1 günün bile faiz hesabını yapan bir şirket..ne aç insanlarmış..değerleme belli olmuştur da açıklama son güne bırakılmıştır..
Printable View
1 günün bile faiz hesabını yapan bir şirket..ne aç insanlarmış..değerleme belli olmuştur da açıklama son güne bırakılmıştır..
Evet marşal biraz oyunu bozdu...
Fazlada beklenti ye gerek yok grafiğinden
Belli ytciyi nasıl sevdiği...harkulade mahkemeye
Yolu açık..
Demirdöküm formunu oku petrol ofisi formunu oku Mutu aku hepsini oku hepsi son gün açıklamış.hemen bir şey uydurmaya gerek yok usul bu şekilde ilk satma hakkı basvudusundan 1 ay sonra diyor.ve bütün şirket formalarinda illa son gunmu beklenecek diyor lar.sabir sabır
Pazartesi sabırlı olun
Yarın tam 1 ay oluyor hafta sonu haber ginderirlermi? Sizce yoksa pazartesimi
Ahada süre doldu
Ahanda size değerleme raporu. Hafta sonu bununla idare edin.
isteyen üzerine üçyüz beşyüz daha ilave etsin
Neyine ilave edelim.bilmiyorlarmi aldıkları sene
280milyin dolara geldiğini.kac sene geçmiş üstünden satan kim olursa olsun iki katına vermezse onun aklından şüphe ederim..
Hele birde ytci fon varsa seyret cümbüşü sonra
280 milyon eder 65 tl herhalde 65
Marsali 22 yıl önce akzo Nobel adlı firma bir hissesini 11 dolardan falan almış sanırım .şu anki sermeye yapisiina göre hesaplarsak marsali 1 hissesi 11 dolar
Şu an 8 dolara yakın falan çağrı istediler.40 TL
İzocam 14 yıl önce 1 hissesi 12 dolara falan alınmış.
İbreler 40/50 TL arasini gösteriyor .
Marsall defter değerinin 5.5 katı çağrı istedi.izocamin defter degerinin 5.5 katı 41.5 TL.
Maarsal tek fabrikası var izoocam 4 fabrika
Marsal 300 milyon ciro izocam 550 milyon ciro
Marsal 10 milyon hisse izocam 25 milyon hisse.
40 TL altı değer olmasi zor izocamda
Şimdi bunlar spk nin onayından sonra milleti mala bağladıklarını yok oralara şuralara felan dilekçe gönderdik su bu vs vs perde leme yaptıklarını sanıyorlar.bu iş uzayacak burdaki topitoplardan cok belli..
Emsal dava bulamadim.surecle ilgili belliki
Is başa düşünce bulunacak
Filli boya 2.39 milyar TL ye satılmış .6 fabrikası var büyüklüklerini bilmiyorum baakikesir fabrika izocamla aynı işi yapiyir tasyunu tesisi 70 bin M2 .en değerli fabrikası izocam gibi 1 tane fabrika ile dilovasinda .izocamin burada 2 fabrika var . Filli biya 2.5 milyar TL ye satılıyorsa izocamda 2 milyar yapar heralde insAllah hakkımız calinmaz Karaduman hakli imiş sonuna kadar.sirketin değerini bilmiyormuş gercekten .
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...tildi-5224759/
İzocam filli boyadan az deil yani .
Filli boyanın bazı fabrikalar küçük
İzocamin Gebze Dilovası çok cok değerli
Filli boyanın fabrikalar o kadar değerli yerde deil https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2166692391.jpg
Filli boya bu kadar üretim tesisi ile 2.4 milyar tl ediyorsa izocam 4 üretim tesisi genel mudurlukler , eğitim tesisleri ile ölüsü 1.5 milyar 2 milyar TL eder.
Selamlar. Bugün mü açıklanması gerekiyor fiyatın?
