Merkez Bankasının yarın faiz indirimi yapacağı konuşuluyor. Altın ve dolarda hareketlenme olabilir, yarın için. İlgili fonlar da etkilenir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Merkez Bankasının yarın faiz indirimi yapacağı konuşuluyor. Altın ve dolarda hareketlenme olabilir, yarın için. İlgili fonlar da etkilenir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yapacakda , borclanmalar nasil getirecek supheli , piyasa faizlerinde dusme olacakmi
9.25 ten odea ya geçtim fonlara biraz ara
5 ve 10 yıllıkta ciddi düşüş var hpt ve dzt iyi getiri sağlar
Bir haftadır tzt deyim bir süre faizlerde düşüş eğilimi var diye yazmıştım. Aktif rasyosu kriteri konulduğunda 2 yıllık tahviller birden düşmüş o vakit tzt bir günde %2 getirmişti. Dediğiniz gibi çıkışı da güzel düşüşü pis oluyor [emoji106]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fil fonunu sattım hesaba ne zaman geçer
Kvba ; tatsız bir gün
16.09.20 dusus - 0.05
12.08.20 islem gormedim
07.10.20 artis + 0.02
17.02.21 artis + 0.08
10.06.20 dusus - 0.05
26.01.22 islem gormedim
21.06.23 islem gormedim
14 de
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim takip ettigim tahvillerde tatmin edici düsüsler var
Kvba ellerindeki tahvilleri kontrol ederseniz güzel getiriler saglayabilir kvbalar
15.12.21 tahvilinde 0,62'ye yakin ciddi bir düsüs var ..bu tahvilin elinde bulunduran kvba fonu tatmin edici getiri saglayacaktir
2,5 ve 10 yıllık devlet tahvillerinde an itibarıyla %3 civarı düşüşler var, böyle giderse yarın TZT gibi fonlar güzel getiri verir gibi duruyor.
2 ay önce yaptığım sanal portföy %35 getiri sağlamış, bu süreçte MAC %25, TKF %35, TTE %35 yapmış. Diğer fonlar ise bayağı kötü...
BİST kapanış +%0,17
TTE +%0,86 👍
Gun sonu ;
ACC 1,23%
FPH 0,75%
GL1 0,36%
GMR 1,41%
MAC 0,06%
MPS 1,37%
TCD 1,07%
TKF 1,49%
TTE 0,90%
YDI 0,66%
TZD 0,67%
ZPE 0,69%
RBH 0,69%
XU100 0,17%
tca Altın fonu 1.65 düşmüş.
ABD hisse senetleri, ABD ekonomisinin yeniden açılmasına ilişkin iyimserlikle ralli yaptı
ABD hisse senetleri, dün geç seans sonuna doğru gelen satışların ardından, Amerikan ekonomisinin yeniden açılmaya devam ettiğine ilişkin işaretler ve kilit perakende kârlarının güçlülük işaretleri göstermesinin ardından ralli yaptı. https://www.borsamatik.com.tr/abd-hi...i-haber-133449
Zarar Çiksin altin fonu tovbe 1,65- bu nasil dusus
Ek 25075
Merhabalar.. İki ay önce 2,03 ten almış olduğum IAR 2,95 olmuş. İki ayda %45 kar, çok ciddi rakam.. İyi gidiyoruz bakalım. Yöneticilerine teşekkür ediyorum..
FT haberine göre İngiliz hükümet yetkilileri çıkan haberleri sürprizle karşıladıklarını ve Türkiye ile swap anlaşmasının olası olmadığını söylemişler.
ZPC eksi yazmış bugün, hayret bir şey. ZPC için yeni fiyatımız: 1,946833
ZPG artı yazmış bu arada. ZPG için yeni fiyatımız: 1,846505
EIB kuzumuz harika iş çıkartmış gene. EIB için yeni fiyatımız: 0,065351
EIC kuzumuz da günü boş geçmemiş. EIC için yeni fiyatımız: 0,020389
Kvba ve ppf ler dışında valörsüz fon veya fon grubu var mı.
Banka önünde yarım saat bekletti beni 14:30 da geçti bende 14 diye biliyordum neyse abi para transfer limitleri bitiriyor beni 200k nedir abi üstü için bankaya gitmen lazım !
Enpara günlük limit 2.5 milyon TL burdan bankacılara sesleniyorum bırakın insanlar istediği kadar transfer yapsınlar 3 bankadan mevduat toplayana kadar anam ağladı!
Arkadas yeni gelmis soruyo ögrenmek
İstiyor.sade hisse fon deme.digerlerinide
Soyleki hepsine baksin.
Yeni gelen gelir gelmez hisefonlara dalmasin yaziktir.yeni gelen aceminin 7 derece riskli fonla baslamasin
Sanada ilk geldiginde soylemistim hatirlarsan
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tdg -%0,20
tte +%0,83
tta -%1,69
ıpv -%0,14
ıpj +%0,91
Gecen günde yazmistim altin fonu bir gün oncesini fiyatliyor galiba..
Bugün dolardada ons'tada ciddi düsüsler olmadi .dünkü düsüsün etkisini bugün gorduk diye düsünüyorum