nur topu gibi mallar elbette büyüyecek apalamadan yürüme olmaz yürüme olmadan koşma olmaz sen galiba 3 aylıkken galiba konuştun yürüdün vede koştun mu ki....
Printable View
https://i.hizliresim.com/uwnXGe.png
SPK, sosyal medya üzerinden "Piyasa Dolandırıcılığı" niteliğinde fiilleri işleyenler ve birlikte hareket edenler hakkında hukuki işlemler başlatacak
https://www.borsagundem.com/haber/so...eliyor/1468542
aman ingiliz dikkat et yaş tahtaya basma sonra;:kahkah::kahkah::kahkah:
Arkadaş mesai saatlerinde çalışıyordu 3 yıl önce geldiğinde ..... O zaman 19lara yürümüştü sanırım hisse
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bahsettiginiz vatandaşla ters dusen bendım hatta ceza aldı bana ettıgı laflatdan bir iki tanede yandası arka cıkanı vardı.Spekın adamı oldugunu sanmam 19 lardan dusunce nasıl koy...k dıye twıtterdan mesaj atan cok hesaplar vardı netaş sayfasında lux araba onlerınde cekılmıs haberı daha once almıs bellı bır grup dıyebılırız. Bu yenı cıkan elemanıda onun gıbı degerlendırırsek eger temmuz ayında bılanco ıle beraber yukselıs olasılıgı vardır demek...lakın bunu destekleyecek hıc bır verı yok cunku gecen gelen bılancoda işlerın ıyıye gıttıgını gosteren hıc bır verı yok. seker hastası sekerı 400 den 250 dusmus ama hala kalp hastası
Netaşın başına ilker kuruöz gıbı kalıtelı bır yonetıcı gelmedıkten sonra spek musade etmedıkten sonra bu işkencelerı cekecegız.
topiğin sayfaları tavan yapmış :)
Sayın eksina haklısınız devlet kurumlarında gördüğüm çok uzun süredir bir yerde yönetici olanlar işlevsiz, beceriksiz hale gelebiliyorlar. Burası özel bir kuruluş Ceo muz vazgeçilmez birimi ? yönetimden aldığı hedefleri gerçekleştirme yenilikçi ve yarınları planlama yeteneği ile şirket para kazanıyorsa vazgeçemezsiniz, kimi getirirseniz getirin yönetimin hedefini gerçekleştirecek.
Ceo muz yönetime doğru planlama, projeler sunmuyorsa ve bilançoda bize göre eleştirdiklerimizden rahatsız olsalardı çoktan kapının önüne koyarlardır.
sizin haklı olarak dile getirdiğiniz taşeron firma.. şirket sahipleri ve Ceo muz taşeronluğu galiba seviyorlar
Bayramda GSM operatörleri çöktü ve birbirlerini suçladılar. Bu çöküş vatandaş gözünde siyasi yönetime şikayet neden oluyor. Aynı sorun İstanbul depreminde yaşanmıştı. Netaş taşeron firma olarak GSM 'nin alt yapısından para kazanır ve bizim kel Ceo'muz koltuğunda oturmaya devam eder. :) selamlar.
Gerçekci olmak lazım GSM operatörleri konusunda 5G icin 150 metrede bir istasyon kurulması gerek bu yatırımı yapabılecek operatör var mı yok.
Bunlar ısıgında Türk Telekomun ZTE satışı gündeme gelebilir...tabi bu benim şahsi fikrim.....Şu ana kadar ZTEnin dogru düzgün bir varlık gösterememesi aklıma şunu getirmekte bir hikayesi olsun spek bu hıkayeden faydalansın diye anlasmalı bir satış yaptılar.
Netaşın var ise derdin var...
Nostradamus gibi öngörüde bulunduk bakalım tutacakmı.
Foruma kayıt 22.05.2020
Ilk mesaj 23.05.2020
Toplam mesaj sayısı 60
Mesaj atılan yegane sayfa netaş
Sen nasıl bir psikolojidesin.
Hayat sana neler yaptı.
Hiçbir spek bu kadar geri zekalıca sosyal medya kullanmaz.
Netaşla ilişkili birisi size bir kötülük yapmış ve psikolojinin çok bozulmuş.
Allah yardımcınız olsun.
