Hisse prim yaptı biraz ama,
Pd dd 0.59 şuan hala.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Hisse prim yaptı biraz ama,
Pd dd 0.59 şuan hala.
pd/dd si 0,20-0,30 bir sürü şirket var (koskoca halkb bile 0,28)
burada çok uzun süre hissenin sürünmüş olması son bilançonun iyi gelmiş olması bedellinin bitmiş olması yurtdışına seramik ihracatının artmış olması gibi rüzgarlar var extradan. keşke ekran kapatabilsek...
ben sert aşağı & yukarı hareketlerin artmasını bekliyorum
Usağ ı kendi sektöründeki şirketlerle en başta örneklerim pd dd olarak,
Egser,kutpo ve bilançolatına bakarım bu ikş şirketin,
Halkbank pd dd düşükde birisi halkbank ucuz halkbank ama piyasa değeri milyar tl lerde,
Birisi uşak şuan 30 milyon dolar değil hala değeri,
Halkbnak olmasın piyasa değeri düşük olup,pd dd 0.50 civarı olan şirketlerede bakarım,bilançosu ne alemde ,emsal olabilirmi diye,
Uşak şuan seramikler içinde en ucuzu,
Karına göre pd dd düşük,
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/865qP1.jpg
3 aylık takas
teşekürler cefaks bu arada uşak hisesi varmi sizde :)
https://i.hizliresim.com/EOMVqZ.png
HAFTALIK PASTA
Usak da fazla ky kalmadı sanki,
Yazan çizen yok nerdeyse,
Hayırlısı,
Elimde olanda %40 lık primde verdi hisseleri.
Bilançosu kapta,herkese açık şekilde duruyor,inceleyebilrsiniz,
Borcunu ödüyor,herhenagi bir sıkıntı yok,
Şirket nakşt üretiyor zaten.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bendeki lotu geçtim citi 8 milyon lot u napacak , şuan satsa alici yok satmiyorda zaten illa tahtayi ykari sürecekler ibişler :)
Yabancı işlemlerinde bir artış var. bu hisse ile ilgili duyumu olan var mı takip etmekte fayda var
ytd
https://www.yatirimkredi.com/usak-yabanci-takas-orani
yabanci boş gezen lotlari topluyor yavaş yavaş işte 8,5 milyon lot olmuş yabancida, toplasan 80-100 milyon hisse var bir adese bir bomonti gibi günlerce neden tavan gitmesinki ...
İki yılda bir yaptığı yukarı trendi yapıyor...
İlk hedef 1.52 sonrası 2.10 ve en uçtaki hareketi 2.85. 3.00 ler bakalım ..%150 kar..yılbaşına kadar bile beklenir..
Bakalım ortalama maliyeti 1.22 tl olan 12 milyon lotu kaç liradan satacak...
Yukarıdaki dirençlerde biraz durabilir ama ana hedefine mutlaka varacaktır...
bende merak ediyorum olacaklari üstelik kimsenin ilgisini çekmiyor 2-3 tavandan sonra ilgi çekmeye başlar :)
Bugün yatırım finans o 2 dakikalık seansta daha açılmadan ne güzel dağıttı o kadar lotu 1.40 tan düşün seans sonu 1.40 bekleyen 250 bin lotun hiçbirine gelmeden 500 bin lot malı kimseye vermeden kendisine dağıttı hekal olsun..iyi becerdi...
Acaba malı kapturmayayım diyemi...yoksa diğer aracı kurumdaki açıklarını mı kapattı...
caferak umarim birazdan paylaşır verileri bakalim kimler haftalik hangi pozisyonda yerini almiş.