Haber yok daha
Dalgamı geciyorlar 10.53 ne
Valla şok olsakta burası Türkiye 4 tane devasa fabrikaya 250 milyon değer bicmisler doğruysa tabiki ben göremedim. arkadaşın dediğine göre yazık.hepsi tuzak .2 milyon TL çalmak için bu kadarr yapilan şey.50 bin lot kala borsadan çık.son 5 yıllık alınmasın diye.topu topu 3/5 milyon TL yaturimcidan calabilmek maksat .heleki değerleme 10 TL çıkarsa yani koskoca izocama 250 milyon değer biccilirse yazıklar olsun
Evet haber vaar 10.53 herkese geçmiş olsun.yazik yazık yazık..diyecek bir şey yok
haber kapa düştü mü
Mahkeme yolu gözüktü.. sok olduk mu ben hayır.. olanlar akşama yazar önümüze bakaruz
Nerde bu haber ya
Borsa dışında ortaklıktan atma nasıl oluyor neye göre arkadaslar bilgisi olan varmı.
bu adamlar harbi kerizmiş 2006 da sen hisse başı 12 dolardan al fabrikayı şimdi değerlemede 10 lira çıkar yok mu adalet , hükümet mahkeme . ne yazık ki türkiyede yok adamlar yukarıdaki ağalarla anlaşmışlardır .
birleşip ne yapılacaksa yapılacak başka yol kalmadı mahkemelerde hakkımızı arayacağız artık
Yazık gerçekten yazık bu Nasıl iş
Kapta haber yok gören arkadaşlar haber linkini atın bizde görelim panik yapmaya gerek yok çıkarma fiyatını bekliyrceğiz bakalım çıkarma fiyatı ne olacak
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Ilk satıma hakkı diyor
Kurtuluş akıllı ol kaç lotun var bilmiyorum ama ortaklıktan çıkarma fiyatı ne olacak bir araştır ondan sonra yaz.
Bu tezgahta hisselerimizi vermeye zorlanıyoruz.
Ortaklıktan çıkarma 10.53 ten olur .SPK onayı şartı var.spk ya güvenen bekler .fiyat düzeltir diyen.bes SPK ya güvenemem.
Borsa dışında ortaklıktan çıkarma fiyatı değerleme ne çıktıysa o .iyi okuyun araştırın görüşlerinizi yazın.göt olmayalım en son
Sayın Zırıltı,
Geçen sayfada yazılı belgeye nereden ulaştınız, kapta haberler kısmında ben gerçekten göremedim. Yoksa borsa dışı şirket olunca kata ilişikli haber yayınlamıyorlar mı? Yatırımcı ilişkilerinde telefona cevap veren yok.
Ekinde rapor yayınlanmış mı acaba yoksa sadece fiyat yazıp geçiştirilmiş mi?
https://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirk...umAciklamalari
burdan izocam şirketini görebilirsiniz..
ama beklemeye gerek yok..
ticaret mahkemesine başvuru yapacaz..
her geçen gün bunların lehine..
https://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirk...masiDosya/3750
20.12 ve 10.53 fiyattan yüksek olanı yani 20.12 den satabilirsiniz diyor..
çıkarma hakkını beklemek hata..vakit geçirmeden ticaret mahkemesine başvuracaz..dilekçe yeterli oluyor diye biliyorum..
gerekçesi, varsa belgeler vs..
Satma hakkına vermezsek ortaklıktan çıkarma 10.53 olur .tezgah kurulmuş şike şike hissenizi verin diyolar .Yazıklar olsun.
şirket 2 ay sonra ortaklıktan çıkarma 10.53 dediğinde kime guvencez SPK ya mi.spk fiyat arttırır diyemi beklicez .bu riske girecek olan ortaklıktan çıkarmayı bekler .ama 10 .53 olursa daha çok canımız yanar.uzman birinden bilgi istiyorum. Tebliğe göre borsa dışı satma hakkı son 1 yılda. Yapılan çağrı yada değerleme hangisi büyükse
Ortaklıktan çıkarma ise sadece değerleme