Iran borsasi kapalidir dostum artis eksi yok bugun. kasten kapattilar kac gun
iran borsasi da baska bor cok ulkeler gibi bir yalandir. sen o indexe bakma
P.S. siz irak borsasin dediniz tabi
Printable View
Tüm fonlara satış verdim. Yani elimde sadece TCD vardı. Karlılığı %20, bereket versin.
bütün değişken fonların günlük performansını alt alta görebileceğim bir yer var mı?
Sattım hisse endeks fonunu. BİST 112.600 de de tutunamayacak gibi. Bugün yarın 110 binleri görmesi muhtemel sanki. Bir anlamda düzeltme lazımdı. Ama yeniden girmek için temkinli olmalı. Bol kazançlar, en azından kardan zararlar :)... YTD
webcim cikismi?
Ben de kaldım bakalım SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş dolar nasıl sabit kalıyor anlamak güç, bist çökerken herkes altın mi aliyor, dolar bu kadar mı gözden düştü, yine mi kamu dolar satıyor, yada maden degil de kagittan olan güvenli liman yen mi oldu artik..
bende full çıkış yaptım iran olayının kısa vadede çözüleceğini sanmıyorum. uykusuz gecelerdense az aşım dertsiz başım.
Ben de full çıkış yaptım.bugünkü muhtemel zararla kadım aylık mevduat karşılığı yüzde 30 gibi.kardan zarar edelim ne yapalım.bugün de ortalama yüzde 2 ya tadar zararla kapatacağız
Ağustos sonundan beri tcd deyim hayırlısı bakalım SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanki bende cikmaliyim elvidayla
piyasayla inat istemem.
MAC ile gmr den beklentim yok ama TCD yönetimi bugünü az zararla kapatacak akli melekelere sahiptir ve onsa yada düşüşe pozisyon açmıştır diye çok ümitliyim
ben bekledim onemli degil
hadi hepsine saglik diliyorum
INH fon satıs valor +2 mi ?
az önce satmış olduğum HSA fonunun getirisi eksi olur dimi bugun de işleyecek para akşama kadar?
Satışı vermedim ben de hayırlısı hocam SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iranın bi poh yeyip yiyememesi önemli değil o bölgede tezgah altından yürüttüğü şii terorünü artık tezgah üstüne çıkaracak şii milislerle ortadoğuya rahat vermeyecek bu da zaten müdahale için amerikanın istediği bir şey amerika deli bir başkanın emriyle savaşa girecek bir ülke değil azil soruşturması çıkarttıkları bir adamın emriyle onu bunu öldürmezler ortadoğu planı çok daha derin her halükarda emtialara olan talep ve güvenli liman ihtiyacı artacak.
borsa %-1.70 geçmiş olsun bugün de ele verdiler...Değişken fonun neresi değişken bi bulsam fon yöneticisini :) değiştiricem parçalarını :)
Siyah bordoyu yukarı kestiğinde girecem.
Veya siyah aşırı satıma girerse (altta).
Koca bir mum ile short verdi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...be0e47ee18.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Perşembe sattığım, portföyüm % 30 unu oluşturan hisselerimim % 30 unu cuma günü, % 30 unuda bugün 111.600 lerden yerine koydum.Kalan % 40 ı da düşerse 109 seviyesinden yerine koymuş olurum.
hak 3 dur ,yarına bakacam ben.bugun % 2 asagı giren girdi zaten