Buş cumhuriyetçi değil mi
Printable View
Cuma günü Zonguldak’ta Uzun Mehmet Camii açılışında müjde açıklaması geliyormuş.
Biden'a yalakalık olsun diye s400 eğitimi veren rus subayları geri göndermişiz, s400leri gerçekten gömecekler galiba...
https://www.youtube.com/watch?v=WCJ5vLva_9U
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi konusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama istediklerinin söyledi. Şentop, "Biz de bu konudaki beklentilerimizi ifade ettik yazılı-sözlü olarak Sayın Bakan'a. Bu benim dile getirdiğim bir iddia değil, bu şahsın kim olduğunu da ben bilmiyorum" dedi.
Bunlar diyorlar ya 128 milyar dolar nereye gitti. Merkez Bankası parasının nereye gittiği sorulur mu? Bunların hesabı kitabı yok, bunlar anlamaz bu işlerden. Ne hesaptan ne kitaptan anlarlar. Bu süreçte bir Van depremini, Bingöl depremini geçirdik değil mi? Hiç nereden bu harcamaları yaptınız diye soran oldu mu? Hiç soruyorlar mı ya? Maalesef sorma hakkını kendilerinde bulabiliyorlar ama bizim bütün, şunu unutmayın altyapısı olmayan bir ülkenin üst yapısı her zaman tehdit altındadır. Türkiye altyapısı çürük olan bir ülke konumunda. Altyapıya çok önem veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz ki özgüvenle hayatımızı sürdürebilelim.
"Yönetimden Rica " başlığına cümleten abanalım, bir kusma "emoji"si eklensin.
Bazı "haberlere" hissiyatımız başka türlü ifede edilebilemez.
Sepet kurda tarihi zirve geldi.
Aylıkta bir önceki zirveyi kırdıktan sonra geri dönmeyen,
haftalıkta 50'lik üssel,
günlükte 10'luk ortalamaya basa basa çıkan,
yükselen üçgeni yukarı kırmış,
bir ürün kolay analiz edilmeyecek de ne edilecek.
Ahahahah
Şahap düşür faizleri hadi bakiyim.
Milletin alayı dolar euro rallisini kaçıracak demiştim. Millet ev araba tatil tüketim derken gömdü paraları tl'ye.
Hacimsiz yukarı artık hedef.
8.6185 vurdu çekti.
8.82 vurdu çekti.
çocuklara o kadar da söylemiştim faiz muhabetinin saat kaçta olacağını, yine forexin başından ayrılmışlar
tepki çok geç geldi..?
haftaya mazota zam var o zaman gene
Şey güzel olacak dediydikte bu kadar hız beklemiyordum...şey yakında 9 üstünü gösterirde biz satabilirmiyiz....
https://mobile.twitter.com/ForeksTur...33810179706885
Erdoğan: Bugün Merkez Bankası başkanımla görüştüm. Faizleri düşürmemiz şart, faiz yükünü düşürmemiz lazım
Japon karılar azdı mı? Ne oldu böyle. Şap map mı versek...
Artık sıkıyor bu durum faizi indirin diye söyledim demek ne demek kur fırlıyor sonra faiz yükseliyor söylemden önceki seviyeye ancak geliyor artık bir kuruş tl tutulmaz yakında her şey dolar ile satılmaya başlar direkt çünkü tl bitiyor bilinçli olarak yapıyorlar
Dolar yükselince damladım.
Şahsı sarfettiği sözlerin sonucunun ne olacağını bilmeyecek kadar gerizekalı değil. Zaten bir değil iki değil 10 bile ddeğil. Bilerek yapıyorlar artık.
Saaadet Partisi meselesi de aynı.
Taaa dünyanın öbür ucundan pudra şekeri getiren adamların, nerede olduğu belli birisini susturamayacak acizlikte olduğuna inanmak abesle iştigal olur. Şahsı istese 1 dk da telde konuşarak bile susturur. Hepsi danışıklı dövüş.
Tek sorun amaçlar ve nedenler. Mesela, doların artmasını isteme sebebleri nedir?
Veya Saadet partisinin akp'yi alaşa etmesine çanak tutmanın nedenleri?
Yoksa tüm herşey spontane gelişiyor demek çok mantıksız oluyor.
Ülen neden bu hareketler hep gece olur bi kerede gündüz olsa ya
"Faizi dusurmemiz lazım, MB başkanı ile konustum" lafının kuru anormal yukseltecegini güveni sarsip faizi de yukseltecegini bilememek ile ilgili açıklamaya ihtiyaç duyuyorum
Samimi olarak anlayan anlatsın
Yani aciklma manipülatif de olsa samimi düşünce de olsa açıklama lazım bana bu nedir ey millet ??? Devrelerim yanacak bana gerçekten sonuclari anlaşılamamış gibi geliyor .
İzledim....üzüldüm....
Harbi mongol olmuş.....demans....beyin error....!!!!!!!!!!!!!
Erdoğan merkez bankası başkanıyla görüştüm, faizleri düşür dedim diye Tv'de konoşunca dolar bir anda yüzde 3 fırlamış. 8.77 lerdeydi bir ara. Şimdi 8.63.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halen sakinleyemedi tutmayın beni gidecem modunda merkezin adamları tepesine vuruyorlar bok yeme otur diyorlar saniyesinde 4 kuruş inip çıkıyor
İşlemler gece ABD piyasasından uzakdoğu piyasasına kayınca işlem hacmi düştü merkez bankasına müdahale şansı verince fiyatta da görece bir gerileme oldu.Bir posta dayak da, Londra piyasası açılıp işlem hacmi merkez bankası müdahalesini etkisiz bırakacak düzeyde yükselince gelir.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şey, bir gecede bir aylık mevduat faizi kadar getirmiş. Yani yaklaşık % 1,50 oranında.
https://www.instagram.com/p/CPl_JXqN...dium=copy_link
Zaytung ama aslında zaytung değil
Fed bile faizi mevcut ekonomik duruma göre belirliyor , biz Fed den öte bir güce sahibiz , asker millet olmamız hasebiyle "faizler düşecek , düş " şeklinde işi bitiriyoruz , fakat işin ters tarafı faizler komuttan anlamıyor üstüne asker gibi disiplin cezası korkusu hiç yok , ne desen tersini yapıyor , bunu nasıl anlatacağız faizlere bu soru işte .
Ben artık şahsen , sayın Başkan Erdoğan in faiz lafının sonuçlarını oğrenecegini sanmıyorum , dolara falan bakmaz , yanındakiler den kimse de söylemeye cesaret edemez :) .İşler bu nedenle böyle gidiyor . İlk Rockefeller miydi , tek nüsha gazete basilirmis son günlerinde kendisine herşeyin çok iyi olduğunu gösteren , böyle bir otel procem var otelde bütün kanallar ve gazeteler herşeyi mükemmel gösterecek ....Yatırımcı arıyorum .