Göm Göm Göm 🐻💓🤞
İstiyor ahali
Printable View
Göm Göm Göm 🐻💓🤞
İstiyor ahali
Ons altında saatlıkte 1850 hedefli OBO var. Eğer 1925 altına inerse oraya gidebilir.
dün akşam ki gazlar alındı artık mb kararına kadar stabil
lakin karara doğru bir alım daha gelir sonra indirirler aşağı
yada
karara doğru satıp karardan sonra ters köşe alıp yarınki haberle bağlama yapıp yukarı
bıyık sakal hangisi belli değil de oyun olduğu kesin
dedikodular aldı başını gitti.
ama en mantıklısı bu. " EKSEN" böyle bir şekilde kayabilir
https://twitter.com/GazeteMuz/status...249264130?s=20
onun dışında
bende tborgun fiyatı 4 tl oldu deseler vatandaş daha çok faydalanır :he:
tupraşta sabah mallar verildiyse kaçma zamanı mı?
Şimdi petrolmü bulduk yoksa çinlemi aşna fişne
Anlayamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ICBTC da ışığı yakmış % 5 primli şuan
Getirin kalası
Nerde benim odunum
Kalas ile vurun boğacığa 💓💓🐻🐻
Çin filo defol gösterileri olacak artık.
Dünya değişiyor
Ben yükselen stopla taşımaya devam ediyorum. Yükseliş trendinde olan bir şeyden dönüşü görmeden çıkmam kendi adıma.Tabi ben malı dün almadım. maliyetim iyi
Tüpraş zaten dönüş yapmıştı dipten. Haber bahanesi oldu. 91,6 üstünde kapanış yaparsa zaten daha da pozisyon açarım.
ytd.
twitter müjde kaynıyor. len şu müjdeyi perşembeden verin gari. sevaptır. perşembe de mubarek gündür. millet kafayı yidi yeminlen.
eski bir video ama
https://www.youtube.com/watch?v=gPefrl5XgKc
borcu nasıl tahsil ediyorlar
bugün 1263 rakamı fekalet önemli benim ekranda.
bakalım
Ben shorta devam ediyorum. Duracam daha bir süre.bist dünkü zirveyi aşarsa stoplarım ancak
125 xxxxx rakamlar neden yanmadı acaba ? 🙃😊🙃
ne yapacakları belli değil. ben verdiklerini geri alırlar diye tahmin ediyorum ama, herhalde yarına kadar çorba ederler oyunu. çok zor bir dönemden geçiyoruz. haber üstüne haber. 1125.92 direnç geçemedi demeyelimde geçmedi. ne bileyim sanki ortalık bi durulsun gözümüzün önünü görsek daha mantıklı olur diye düşünüyorum
Göm göm göm
Diyor ahali
Zımbacı Big Orta sahadan geliyor 💓💓
Vob da long olmak dunyanin alınacak en kotu pozu
En ufak dususte vob dağılıyor
Zombi hisse alip vob short acmak cok mantikli
Dun yükselisi begenmedin mi diyenler
Al les borsa bu iste
Amaan
Bu kadar karışık zamanda bin TL kaybetsem ne olacak.
Kafayı yemedim bir pozdan çok iş yapmam
Blomberg ge petrol piyasasından biri çıktı petkm ve tuprs sanki çıkaracakmış gibi pirimleniyorlar ve bu gaz olayı en aşağı 3 sene diyor.
Sunucu baktı adam freni boşalmış kamyon gibi saydıra saydıra geliyor hemen konuyu değiştirdi.:)
Bizim millet zaten dedikoduyu sever...at yalanı, seveyim in*****.
Müjde diye artmayan kağıt kalmadı, Petkim, Tüpraş swap anlaşması oldu diye mi çoştu.
Ayrıca, swap anlaşmasını millete müjde diye itelemek...bunu ak parti tavanı bile zor kaldırır.
Ayrıca böyle bir şey olsaydı dolartl ve bankalar çok daha güçlü tepki verirdi.
Biliyorum, bu günlerde ve bizim piyasalarda akıl ve mantıkla hareket etmek zor...biz yine de akılcılık yolundan ayrılmayalım derim.
bil bakalım ben ne dicem.
ulmaz tahmin et.
hayatta olmaz.
söylemem söylemem. asdas.
Çok önemli bişey dicem, az sonra
Kim çakıyor böle arkadeş 😊😊
Amma sıkıştırıyor namussuz 🐻🐻
İki dakika bokunla kavga etmeyip delikanlı gibi kim yazdıysa sana onu alıntıla ben yazdım biliyorsun :)
Borsa düşüyor ağlıyorsun , çıkıyor ağlıyorsun buradaki vazifen ne anlamadım
Vicente bokunla kavga etmeyi bırak iki türlüde kazanma ihtimalin var değerlendir.:wave:
gaz petrol zaten az veya çok var olan şeyler.
EKSENDEN bahsediyor liderler.
dedikodu diyoruz zaten ama içlerinde herkese cep tel dağıtcaz bedava aşı buldu gibi şeyler var :) böyle eksen değişikliğimi olur. ?
millet bahçesinde çayın kekin yanına ücretsiz maç da veriyoruz demekle aynı yani :he:
bence hikaye çıkacak kimsenin elinde sihirli değnek yok sonuçta öyle eksenide ekonomiyide 1 dokunuşla çözeyim
olsa olsa bu ve buna benzer şeyler olmalı . en mantıkılısı bu dememin nedeni o.
palacım 1114 altında kapatmadıkça olmaz sıkıntı. Öğledne sonra bakalım hareket ne yöne