Sn eksina ortağın dediğine aynen katılıyorum ttkom alan bankalar bunu satmak istiyor bu biliniyor bunu da şu ortamda alacak firma bence çinli bir firmadır. Hayal diyecek olanlar olabilir ama herşey hayal etme ile başlar. Unutmayalım bankalar işlemedikleri bir şirkete sahip oldular ve 5g için çok fazla yatırım yapmak zorundalar hangi banka bu yatırımı yapabilecek veya yapmaya istekli bence hiç bir banka. YTD
Maliyetimin biraz üstünde dün ayrıldım. Gs ile yoluma devam ediyorum. Netaş için biraz daha beklemekte fayda var umud ederimki istediğiniz +++ rakamlara gelir.
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalar ile LYY ile zaten hisselerinin satışı için Morgan'a yetki verdi zaten 2019'da..O da % 55 lik payı satmak için birileri ile görüşüyor. Ama şu an Türkiye'de hiçbir şey para etmiyor..Ancak İktidar'ın allem kallem işlerinin arkasından birileri para verebilir ama istenen rakam da 7.5 milyar dolar..Yani satış çok zor..TT'nin bilançosu da ortada...Ancak 5G ile bi rşeyler birleştirilerek olabilir ancak bunda da büyük belirsizlik var...Yeni dünya düzeninde Türkiye'nin ve Çin'in durumu ne olacak bilen var mı? Yok....Ayrıca bir seçim olursa da ekonomi için felaket olabilir..Dikkatli olun...ytd
Ha bu arada TT'nin satışı için adı geçen bir çin'li var.ama bunun TT'yi alması mümkün değil..Çin ölçeğinde çok küçük bir şirket bu..Bunları da yemeyin..ytd..
burda asıl degerli olan telekomun mobil kısmı ve 5g lisansı
Sn.eksina 5 sene kalan sabit hat 3g ve 4g lisansları 2029 da bitiyor. Ayrıca turkcel ve vodafone da aynı zamanda lisanlar bitiyor. 7.5 . Ayrıca daha belli değil kimin ne istediği sizin dediğiniz piyasa değeri bankalar yüzde 55 sini satıyor o da 4.75 milyar dolar kredi karşılığı. Neyse zaten bizim bilemeyeceğimiz bir şey herkes kendi yatırım kararını alır. Son olarak uyarınızı yaptınız teşekkür ederim siz zaten yatırım yapmadınız varsayıyorum artık bizi kendimizle bırakın lütfen
https://m.finansgundem.com/haber/tur...kluyor/1474756
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...66685ad27a.jpg
Grafik günlüktür. Henüz panik olacak bir durum yok. 14,60 üzerinde kapatsaydı daha rahat olurdum. Pazartesi İçin kurmamız gereken 15,36. Üzerinde kalmamız gereke ise 14,60. Alt indikatörlerin çoğu günlükte hala sat demedi. Haftalıkta zaten sorun yok. 13,01 altı benim için sıkıntı demektir.....
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla yatırım tavsiyesi olamaz........
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son kez yazıyorum yanlış anlaşılmaya binaen. Sn.eksina ben size demedim ayrıca kimseye benim yazma deme hakkım yok burası bana ait bir yer değilki. Tabiiki uyarı önemli bir şey ama işte çöp olacak vb şeylere de gerek yok sanki belanızı bulacaksınız gibi algılıyor insan. Morali bozuk olana böyle demeye gerek var mı. Siz yazmıyorsunuz ki siz belliki önceki tecrübelerinizi aktarıyorsunuz. Rtalb gibi veya benzeri çok yükselen bir kâğıtta değil ama kabul edelim uzun zamandır yatırım yapanlara zarar veren bir kağıt. Neyse çok polemiğe girmek istemiyorum yatırım kişinin kendi kararıdır uyarıları da dikkate almalı ve kararlarının sonucuna katlanmalıdır. Kolay gelsin hepimize herşeyi tatında bırakalım
ooo görüyorum ki yere basan tartışmalar başlamış..Şimdi rasyonel yorumları görüyoruz.. Durduğu yerde kaçıyor gidiyor uçuyor yok 5 sene önce bugün neden böyle sözlerinin hiç önemi yok..Senaryo çizmeye de..Tekniğe boğulmaya da..Şimdi bugünün bir fotoğrafını çekelim
1- Ortada 5G lisans ihalesi yok henüz..Bu siyasal ve ekonomik ortamda 2020 içinde olur mu takip edin.
2-TT'nin Bankaların ve RYY % 55 hisse satışı için Morgan çalışıyor.Takip edin...Çinlilerle de görüşüyorlar..
