Teşekkürler hocam
Printable View
Teşekkürler hocam
Trgyo ve gsdho ederini bulacaklar bu fiyatlar boş beleş fiyatlar
trgyo 3.57 yükselen trend aşağı kırmış gibi görünsede tuzak olabilir izliyelim ihlal 1 tuzak
gsdho ve usak bir şekilde bağları var :)artık her 2 sinide 3 üzeri bekliyorum ytd
cümleten iyi geceler ALLAH rahatlık versin
Aynı fikirdeyim üstad şu aşamada düşebileceğimiz maksimum seviye 1390 civarları olur oda en fazla yüzde 10 ihtimal.Altın kural piyasa yorumcuları ne diyorsa tam tersi pozisyon alacaksın :) Onlar asla doğruyu söylemezler :) Misal usd/try 7 altına sarktığında 6.60 ve sonra 5.60 ları zikretmeye başladılar ve hemen 7.42 dedik :) Şimdi 8 üstü deyip gel gel yapacaklar o zaman anlaki 6.60 a vuracak :) Dolar 9 üstüne bir pick up yapacak çok kısa süreli olmak kaydıyla bu büyük ihtimal bir gece yarısı olacak ama onada daha vakit var...YTD...Saygılar...
Değerlendirmeler için sağ olun çelik hocam bereketli haftlar olması ümidiyle günaydın
Günaydın.. Henüz çok erken ama endeksin yukarı aşağı hareketlerle 195 dolar civarını destek haline getirmesi gerekir... Ben de iyimser taraftayım... Hükümetin özellikle dış politikada sorunları çöze çöze gideceği bir yıl olacağını tahmin ediyorum. Yıl sonu beklentim 300-320 dolar... Özellikle yılın 2. yarısından itibaren yavaş yavaş ağır abilerin hareketleneceğini düşünüyorum.
YTD.
Artı hissesi kottan çıkarılmış arkadaşlar hisse seçimlerinize dikkat edin paranıza yazık etmeyin .Yatırım yaparken araştırın.
Ostim elde kaldı hocam ne yapalimRMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumleten selam.Endeks 1504 gördü DAX primli Dolar 7,30 altında .Umarım ABD borsalarıda artı açar.Seans sonrası KOZAL ın bilançosu gelecek.Biraz giriş yaptık.Yakın destek olarak 129.80 rakamaı takip ederim.GSRAY 3.10 destek yapmaya devam ederse buralardan dönüş yapabilir.MNDRS 3.40 desteği korudukça oda dönüş yapabilir.YTD.
Iyi aksamlar,
Bir sey sormak isterdim. Biliyorum hisse onerisi vermek cok ta dogru olmaya bilir ama sizce simdi bir para kenara atip ve 3 - 5 yil sonra geri donup en azi paramin degeri korumus olup demek istersem hangi hisse ve ya hisseleri secmem daha mantikli? teknolojimi gidami holdinglermi ...?
Yoksa baska oneriniz varmi?
Umarım herkesin keyfi yerindedir moraller yerine gelmiştir
Sayın Çelik, tebrik ederim sizi, yön konusunda çok kritik bir yerdeydi ve yine tam isabet 👍
Cumadan aldığımız PRKAB %8 karla vedalaştık.Diğerleri ALGYO,ARCLK,CEMTS şimdilik yola devam.Ve azda olsa KOZAL da ekledik .Hayırlısı diyelim Endeksi yakından takip etmeye devam.YTD.
Allah razi olsun hocam nazar degmesin geçen haftada bu haftada keyfimiz yerindeydi sayenizde SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geldi hocam Allah razı olsun
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi akşamlar cümleten
İyi aksamlar hocam nasilsiniz
İyi akşamlar hocam
İyi akşamlar sayın Çelik. Yarın menüde ne yenir acaba, çeşit çok olunca da seçim zor sanırım. :)))
İyi akşamlar çelik hocam dgklb bugün tavan yaptı yarın için öngörünüz nedir hocam degerli görüşlerinizi bekliyorum
Esma hanım kozal yarın nasıl olur bilanço hakkında görüşünüz nedir
endexste 1537 vurup 1521 geri gelip tekrar yukarı yapabiliriz zaten yukarı yönlü beklentimiz devam ediyor
Iyi aksamlar . Celik hocam geçen hafta iyi dayak . Bu hafta iyi başladı. Endeks için destek ve direnç noktası nasıl olabilir . Geçen hafta destek ve dirençler kırılmıştı...
bu gün pek düşen yoktu hepsi bir şekilde pirim yaptı yarın nasıl olacak hisselerin bazıları trend üstlerinde bazıları altlarda veya trend üzerindeler bu yarın daha netlik kazanacaktır
Bugun cogu hisse iyiydi ostim haric a1 sagolsun ruchan i da hisseyide iyi karistirdi bakalim yarin ne olacak keske 1 hafta sonra bolunseymis bugun oda nasibini alirdi sanki
Hocam olmip ne yukarı ne aşağı gidiyor kazık çaktı kaldı yerinde.. sabırla beklemeli mi? Yoksa listeden seçin mi yapayım onun yerine
Herkese selam. Çelik hocam bugün neredeyse tek prim yapmayan mndrs var. Rica etsem MNDRS ile ilgili yorumunuz paylaşır mısınız.
Çelik hocam size zahmet özel mesaja bakabilirmisiniz
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik üstadım,Ozkgy,Vestl,Gozde yine zamanı geldi,yorumunuza talebim var mümkünse..teşekkürler.