlayınca sayfa hemen uzmanlarla doluyor ne hikmetse
inşallah çıkar aynı gemideyiz yoksa. asla ama asla ytd
bugünlük hareket bitti birkaç gün buralarda takılırr.
sizce galibin kağıtlarında dipten alan zirveyi görmüşmüdür? örneğin ben 1.32 den avgyo almıştım 1. 60 satmıştım kağıt 6 lirayı devirdi ben sattım başka biri aldı bu şekilde bu bir bayrak yarışı öyle 1 liradan alıp 6 liradan satan zor bulursun zaten o şekilde bu tür kağıtlarda bekleyen tam akıllı değildir :)
19/04/2018 tarihinde Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,13-1,18-TL fiyat aralığından 718.984 adet alış işlemi ve 1,16-1,28-TL fiyat aralığından 718.984 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte piyasa yapıcılığı işlemleri hariç Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 19/04/2018 tarihi itibariyle %0,16 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
persenbe metronun yaptıgı işlemm karı gördümü basmış gecmiş
Büyük bir yükseliş öncesi ısınma hareketleri bunlar gibi.
2013 yılında tahsisli olarak Fatma Öztürk nominalden 10 milyon lira para koydu. 5 yıldır banka faizini koyun en az %60 yapar. Bu 10 milyon lot malı henüz çıkmadılar. Bilirsiniz patron götürdüğü zaman katlayıp da götürür. Metro grubunun coşmayan tek hissesi ATLAS. Hikaye isterseniz bilanço var , sektör değişikliği var , patron faktörü var..
Turizm yatırımları A.Ş nin ciddi yatırımları var yurtdışında . Tüm bunları ATLAS aktifine alabilirler, şirketin sıfır borcu var. Hikaye çok yani..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Açıklamalar
19/04/2018,20.04.2018 tarihlerinde Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,20-1,56 -TL fiyat aralığından 11.486.730 adet Alış işlemi ve 1,20-1,54 -TL fiyat aralığından 10.378.255 adet Satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemlerle birlikte Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 20/04/2018 tarihi itibariyle %3,69 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tabloda pdf dosya olarak verilmektedir.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.10 da güzel mal dönmüş.ytdhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7a526ae8f3.jpg
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.308 ortalama ile aldigi 11486730 adet hisseyi 1.356 ortala ile 10378255 adet satmis elinde kalanlarda maliyeti cok dusuk kalmis.
Galibin elinde kalan(bugun satmadiysa)1.1 milyon adet hissenin maliyeti 0,77 isimiz zor gozukuyor bugun 1.11 atladik yanlis yaptikk sanirim.kapanis fiyatindan satsa yaklasik 350 bin kari var.