Haftaya bereketli başladık,hayırlısı olsun inşallah.
Printable View
Haftaya bereketli başladık,hayırlısı olsun inşallah.
Guzel basladi.vakit bu kadar daralmisken paraya ihtiyacim oldugu icin persembe seans sonunda 3 de 1 ini cikmak zorunda kalmistim:(eldekilerle devam a
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açılışı acemiler kapanışı robotlar yapacak gibi. Robotun fişini takmışlar işleme başladı.
Satılacak ne çok mal varmış...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f329383fc9.jpg
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu satışlar çinli banktan mı yapılıyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri baraj kurmaya çalışıyor. Bu arada son 9 işlem günü.
çok korktum hemen satış yazıyorum spek.:oleyo:
citi yabanci alimda gene cuma gunu 9770 lot takasa girmis haftalikta ise 19817 lot takasina girmis totalde ise 19818 lot takasda gozukuyor
haftalik bazda yabancilar yatirim fin. ve credit uzerinden mal aliyor dun ikisinin alimi 6500 lot civarinda
bugun ne yapacaklar gorecegiz...suan piyasada yok denebilir
Dunku istahli alim bugun pozitif yansir diye dusunmustum. Ama tam tersi oldu..
Ucuz ucuz maliyetleniyor insanlar. Spek daha ne yapsın?
Yeni paydaşlar soruyorlar meclis ne zaman toplanır.
Kartal ilçe belediye meclisi eylül ayının ilk pazartesi günü başlayan haftada yani 7 eylül pazartrsi 11 eylül cuma günleri arasında toplanır.
Genelde toplantı gündemi önceki haftanın son is gününde belli olur . 4 eylül cuma günü gibi.
Bunlar normal şartlar altında geçerli olan tarihler pandemi ile alakalı bir kararname çıkmadı halinde geçerliliğini yitirebilir bakınız nisan mayıs haziran dönemlerinde yaşanan iptaller gibi.
Büyük şehir meclisi ise ilgili ayın 2 pazartesini takip eden günler de toplanır.
Eylül ayı için bu tarihler 14 18 eylül tarihleridir.
Şahsi fikrim bu iş artık bu sene biter ekonomiye can vermek için atıl olan herşey acilen ekonomiye kazandırılmalı.
Turgg teknik olarak bakacak olursak zirve yukarı kırıldı ve bugün kırılan zirveye destek dönüşü başarılı bur sekil de gerçekleştirildi. Yarında bu seviyelerin korunması durumunda öncelikle 83 civarı bir atak ve akabinde 103 tl gibi bir formasyon hedefleri mevcut.
Teknik tabiki işin hikayesi sonuç olarak temeli belli olan 70 dönüm kartalda hala denize nazır durmakta ne kadar kıymetli bir bölge olduğunu yeniden anlatmaya gerek bile yok.
Bölgede m2 fiyatları belli imar sonrası olası m2 fiyatları zaten herkes tahminlerde bulunuyor.
Geçmiş dönem ihale fiyatları belli örnek dap yapi projesi hemen dibimizde vs vs.
Ah o DAP Yapı yokmu, 5.5 yıl önce POLHO'nun Sabiha Gökçen Havaalanı bitişiğindeki 173 dönüm arsasında "süper bir proje yapacağım" diye sözleşme imzalamış halen beklemedeyiz. İmar planları, DOP kesintileri hatta yapı ruhsatları alınmış durumda ama adamın keyfini bekliyor herkes. Açın da başlığı bir okuyun dostlarım ne rezillikler. İnşallah sizin patron bunun gibi bir şirketle böyle bir tongaya gelmez. Moralinizi bozmak istemem ancak keşke planlar tamamlanınca her şey bitmiş olsa. Asıl mücadele ondan sonra başlıyor.
Bak Kamil efendi seni burada daha önce de uyarmıştım her defasında gelip burada kağıdı kötüleyip duruyorsun. Sana zorla mı aldırıyorlar kağıdı olumsuz düşüncen varsa alıp satmazsın okadar. Daha önce de kötüleyip durdun yok öyle yok böyle diye kağıt tarihi zirvelerini gördü speğin mi patronun mu adamsın bilmiyoruz senin gibiler çok geldi geçti buradan. (Çayyylak, Polen, Muradı Bozuk...)