Herkes satti heralde uşağı ne yazan ne çizen ne takaslar kimse paylaşmiyor 10a cıkmış yabanci orani demekki zamani gelmiş artik
yabancı alıyor ayagına k.yatırımcıyı doldurdular hisseye bi bedelli daha çakarsa şaşmam...
takaslar yalan olabilir (bıyıklı yabancı vs)
teknik analiz yalan olabilir
hatta bazen bilançolar bile yalan olabilir
piyasaya pomoalanan haberlerde yalan olabilir (ihracat haberleri vs)
amabiz bist'te işlem yapıyorsak bir veya birkaçını doğru kabul edip ona göre işlem yaparken yukarıdakilerin hepsini baştan kabul ediyoruz. Sağolsun arkamızda spk var bizleri korur kollar
herneyse ben kısa zamanda yaptığı yükseliş esnasında aşırılaşan göstergelerin soğutulduğunu yakınlarda tekrar yukarı hamle yapması gerektiğini düşünüyorum..
ancak bilançosunda dikkatimi çeken kısa vade borcun büyüklüğü beni tedirgin etmekte ve sizin gibi acaba lar dedirtmekte
9milyon lot citide var o kadar mali kitlemesi için tahtayi baya cikarmasi lazim ayrica korkarak para kazanilmaz.
adeseye 90 krşda yüzüne bakmayanlar şimdi 2,50 de, bomonti keza öyle qnb keza öyle hepsinin ortak yani tedavülde hissesi az bizim uşaktan tek farklari sirasi gelmedi.odaşta 4-5 ay bekledim uşak cok bekletmiyicek gibi
Herşey iyidi ama,a1 ve ekibi hissenin içine sıçtı ve sıçıyor,
Hissede mal alanlarda a1 tahtayı yapan malı toplayan değil ise,mallarına sahipde çıkmıyorlar maalesef,
Yabancı aldı çekildi kenara,
Cemas,adese nereye gitti hemde ciddi mal almadan ama usağın içine sıçıyor bazı kurumlar.
31.12.2018 de bankada 25mio tl.varken,30.06.2018 de 1,5mio tl kalmis. Buna karsin , ilişkili taraf alacaklari 2018 de hic yokken, 30.06.2019 de 38mio olmuş birden bire. Kimler bu ilişkili taraf alacaklari fikri olan varmi ? Ben bilançoda faaliyet raporinda goremedim. Sermayeyi kaciriyor olmasinlar ..
uşak 3.dönem bilancosuda gelmek üzere yine yüzde 220 oranlarda kar bilanco acıklarsa yabanci buralarda bırakmaz onlar götürür tahtayi.Bizim yerliler iş bir gün aliyor bir gün satiyor gecen hafta tam harekete geçicek 2.2milyon iş satti o gün satmasa zaten 1 adese 1 bomonti gibi gidicekti, o gün iş fişi çekti bilerek ve isteyerek bence.patron o kagıtta
City uşakta deve yüküyle mal toplamis. Acaba suriye koridorundaki yapilmasi muhtemel konutlara uşak seramikten malzeme tedariği olur mu, bu da hisseyi beklentiye sokar mi?
bir çok hisse usakdan gerıdeydi usakı solladı uyuz eşşekligi bırakıp bunun da yol alması kendi menfaatine dir
Bugün bi kıpraşma var ama... endeksin düzeltme günü!!!!
bılançoya bi hafta kala gider....
1,38 den pozisyonu biraz önce kapattım.. isabetli olmuş.....
Neden birden gevşedi şimdi!!!!
A1 meksa başta olmak üzere ,kurumlar tahtanın içine sıçmakla meşgüller,
Alınan yüklü mallar yabancı takasa virmanlanan malı alıp toplayanlarda çekildi kenara tık yok,
Olumlu görünen teknikde işlemez oldu ,inanmadığımı söylediğim teknik işte,
Tekniği çizen istediği gibi çiziyor,teknik güyya git diyor ama gitmiyor neden,teknik falan hikaye.
Yabancılar yada sahte yabancılar tekrar dan kendini göstermeden adam olmıcak gibi.
A1 de o. Çocuğunundan kurtulmadan işimiz zor gözüküyor