3- Netaş bilanço biraz düzeldi ama 6 aylıkta ne olur bilinmez ama 9-12 aylıklarda kar yazabilir gibi takip edin.
4-ABD Çin'e atar yapıyor ama Kasım'a kadar bir halt yiyemez ama seçimi kazanırsa durum kötüleşir takip edin.
5- Yani hem konjonktür hem de hisse tam sürpriz..Adrenalin tavana vurur hissede...Ama siz seçtiniz..Sinirleri sağlam olan çıkarsa da inerse de ruh sağlığından olmaz...
İyi şanslar...Ytd
Tartışma aynen bu şekilde olsun benim kabulüm iyi pazarlar
https://www.google.com/amp/s/shiftde...-aciklandi/amp
En önemli konu yerlilik. Zaten bu hisse de olanlar adrenalin seviyor 😂
Şu konuyu da açıklayayım..Türkiye şuna geçiyor buna geçiyor hikayelerine....5G teknik çalışmaları dünyanın her yerinde tip örnekler olarak zaten yapılıyor ama genel entegrasyona geçilmesi ciddi emek ciddi sermaye ve ciddi teknik ve teknolojik dönüşüm gerektiriyor..Gerek ekipman gerekse baz istasyonların frekanslarının ayarlanması / üretilmesi / konuşlanması ve mevcut sisteme entegrasyonu çok kolay değil. Uzun zaman/ emek/ sermaye istiyor...Önce frekans ihalesi- Lisansın mevcut telekominikasyon şirketleri arasından nasıl paylaşılacağı buna göre kimin ne kadar yatırım yapacağı belirsiz..Ayrıca "01 dan bir yerde 5g kurulması çok daha kolay mesela İstanbul Havalimanı....Burada deneme amaçlı birşeyler yapıldı ama 4.5G den 5G'ye geçiş yukarıda saydığım teknik ve mali altyapılarından dolayı çok zor. Şimdi başlasan 3-4 sene sürer...Bilgi amaçlıdır tavsiye değildir.
Tesla ve elon musk da başlarken ise hayal kurdu. Tesla bu hayale inanlar sayesinde 5 yılda 100 usd den 1000 usd ye çıktı. Olmayabilir 'di de yatırım yapmak ve inanmanın riski de var. Bende netaş da ulak ve 5g yanında diğerler şeyleri de hayal ederek yatırım yaptım. Biliyorum 5g zor gelecek ama gelecek. Zaten vadeli ye yatırsam yıllık en baba yüzde 7 net veriyor yılda yüzde 10 da kazansam yeter. Benim düşüncem asla ytd
Bu arada Sanal ortamda da ne çok Borsa Yorumcusu, Tavsiyecisi, teknikçisi varmış..:)) adamın 3 takipçisi var..neler yazmış neler..Eeee sonra da kağıt tavana olurken hisseden nasıl çıkılır dediğimde birileri bana kızıyor sonra da 2 liradan 52 lira olmuş hisseyi alıp ağlamaya başlıyor...yazık..ytd
Ulan netaş seni 300 tl den alıp bölünmeden sonra 8 liradan satmistim hayatim kazigini atmistin bana aldik bakalim gene zamanin geldi mi gelmedi mi görücez.
Verecekler dikkat...ytd
En gıcık tarafı da sanki bir haber ya da gelişmeden dolayı baskılanıyormuş havası verip küçük yatırımcıların algılarını ve paralarını söğüşlemesi...Bilmediğimiz ne var ki herşey ortada...:)) ytd dikkatli olun..bu oyunun içinde herkes var...
İş yapı kredi merrill çetesi var.ve yandaşları..Bu hisseye ve alcatele çökmüşler...Siteleri de kullanıp millete mal yedirmekten başka bir halt etmiyorlar...ytd
1,5 milyar satış yapan bir hisse alcatel'e kronta bakıp da hareket eder mi olacak iş değil..Kront alıcı olursa gidiyor.ytd
P..ç p.çç hareketler 53 de 2 lot alıcı var 54 den mal alma salaklıkları...ytd :))
14.08 desteğine kadar çekilir...Canı yok..niyeti yok...vermek için alıcı bekliyorlar ama eski salak alıcı da yok...Sıkıntılı kendisine verip aşağı salıp da aşağıda trade etmeye çalışacak gibi duruyor..tabii şahsi düşüncem..beni bağlar..ytd
bir hissede A1 cap.varsa hemen atlayacaksın gemiden...ilk kural..ytd