Kademe gören arkadaş paylasabilirmi rica etsem teşekkürler
....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...64c9281a34.jpg
Yok mu duyumu olan. İcerden haber alan. Acaba bu ay bitermi bu is
Haber akişi, mesajlasma cok azaldi. Sanirim eskilerden birkac paydas kaldik.
Eskiler sükunetle beklemekteler başka bir şansımız da yok malesef.
Bu ay bitermi sorusuna cevaben önce neyi kast ettiğiniz önemli.
Meclis gündemine gelirmiyiz ise büyük ihtimal geleceğiz.
Meclis onaylasa bile süreç hemen bitmiyor.
Sonrasın da yasal olarak 1 aylık aski sürecimiz olacak.
Tüm hak sahiplerine duyuru anlamına gelen bu uygulamadan sonra tapular dağıtılmaya başlanacak.
Bu arada her parsel sahibi kendi parseline itiraz edebilecek ama başka bir parsele itiraz edemezsiniz. Bizim patronların ve diğer büyük arazi sahiplerinin de itiraz etmeyeceklerini varsayarak bu süreç en az meclis onayı ve aşkı süresi 2 ay daha zamanı olduğu anlamına gelmekte.
Hatta bürokrasi malesef ağır çalıştığı için siz üzerine biraz daha zaman ekleyin sonra hayal kırıklığı yaşamayın.
Son olarak bu sürecin bu kadar zaman alması bist üzerinde işlem giren turgg hissesinin beklentiyi satın almayacağı önden fiyatlama yapmayacağı anlamına asla gelmez.
Patron yada spek bu süreci istediği gibi kullanabilir.
Fiyat her iki yöne de sert hareketler yapabilir önemli olan riskinizi yonetebilmeniz.
Umarım tüm paydaşlarımla beraber hak ettiğimiz değerlere en kısa zamanda geliriz ve hakimizi alırız.
Kastettigim meclis gundemiydi.
Bir arkadas (rumuzunu hatirlamiyorum)vardi mecliste tanidigi olan
Arada sirada haber verirdi.
Son 6 işlem günü
İddia: Şimdi görüp göreceği 75.50 de bir sürü satıcı var ya. İddiam mesela 80 TL ye 50 bin tane koysam, patron gözü kapalı alır...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hayırlı bol bereketli kazançlar, hayırlı cumalar...
Not: Herhangi bir şeyin gerçek değerini en iyi sahibi bilir.
Birde ab çıktı başımıza yaptırım falan diyip duruyorlar. Akdeniz de ortam ısınıyor. Allah askerimize güç kuvvet versin.
Allahın izniyle geri adım yok devletimizin askerimizin yanındayız.
Söz konusu vatansa gerisi teferruattir.
Uzun zamandır takasın 1 numarası olan ıcbc aylardır satmaya devam ediyor bugünde net satıcı simdilik 22bin lot seviyelerinde karşılayan kurumlar robot alışları olan yabancı takasına mal alan kurumlar muhtemelen t2 de yabancı takasında patlama göreceğiz.
Yabancı biyiklimi biyiksizmi onu bilmem. [emoji16]
sayın relax42 kademe atarmısınız rica etsem teşekkürler şimdiden
Buyrunhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6dbec943d4.jpg
kalanlara bol kazanclar...son malimida bugun verdim 76.10 dan benden alanda kazansin...yeter artik bana yasattigi stres...en azindan bekledigime deydi....
Hayırlı olsun
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun
Üzüldüm forum adına sayın özbilek. Sizin adınıza sevindim, artık rahatsınız. Yolunuz açık olsun.
cok sagolun arkadaslar herkes kazansin insallah...ilk bu kagiti 38 den 500 lot aldim sonrasinda hep maliyet dusurmeye gittim :) bu kagiti 23 den de aldim 25 dende aldim 27 dende aldim 40 danda aldim...artik bir yerde vedaslasmak gerekiyordu...3 bin lot vardi hepsini sattim...75.30 ila 76.10 arasi verdim...benden alanda kazansin artik...bu imar sureci iyice yipratti beni ilk defa hafta sonuna turgg siz girecem...
Sn paydasim bir kez daha hayırlı olsun. Mallarınızı satmaniz yorumlarınızı paylaşmanıza engel değil takipte kaldığınız sürece bizlere dışardan gözüktüğü sekil de turgg anlatmaniza ve paylaşımlarınıza devam etmenizi isteyeceğim. Malum için de olarak bazı şeyleri kaçırıyor da olabiliriz en azından siz sakin bir kafayla izleme şansı bulacaksınız.