Ne güzel söylemiş ya . Teşekkürler.
Printable View
Bu arada maç da baya iyi...
Meraklısına...:)
Arsenal alsin
Bülent Arınç: Bu partili cumhurbaşkanlığı doğru model olmadı. Acaba hem ülkemiz hem de Başkanımız Erdoğan'ın geleceği için parlamenter sisteme dönmemiz daha mı hayırlı olur, diye düşünüyorum. Bunu tartışmalıyız
Genel seçimlerde %50 üzeri oy almanın zor olduğunu deneyimledikleri için mi acaba eski sisteme dönmek ile ilgili beyin fırtınası yapıyorlar.
Zira şöyle bir gerçek var eski sistemde %35 ile hükümet olmak mümkünken bu sistemde %45 ile muhalefete düşmek mümkün.
Bu riski mi görmeye başladılar acaba?
Dolar grafiği alabilir miyiz üstadlardan
Türk halkının parasıyla yetişen ama kendini ABD elçisi,Pentagon subayı sanarak TV kanallarında Türk halkına akıl veren zavallı yaratıklardan sonra Prof.dr.Hasan Ünal gibileri izlemek zevk..;
"Afrin sonrası Fırat'ın doğusuna operasyon gecikmeden yapılmalıydı ve adına da 'Balyoz' denmeliydi ki ABD'nin TSK'nın başına indirdiği 'Balyoz'a karşılık olsun.."
Arınç'ın ağzından çıkan laf en az 5 kere düşünülmüş ve planlanmış bir laftır. Arınç AKP'nin eskiden kamuoyu testlerini gerçekleştiriyordu. Şimdi eski işine geri dönmüşe benziyor. Ama test etmek istediği kamuoyu refleksine bu sefer hakikaten anlam veremedim.
Bugün Hakan Güldağ 2020 bahar ayı için de şaşırtıcı iddialardan bahsetti. Olacak iş değil.
Daha önce bahçeli ye soyletirlerdi
Sözcü değişmiş sanırım.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD 10 yıllıklar düşerken bizim TL faizler nasıl artıyor?
Bunu bana anlatın diyen Işık Ökte gülme krizi ve muhtelif krizlere girdi.
Adam için endişeleniyorum .
Arinc degisik bir figur. Bu bit pazarina nur yagdiran son atamalarin baska amaci da olabilir. Cumhurbaskani tarafindan saray eşrafina bir denetim mekanizmasi olabilir. Ya da sikca dillendirildigi gibi yeni kurulmasi dusunulen partiye kaymalar olmasini engelleme amaci. Belki de o parti bir bloftur. Amac kenara itilmis eskilerin sopa gosterip tekrar aktif rol alma cabasidir. Bir sure izlemek lazim.
Evet Babacan,Gül ve Davutoğlu cephesine karşı bir hamle olabilir. Bu da çok kuvvetli ihtimal:
Cem Küçük: Bülent Arınç Erdoğan dışı başka oluşumlarla fingirdemiyor. Arınç'ın bana düşman olsa bile mert düşman olacağını söylemiştim.
Özeti şurada:
https://t24.com.tr/haber/cem-kucuk-t...demiyor,823498
Chelsea 2-0 öne geçti...
Boşuna gitmiyor kupa isteyenler bu takımdan...
Ben iktidar partisinde olanlari Cem Yilmaz in askerde pasayla gorusmeye gidisi esprisinde yasananlara benzetiyorum abi. Her asamada kopup gitti birileri. Bu son evrede Cumhurbaskani etrafinda kim kaldiysa aciktan ya da perde arkasi en guclu onlar. Hdpyi harcadilar, fetoyu tokatladilar, partinin en eskilerini sildiler. Demekki cok guclu ve etkililer. Bunlar kimse artik her seyi ele gecirdiler. İstedikleri gibi at kosturuyorlar. Bunlara karsi Akp icerisinde ciddi bir tepki ve mucadele var diye goruyorum.
3-1 oldu ama arsenal ve mesut umut vermiyor
Bilerek getirmis olabilir abi onu diyorum. Akp ile Cumhurbaskani arasina set cekildi. Emir komuta zinciri bozuldu. Teskilatlar basi kesik tavuk gibi. Yerel secimde aday belirleme de ipler koptu. Muhalefet adaylarina calisanlar bile dustu sosyal medyaya. Cumhurbaskani bunu farkettiyse bu ekibe karsi hamle icinde olabilir. Tabi secim var esas amac ondan sonra belli eder kendini.
Evet pelikan grubu ile parti teşkilatı arasında kopukluk olmuş olabilir. Arınç parti teşkilatına daha yakın. Rusya-S400 pelikanların politik kurgusuna benziyor. Perinçek te son zamanlarda pelikanlara destek vermeye başladı. S400 mevzu o nedenle gidip gidip geliyor olabilir. Arınç'ın becerebileceği bir iş değil. Sadece oraya tampon olarak koyulmuş gibi. S400 olayının nihai sonucuna göre hangi grubun baskın geldiğini görmek mümkün olabilir. Bahçeli'nin iç politikada verdiği zararı Perinçek dış politikada verecek gibi.
arınç bir şey yumurtlarsa muhakkak o yumurtadan civciv cıkar
eskiden akp nin içindeki radikal durumları konuşmaktan cekinmeyen birisi diye tanımlardım
zaman gectikce anladım ki arınç bir öncü kuvvetmiş yani söylemleri kendi fikri degil üst akılın sözcülügü imiş
ve arınç söyledi ise bu kesinlikle kendi fikri degil üst akılın düşüncesidir
Bugün Numan Kurtulmuş : Hesap sorma yeri sandık değil biz kendi çatımızda çözeriz demişti.
Eleştirilere kulak veren , yanlıştan dönen parti izlenimi mi vermek istiyorlar acaba? Kendi parti içi muhaliflerine mesaj verip , özellikle Arınç 'a söyleterek çekmeye çalışıyor olabilirler. Birçok muhalif üyeye görev verdiler zaten .
İşin komik yani , komple Türkiye ağız mı değiştirecek şimdi? Siyasetcileri, medyası. .. :) Bahçeli karşı çıkar bu duruma .
DOLAR da hedefler :
https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post3497968
##2
https://c.piclect.com/o190529_add02.jpg
Trump reis görüşmesinden 2 saat sonra serbest kaldı...........
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...lacak-4980818/
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi alımını tamamlaması durumunda, ABD'nin Düşmanlarına Yaptırımla Karşı Koyma Yasası (CAATSA) yasasının öngördüğü yaptırımlara maruz kalabileceğini belirtti.
S-400
© SPUTNİK/
Rusya: Türkiye’ye S-400 sevkiyat tarihleri ile ilgili bir değişiklik yok
Ortagus, bugünkü basın toplantısında, “Türkiye’yle işbirliği yapmak istiyoruz ama duruşumuz değişmedi. Türkiye, S-400 alımını tamamlarsa oldukça gerçek ve olumsuz sonuçlara katlanır. Bunlar, F-35 alımının ve Türk sanayisinin bu programa katılımının durması ve CAATSA yasası kapsamında yaptırımların uygulanması†dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, S-400'lerle ilgili, anlaşmanın imzalandığını v
https://tr.sputniknews.com/amp/abd/2...-tehdidi-daha/
Reis Trump görüşmesi belli bir netice vermemiş.
Açıklama sert, uzlaşmak yok duruşumuz aynı diyor ABD.